Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4413
EURO
38,2937
IMKB
9.495,000
ALTIN
3.414,070
 
Hava Durumu ANKARA
-3 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANKARA'DA ATAMA FURYASI!
ANKARA DA ATAMA FURYASI!
 
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kurulu Üyeliklerine, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu ile Kalkınma Bakanlığı İktisadi Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Abdüllatif Tuna'nın atanmaları uygun görüldü.
 
2.5.2014 - 11:05

Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığında açık bulunan Hazine Başkontrolörlüğüne Ali Acu, Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanlığında açık bulunan Sigorta Denetleme Uzmanlığına Emin Güre atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında, açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına, Kültür Ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran'ın ataması yapıldı. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama ise başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında, açık bulunan Türk Patent Enstitüsü Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Dr. İbrahim Yaşar, açık bulunan Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Yaşar Öztürk'ün ataması yapıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliğine ise Mahmut Aslan atandı. Açık bulunan müfettişliklere de müfettiş yardımcıları Oktay Altın, Özkan Arı, Muhammed Kolcu, Bekir Şaşı ve Eren Seçilmiş'in atanmaları uygun görüldü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak ile Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Ümit Kaçar, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Hacı Eminoğlu, açık bulunan Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdülkadir Ongun, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yerde Genel Müdür Yardımcısı olan Yücel Yalçınoğlu atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Meryem Eskintan'ın atanması kararlaştırıldı. Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Çankaya ise başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığında, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliklerine, Ömer Geçgil ile Erdal Genç, Ayşe Theodossiou, Hüseyin Altındal'ın ataması gerçekleştirildi. Açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları Deniz Okan Savaş, Galip Arslan, Serkan Göktaş, Mahmut Sarıyerlioğlu, Kubilay Demircioğlu, Veysel Maden, Osman Meto, Yasin Yavuz, Salih Usta ve Abdulkerim Dal'ın ataması yapıldı.

İçişleri Bakanlığında, açık bulunan Ankara Vali Yardımcılığına, eski Döşemealtı Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy atandı.

KALKINMA BAKANLIĞINDA BAKAN YARDIMCISI CEYLAN OLDU

Kalkınma Bakanlığında, açık bulunan Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan'ın atanması uygun görüldü. Mustafa Kölmek ve Mustafa Şahin de Bakanlık Müşavirliğine atandı.

Maliye Bakanlığı'da açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanı Mürsel Ali Kaplan, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına ise aynı yerde Başkan Yardımcısı olan İbrahim Hakkı Polat'ın atanması uygun görüldü. Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertük, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum atandı.

Strateji Geliştirme Başkanlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ertan Erüz, Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Fuad Gümüş, Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına Ergun Gürel, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Vedat Özçelik'in ataması yapıldı.

BURSA VE MARDİN DEFTERDARLARI DEĞİŞTİ

Görevden alınması kararlaştırılan Bursa Defterdarı Hidayet Mat'ın yerine Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılgan'ın, Mardin Defterdarı İsmail Tarım'ın yerine de Zafer Güler'in atanması uygun görüldü. Kahramanmaraş Defterdarı Yücel Öz de başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine İzmir Defterdarı Ali İhsan Örücü'nün atanması uygun görüldü. Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam da başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Açık bulunan 5. derece kadrolu vergi müfettişliklerine yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Mehmet Vasıf Ulusoy, Fatih Aras, Yasin Özyolcu, Murat Aydın, Nevzat Şenses, Adem Karakaş, Muhammet Emre Erdem, Arif Yaşar ile Maksut Küçük, Ömer Binici, Talip Yılmaz, Ömer Nuri Türkşen, Ali Zekeriya Özmen, İlyas Ceyhan, Adem Koyuncu, Serdar Alkış ile Abdullah Bayrak'ın atanması kararlaştırıldı.

Milli Savunma Bakanlığında, 6 yedek subay askeri hakimin de görev yerlerine atamaları gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığında, açık bulunan 1. Hukuk Müşavirliğine Zehra Gönül Yamaç'ın, Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Özkaya, Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne Abit Baca, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne Mehti Özyer'in ataması gerçekleşti.

Açık bulunan Orman ve Su İşleri Başmüfettişliğine Orman ve Su İşleri Müfettişleri Osman Önal, Ercüment Özdemir, Aydan Avunduk, Necla Özdemir, Sadullah Sinanoğlu, Alev Uysal ile Özkan Hacıalibeyoğlu atandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Adnan Köklükaya'nın atanması uygun görüldü.

MASAK'TAKİ GÖREV DEĞİŞİMİ RESMİ GAZETEDE

Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı’na Başkan Yardımcısı İbrahim Hakkı Polat’ın atanması kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. MASAK’ın bir önceki başkanı Mürsel Ali Kaplan ise yayımlanan kararla Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’na atandı.

Gelir İdaresi Başkanlığı’na Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk’ün, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum’un, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na ise Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ertan Erüz’ün atanma kararları yine Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ALBAY MURAT ÖZENALP YAŞAMNI YİTİRDİ!

ŞAFAK PAVEY YAKA PAÇA!

FLAŞ..ASKERİ ARACA BOMBALI SALDIRI
»  POLİSTEN 1 MAYIS SELFİESİ
»  ANKARA'DA DUVAR GİBİ BARİKAT!
»  İSTANBUL'DA HER YERDE POLİS MÜDAHALESİ!
»  TAKSİM, KUŞLARA KALDI!
»  MECLİS'TE ENGİN ALAN PROTESTOSU!
»  FLAŞ.. GÜLEN'E DARBE SORUŞTURMASI
»  1 MAYIS'TA BÜTÜN YOLLAR KAPALI!
»  VATAN MUHABİRLERİNİN VEDA SELFİE'Sİ!
»  "YAZICIOĞLU ÖLMEDİ, ÖLDÜRÜLDÜ" İDDİASI
»  KAÇIRILAN ASKERLERİ KURTARMA GİRİŞİMİ
»  ÜNİVERSİTELİ KIZDAN GÖKÇEK'E TAZMİNATI
»  AYM'DEN FLAŞ 1 MAYIS KARARI
»  ZEKERİYA ÖZ'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM!
»  GÜLEN AFRİKA'YA GİDECEK İDDİASI!
»  FLAŞ, HATAY RESMEN CHP'NİN!
»  AKP'DEN İLK TEPKİ!
»  FLAŞ... CHP HSYK'YA ŞİKAYET EDECEK
»  MİT KANUNU, AYM’YE GÖTÜRECEĞİZ
»  İFADE ÇAĞRISI SKANDALA DÖNÜŞTÜ
»  ERDOĞAN: ZİNCİRLERİ CESARETLE KIRIYORUZ
»  FLAŞ.. KILIÇDAROĞLU İFADEYE ÇAĞRILDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.