Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,1022
EURO
37,3969
IMKB
9.806,000
ALTIN
3.358,850
 
Hava Durumu ANKARA
-3 / 3 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AYDIN DOĞAN, MOTORA NEDEN BİNDİRİLMİYOR?
AYDIN DOĞAN, MOTORA NEDEN BİNDİRİLMİYOR?
 
Fatih Altaylı,Aydın Doğan'ın Milliyet gazetesindeki Ergenekon iddianamesi aramamotorunda adının bulunmayışını "neden yok" diye sormuştu.
 
22.8.2008 - 23:15

Altaylı'nın yazısını yazmasınnın üzerinden onca gün geçmesine rağmen Milliyet'in sunduğu Ergenekon iddianamesi arama motorunda Aydın Doğan ismini yazıp arayanlar isme rastlayamıyor. Oysa iddianamenin bazı yerilerinde Aydın Doğan'ın ismi geçiyor. Basında güven diyerek logosunun altına yazanlar. Bu güveni sarsmaya devam ediyorlar. Aydın Doğan, suçlu veya değil, iddianamede ismi geçen diğer insarda onunla aynı durumda olmalarına rağmen, milliyet her gün çarşaf çarşaf Ergenekon iddianamesinden alıntılar yaparak yayın yapıyor ve  yazdığı haberler içinde de yine bir çok kişi afişe ediliyor. Bu insanlar mahkeme başlamadığı için  henüz kendilerini savunacak durumda değiller. Aydın Doğan'ın medyası var olduğu için mi bu ayrıcalık ona tanıyor. Yoksa çalışanların patrona yalakalıklarından mı kaynaklanıyor?. Bizce yalakalıktan olsa gerek çünkü iddanamede Aydın Doğan'ın ismini arayanlar nasıl olsa bulduklarına göre burada yapılmak istenen şey nedir. Yalakalık değilse.
"Madem çok istiyorsanız sizde başka yerde yayınlanan iddianamelere bakabilirsiniz" diye bilirsiniz ancak buda sizin deve kuşu gibi başınızı kuma soktuğunuzun resmini  verir.
Veriyor da zaten.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BABALAR KONTENJANINDAN MEDYA PAZARLIKLARI

GAZETECİLERİN SAĞLIĞI TEHLİKEDE

AKŞAM'A AYDIN DOĞAN SANSÜRÜ
»  "DOĞAL GAZ YOK TEZEĞE DEVAM"
»  MİLLİYETİN ARAMA MOTORUNDA AYDIN DOĞAN NEDEN YOK?
»  "HOCASININ ŞAHSINDA ASIL KENDİNİ AFFETTİ"
»  RTÜK’TEN TRT GENEL MÜDÜRÜNE SUÇ DUYURUSU
»  AKŞAM'DAN, AYDIN DOĞAN YAZI DİZİSİ
»  SANSÜRSÜZ'DE BİR "SANSÜR" DAHA
»  SPİKERLERE KANDİL STAJI
»  CEMAATÇİ KAFA
»  GAZETECİ LEVENT ÖZTÜRK, SOL GÖZÜNÜ KAYBETTİ
»  GAZETECİLİK, RİSKLİMESLEK DEĞİLMİŞ!
»  ERGENEKON'DA NEDEN HİÇ POLİS YOK?
»  MEZAR SOYGUNCUSU'NUN GAZETESİ
»  SABAH'IN İNTERNET SİTESİ'NDE İNANILMAZ OLAY
»  GAZETECİLER, YAŞADIKLARI DEHŞETİ ANLATTI
»  BAKAN GÜNAY'A SOYGUN İHBARI
»  YARALI GAZETECİLER KURTARILMAYI BEKLİYOR
»  TERCÜMAN YAYIN YÖNETMENİ UFUK BÜYÜKÇELEBİ, EVLENİYOR
»  YENİ SABETAİZM: FETULLAHÇILIK
»  ÇOK BİLEN TAHA KIVANÇ FEHMİ BU SEFER DE YANILDI…
»  DOĞAN GRUBU YENİŞAFAK'I YALANCI İLAN ETTİ.
»  BU TERSLİK SÜRDÜKÇE DAHA ÇOK SOYULACAĞIZ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.