Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,1027
EURO
37,6712
IMKB
9.901,000
ALTIN
3.381,850
 
Hava Durumu ANKARA
-2 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ASMA VE ÇATI KATA YASAK GELİYOR
ASMA VE ÇATI KATA YASAK GELİYOR
 
Kaçak yapılaşmaya yeni düzenleme getireceklerini söyleyen Bakan Demir, proje dışı olarak sonradan yapılan “asma kat” ve “çatı kat” gibi eklemelere izin verilmeyeceğinin belirterek, “30 daireye ruhsat veridiyse, 30’u yapılacak. Bunun üstüne 10 tane kaçak kondurma dönemi bitti” dedi.
 
12.12.2009 - 20:00

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 2012’in başında yürürlüğe girecek düzenleme ile vergi borcu olan, yaptığı projede eksiklikleri bulunan müteahhitlerin yeni bir yapı için ruhsat alamayacağını, izin veren belediyelere müeyyide uygulanacağını açıkladı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, kaçak yapılaşmaya yeni bir düzenleme getireceklerini açıklayarak, proje dışı olarak sonradan yapılan “asma kat” ve “çatı kat” gibi eklemelere izin verilmeyeceğini söyledi. Demir, “30 daireye ruhsat veridiyse, 30’u yapılacak. Bunun üstüne 10 tane kaçak kondurma dönemi bitti” derken, “Kısa sürede zengin olma, fakirin sırtından para kazanma dönemi bitti” ifadelerini kullandı.

Demir ayrıca, 2012’in başında yürürlüğe girecek düzenleme ile vergi borcu olan, yaptığı projede eksiklikleri bulunan müteahhitlerin yeni bir yapı için ruhsat alamayacağını, izin veren belediyelere müeyyide (yaptırım) uygulanacağını açıkladı.
ANKA



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KIŞ TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNE GİRDİ

TALİBAN KAFALILARIN FİRAR ÖNLEMİ

TOMBALA, SANAL ORTAMA TAŞINDI
»  KARNI AĞRIDI DOKTORA GİTTİ VE ...!
»  ÖĞRETMENLERE BASKIN!
»  DİYARBAKIR'DA OLAYLAR ÇIKTI
»  "MANDALİNA YE GEÇER" DEDİLER AMA O ÖLDÜ..!
»  GÖÇÜĞÜN ARDINDAKİ DRAMLAR!
»  KADINLARA CAMİ'DE GÜN YAPMA TEKLİFİ
»  METEOROLOJİ UYARDI! HAVA DAHA DA SOĞUYACAK
»  "TAŞ ATAN ÇOCUKLARI AİLELERDEN ALIRIZ"
»  ÖĞRENCİLERE İNTERNET UYARISI!
»  TÜRKİYE, HAFTA SONU DONACAK
»  KAHVE, SARHOŞ AYILTMIYOR!
»  PSİKİYATRİSTE GİTTİ BU GELDİ
»  İSVİÇRE'YE SANAL SAVAŞ DEVAM EDİYOR
»  DÜNYAYI ÜRKÜTEN GÖRÜNTÜ!
»  MODİFİYE EDİLMİŞ SANAT ESERİ BİLGİSAYAR KASALARI
»  ÜNİVERSİTE'DE PORNO GÖRÜNTÜLÜ TACİZ!
»  KÖYLÜLER "SİGARA PARASIYLA" OKUL YAPTIRDI
»  ECZACILARDAN, HÜKÜMETE YENİ UYARI
»  HER 5 KİŞİDEN BİRİNİN SOSYAL GÜVENCESİ YOK!
»  VATANDAŞA ÖZEL HASTANE ŞOKU
»  ROJDA'NIN İSYANI...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.