Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5025
EURO
43,9970
IMKB
9.225,000
ALTIN
4.093,150
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANNE'NİN AĞZINDAN BABA CİNAYETİ
ANNE NİN AĞZINDAN BABA CİNAYETİ
 
Kızı tarafından üzerine kızgın yağ döküldükten sonra sopayla öldürülen kişinin eşi, 4 çocuğuyla yerleştiği babasının evinde gazetecilere olayı anlattı.
 
26.11.2008 - 20:05
Tokat'ın Pazar ilçesinde kızı tarafından üzerine kızgın yağ döküldükten sonra sopayla öldürüldüğü iddia edilen kişinin eşi, böyle olmasını kendisinin de istemediğini, ama engel olamadığını söyledi.

Tokat'ın Pazar ilçesinde, kızı Özlem A. (19) tarafından üzerine kızgın yağ döküldükten sonra sopayla öldürüldüğü iddia edilen Muhittin A'nın (47) eşi Hanife A. olayın ardından 4 çocuğuyla yerleştiği babasının evinde gazetecilere olayı anlattı.

Böyle olmasını kendisinin de istemediğini ifade eden Hanife A, ''Ama engel olamadım. Devamlı tehdit ediyordu. Ben aileme bu konuda hiç açılamadım. Ama bardak taştı artık'' dedi.

Babasının evinde 15 gün önce 10 gün kaldığını, döndükten 5 gün sonra bu olayın yaşandığını anlatan Hanife A, şöyle konuştu:

''Boşanma davası açtım. Büyüklerimiz araya girdiler, (geri al, düzelir) dediler. Boşanma davasını açtığımı nereden duymuşsa duymuş. Çareyi ayrılmakta buldum. Ama ayrılınca huzura ermeyeceğimi biliyordum. Yine huzur vermezdi. Onun da vadesi böyleymiş.''

Olay günü eşinin eve sopayla geldiğini öne süren Hanife A, ''Oğlum Burak'ı öldürecekti. Nedenini anlayamadım'' dedi.

Kızının daha önceden böyle bir düşüncesi olup olmadığının sorulması üzerine Hanife A, ''Kızımın bu konuyla ilgili düşüncesi yoktu. Aniden oldu. Olay anında diğer çocuklarım yatmıştı. Ben de evdeydim. Engellemeye çalıştım. Ama beni odaya aldı. Şu an hiçbir şey düşünemiyorum'' diye konuştu.

İlçeye bağlı Üzümören beldesinde yaşayan ve sürekli sarhoş geldiği evde eşi ve çocuklarına kötü davranarak dövdüğü iddia edilen Muhittin A'nın (47) önceki gün akşam şiddet uyguladığı, bunun üzerine kızı Özlem A'nın babasının üzerine mutfakta bulunan kızgın yağı döktükten sonra başına vurarak öldürdüğü öne sürülmüştü. Ailenin 5 çocuğunun en büyüğü olduğu öğrenilen Özlem A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERMENİLERDE AÇLIK AĞIR BASTI

MASAJ TUTKUSU BU HALE GETİRDİ

İŞTE ASKER VE POLİSİN YENİ SİLAHI
»  100 YTL'LİK YARDIM İÇİN 1 KİLOMETRE KUYRUK
»  DONDURUCU SOĞUKLAR KAPIDA
»  DİYARBAKIRLI BABANIN TÖRE DİRENİŞİ
»  BABASININ ŞİDDETİNE MARUZ KALAN İRAN LEOPARI
»  KÖYLÜLER MAVİ TÜNEL'E KIZDILAR ŞANTİYEYİ BASTILAR
»  İBRAHİM TATLISES'TEN ŞOK İDDİA..!
»  İSTANBUL'DAKİ MİNİBÜS ZAMMI YASAL DEĞİL
»  UYDURUK HAHAM TUNCAY GÜNEY'İN KASETİ İSTENDİ
»  YOKSULLARA 100 YTL'YE KONUT
»  ODTÜ'DE PSİKOLOG'UN TACİZ SKANDALI
»  AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI PARTİSİNDEN İSTAFA ETTİ
»   20 HACI ADAYI HAYATINI KAYBETTİ
»  ESKİ KOCASINDAN ÇOCUK İSTEDİ!
»  KARAKÖY'E GECEKONDU İSKELE
»  POLİS KADINA KAFA ATTI
»  EİNSTEİN, TEORİSİNİ SÜPER BİLGİSAYARLAR DOĞRULADI
»  CHP: " BURS'LARI KESTİLER HABERLERİ ASILSIZ"
»  "OSMAN'IMA VAR, HAKKI'CIĞIMA YOK"
»  "BOKSÖR KOCAM BENİ KUM TORBASI YAPTI"
»  DENİZ FENERİ KURBAN ARIYOR
»  TECAVÜZCÜLERİ KURTARAN KURUL HALİNE GELMİŞLER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.