Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
37,9980
EURO
41,5658
IMKB
9.809,000
ALTIN
3.704,590
 
Hava Durumu ANKARA
-3 / 5 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AZİZ YILDIRIM AĞIR KONUŞTU
AZİZ YILDIRIM AĞIR KONUŞTU
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor karşılaşmasının sonrasında yayıncı kuruluş Lig TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
26.8.2012 - 10:20

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçı içinde saha kenarına inerek taraftarları uyaran bir anons yapmasıyla ilgili olarak, tribünde organize şeyler olduğunu ileri sürerken, kadroya alınmayan Alex için de sert ifadeler kullandı.

Maçın ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılan Aziz Yıldırım, “Bugün tribünde çok organize olaylar yaşandığını gördüm. Ben 12 aydır ayrıydım ama bazı olayları görünce müdahale etme gereği hissettim” derken, Alex de Souza'nın sosyal medyada yer alan mesajlarına ağır bir dille tepki gösterdi.

Herkesin sıkıntılı günleri olabileceğini ancak tüm sıkıntıların kurumsal yapı içinde çözümü bulunduğunu dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:

“Twitter'dan yazarak kendi düşüncelerinizi söyleyeceksiniz, sizi 1 maç oynatmayınca, ortalığı ayağa kaldırmak için problem yapacaksınız, olmaz!. Burası yeniçeri ocağı değil, Fenerbahçe Kulübü'dür. Dört yıl önce bütün tribünler yuhaladığında ben kalkıp alkışladım, burada kalmasını sağladım. O zaman Alex de bazı şeylere saygı gösterecek. Twitter'tan yönetime, hocasına... Efendim yönetim Avrupa'yı düşünmüyormuş. Her zaman düşünüyoruz, öyle şey olur mu? Önce Türkiye'de şampiyon olacaksınız. Şampiyon olurken yönetim mi engelledi? Böyle saçma yorumlar olabilir mi? Varsa sorunun, gelirsin kulübe, oturursunuz yetkililerle konuşursunuz. Twitter'dan etrafı toparlamazsınız.”“Fenerbahçe için canımı veririm, kimse kulübün üzerinde değildir”

Fenerbahçe'de muhalif olarak gözüken ve aslında kulübe zarar veren, dedikodu yayanlar olduğunu belirten Aziz Yıldırım, “Bunları ben biliyorum. Kulüpte çalışan, adlarına icra gelen ve arkadaşlarımızın kulüpte sakladığı o insanlar, Aykut Kocaman'la, idari menajer Hasan Çetinkaya'yla ilgili yorumlar yapıyorlar. Onları affetmem bunu bilsinler. Fenerbahçe için canımı veririm. Kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değildir. Aziz Yıldırım da dahil” diye konuştu.

 

Geçen seneki birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, “Oyuncular gider, Aziz Yıldrırım gider, Fenerbahçe kalır. Öğretmişler insanlara Twitter'dan iki tane şey, bu şekilde tezahürat yapıyorlar. Sahanın içinde oyuncular maça konsantre olamıyorlar. Onun için çıkıp anons yaptım. İyi mi oynadık? Kötü oynadık. Olabilir, bir sonraki maç daha iyi oynarız. Sonuçta 3-0 kazandık. Önümüzde Spartak Moskova maçı var, en önemli maçımız var, biz kişilerin kavgasıyla uğraşacağız. Böyle bir şeye müsaade etmem burada” ifadelerini kullandı.

“Alex'i pazartesi günü kulübe çağırdım”

Aziz Yıldırım, Alex'i pazartesi günü kulübe çağırdığını ve kendisiyle tüm yaşananları konuşacağını belirterek, “Twitter'dan mesaj olmaz. 14 yıl başkanlık yaptım, bir gün internet üzerinden kimseyle konuşmadım. Ne konuşacaksam kulübün içinde konuşurum. Üç yıl ben burada görevdeyim, bunu herkes bilsin. Başıma bir şey gelmezse buradayım. Yönetim de burada. Aykut Kocaman ve ekibi de burada. Oyuncular gelir giderler, hiç önemli değil” diye konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FENERBAHÇE KADIKÖY'DE UÇTU

AZİZ YILDIRIM ALEX'İ DÜMDÜZ ETTİ!

KOCAMAN: KENDİMİ BİLE KESTİM
»  KOCAMAN, ALEKS'E NE DEDİ?
»  G.SARAY'A ÇOK AĞIR GÖNDERME!
»  NURİ ŞAHİN LİVERPOL'DA!
»  ÖZER HURMACI KASMPAŞA'DA!
»  BEŞİKTAŞ'TE SÜRPRİZ GELİŞME!
»  BİENVENÜ GİDECEK, GUİDETTİ GELECEK!
»  TERİM, 4 İESMİ SİLDİ
»  KOCAMAN'DAN BEKLENEN AÇIKLAMA!
»  KOCAMAN'I KİM YEMEK İSTİYOR?
»  FEDA DEĞİL VEDA!
»  ENGİN BAYTAR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ!
»  ALEKS'İN CEZASI KESİLDİ!
»  TRABZON TAT VERMEDİ 0-0
»  BURSASPOR'DAN UEFA'YA DEV ADIM 3-1
»  ENGİN BAYTAR'IN CEZASI ERTELENDİ!
»  ALEKS'TEN ŞOK İDDİA!
»  ALEKS'E SÜRPRİZ TALİP!
»  ALEKS'TEN SON SÖZ!
»  DERBİDE G.SARAY TARAFTARI YOK!
»  ENGİN BAYTAR'A RUS TALİP!
»  UEFA'DAN ANKARAGÜCÜ'NE ŞOK CEZA!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.