Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4935
EURO
37,8900
IMKB
9.659,000
ALTIN
3.350,270
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 9 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ARENE'DA TARİHİ FARK 6-0
ARENE DA TARİHİ FARK 6-0
 
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Bursaspor'u 6-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ederek lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'e indirdi.
 
2.2.2014 - 21:02

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Bursaspor'u konuk etti.

Sağ kanatta ceza sahası içine giren Felipe Melo, topu içeriye ortaladı. Kalenin hemen önünde boş kalan Wesley Sneijder, maçın 12. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Wesley Sneijder, ceza sahasının ön çizgisinden yaptığı şık

Sağ kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Emmanuel Eboue, topla ceza alanına girdi. Bursaspor kalecisi Frey'i geçen Fildişili yıldız, topu ağlara göndererek 24. dakikada farkı 3'e çıkardı.

Sağ kanattan gelişen atakta Eboue ve Drogba paslaşmalarının ardından ceza alanına yerden yapılan ortada Wesley Sneijder, sert bir şut çıkararak 43. dakikada topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 4-0'lık Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi.

Sağ kanattan ceza alanına giren Eboue, topu Drogba ile buluşturdu. Çok şık bir topuk vuruşuyla topu ağlara gönderen Drogba, 66. dakikada farkı 5'e çıkardı. Bu gol Drogba'nın, geçen sezon oynanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Real Madrid'e attığı gole benzerliğiyle dikkat çekti.

SELÇUK SKORU BELİRLEDİ

Ceza alanında topla buluşan Selçuk İnan, açısını düzelttikten sonra uzak köşeye şık bir vuruş yaparak 88. dakikada topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi. 6-0.

Bu sonucun ardından puanını 37'e yükselten Galatasaray, Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a mağlup olmasının ardından puan farkını 7'e indirdi. Bursaspor ise 27 puanda kaldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YANAL, ESKİŞEHİR YENİLGİSİ İÇİN NE DEDİ?

WEBO SEZONU KAPATTI!

FENER'E ESKİŞEHİR'DE AĞIR DARBE 2-1
»  MUSTAFA DENİZLİ HASTANELİK OLDU
»  OLİMPİYAT'TA GOL YAĞMURU 3-2
»  SABRİ'Yİ 3. LİGDE OYNATMAZLAR
»  AZİZ YILDIRIM'IN ACI KAYBI!
»  PFDK'DEN F.BAHÇE'YE ŞOK CEZA
»  İSPANYA'DA TARİHE GEÇECEK PROTESTO
»  SABRİ GOL ATTI, SOSYAL MEDYA YIKILDI!
»  EMENİKE 3 HAFTA YOK!
»  ŞAMPİYON BELLİ, İKİNCİ KİM?
»  SARAÇOĞLU'NDA MAÇ SONRASI ŞOK GÖZALTI!
»  KADIKÖY'DE AZİZ YILDIRIM'A BÜYÜK DESTEK
»  YANAL:PLANIMIZ LİGİ FORSE ETMEK
»  KADIKÖY EGEMENLİĞİ 2-1
»  AMBRABAT, LA LİGA YOLUNDA
»  EMENİKE'YE ŞİKE DAVASINDAN BERAAT KARARI
»  MANCİNİ'DEN SABRİ'Yİ ŞOK EDEN KARAR!
»  RIDVAN DİLMEN'DEN MANCİNİ YORUMU
»  MANCİNİ, CANLI YAYINDA KİMLERİ KOVDU?
»  SEMİH ŞENTÜRK GOLLE DÖDÜ
»  G.ANTEP, ASLAN'A GEÇİT VERMEDİ 0-0
»  TRABZONSPOR 1-BEŞİKTAŞ-1
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.