Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9629
EURO
37,1627
IMKB
9.844,000
ALTIN
3.260,200
 
Hava Durumu ANKARA
1 / 6 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ARKADAŞININ SEVGİLİSİNE TECAVÜZE KALKIŞTI
ARKADAŞININ SEVGİLİSİNE TECAVÜZE KALKIŞTI
 
ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde yaşayan 40 yaşındaki S.Ş., evinde misafir ettiği arkadaşının sevgilisine tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezası ertelenen S.Ş., 5 yıl içinde suç işlediği taktirde cezaevine girecek.
 
27.2.2009 - 06:25
Cinsel saldırıya teşebbüs eylemi’ suçundan tutuksuz yargılanan S.Ş., Zonguldak 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, bugün son kez yargıç karşısına çıktı. Duruşmada S.Ş. avukatı Ali Osman Ayaroğlu ile birlikte hazır bulunurken, şikayetçi kadın A.T. katılmadı. Avukat Ayaroğlu, mağdur kadının kendi rızasıyla müvekkilinin evine geldiğini ve cinsel saldırı eylemin teşebbüste kaldığını, olaydan pişmanlık duyan müvekkilinin bu durumunun göz önünde bulundurulmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın sabıkasız olması ve olaydan pişmanlık duymasını göz önünde bulundurarak 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası verdi. Cezası ertelenen S.Ş., 5 yıl içinde suç işlediği taktirde cezaevine konulacak.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, geçen yıl S.Ş.’nin Ereğli’nin Tepeören Köyü’ndeki evinde meydana geldi. Dolmuş muavinliği yapan ve evli olan S.Ş., arkadaşı E.Ç. ile sevgilisi 33 yaşındaki A.T.’yi evinde misafir etti. S.Ş., iddiaya göre alkolün de etkisiyle eşinin evde bulunmadığı sırada, arkadaşı E.Ç.’nin de dışarıya çıkmasını fırsat bilerek A.T.’nin odasına girdi. S.Ş., “Evimde arkadaşımla birlikte oluyorsun, benimle de ol” diyerek yataktaki A.T.’ye saldırdı. S.Ş.’nin tecavüz girişiminden kendi çabasıyla kurtulan A.T., daha sonra jandarmaya giderek şikayette bulundu. Gözaltına alınan S.Ş., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TECAVÜZ SANIĞI MİLLİ GÜREŞÇİ'DEN GARİP SAVUNMA

ANKARA'NIN GÖBEĞİNDE GÖRÜLMEMİŞ ZORBALIK!

4 ASKER ADAYI TRAFİK CANAVARI, KURBANI
»  TUTUKLUYU CEZAEVİ'NDE ŞİŞLEYEREK ÖLDÜRDÜLER
»  NAYLON FATURA A.Ş
»  BÖYLE ZORBALIK GÖRÜLMEDİ!
»  ANKARA'DA KATLİAM GİBİ KAZA
»  ORHANGAZİ'DE TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET
»  DENİZ SEKİ YENİDEN GÖZALTINDA
»  ANKARA'DA 'KÖŞE' OPERASYONU
»  ANKARA VE İSTANBUL'DA BANKA SOYGUNU
»  BANKALARDAKİ DOLANDIRICILIĞIN ALTINDAN SKANDAL ÇIKTI
»  KATİLDEN POLİSE HELALLEŞME MEKTUBU
»  HAYALİ İHRACAT OPERASYONU 55 GÖZ ALTI
»  LİSELİ KIZ ASANSÖRDE BIÇAKLANDI
»  LEVENT'TE VAHŞİ CİNAYET
»  AKP'Lİ ADAY KENDİNİ ASTI
»  İSTANBUL'DA İLAÇ VURGUNU OPERASYOU
»  PARFÜMERİ DEPOSU HAVAYA UÇTU
»  KIZ KAÇIRIRKEN RADAR'A YAKALANDI
»  ACEMİ TAKSİCİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI
»  BURSA'DA CİNAYET
»  "BENİ KADINI BIÇAKLARKEN O BÜYÜK KEYİF ALIYORDU"
»  İSTANBUL'DA BANKA SOYGUNU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.