|
|
|
|
DOLAR |
35,9126 |
|
|
|
EURO |
37,4240 |
|
|
|
IMKB |
9.720,000 |
|
|
|
ALTIN |
3.308,500 |
|
|
|
|
Şehir Seçimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZGIN İMAM ORDULU AİLELERİN KABUSU OLDU
|
|
|
|
|
|
Ordu'nun Mesudiye İlçesi’nde imamlık yapan Hacı Mahmut Y.'nin uydu yayını yapan televizyondan kızlara mesaj gönderip tanıştıklarına tecavüz ettiği iddia edildi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ORDU'nun Mesudiye İlçesi’nde imamlık yapan 38 yaşındaki Hacı Mahmut Y., eşinden ayrıldıktan sonra genç kızları uydudan yayın yapan bir televizyona gönderdiği evlenme ilanlarıyla kandırmakla suçlanıyor. “Bekarım. Ciddi ve evlenmeyi düşünen genç kızlarla tanışmak istiyorum” yazılı ilanlarla kandırdığı 3 kızla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan imam her defasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Ordu Mesudiye’de imamlık yapan evli ve 2 çocuk babası Hacı Mahmut Y., iki yıl önce kendisini bekar olarak tanıtıp kandırdığı 20 yaşındaki M.K. ile yaşamaya başladı.
Refaiye Köyü’nde oturan Ayşegül Y., eşinin Mesudiye'de genç bir kızla yaşadığını öğrenince boşanma davası açtı.
2006 yılı mart ayında 13 yıllık eşi Ayşegül Y. ile yollarını ayıran imam Hacı Mahmut Y., bir süre sonra birlikte yaşadığı M.K.’yı da terk etti. Evlenme vaadiyle kandırıldığını iddia eden M.K. şikayetçi oldu. Ancak takipsizlik kararı verildi.
İmam Y., bir süre sonra uydudan yayın yapan bir kanala “Bekarım. Ciddi ve evlenmeyi düşünen genç kızlarla tanışmak istiyorum” yazılı mesajla birlikte cep telefonunu geçti.
İmamın mesajı diğer mezajlarla birlikte altyazı şeklinde yayınlanmaya başladı. İlanı gören Mersinli 20 yaşındaki Z.G. imam Y.'yi arayıp tanışmak istediğini söyledi.
Yücetepe bir süre telefonla görüştüğü genç kızla tanışmak için Mersin'e gitti. Mersin’de görüştüğü Z.G.’yi evlenme vaadiyle kandıran Y. ailesine haber vermeden Ordu’ya getirdi ve cinsel ilişkiye girdi. Bu sırada Z.G.’nin ailesi kızlarının kaybolduğunu belirterek jandarmaya başvurdu.
EVDE ÇOCUKLARI VARDI
Ancak Z.G., imam Y.’nin kendisiyle evlenmeyeceğini ve kandırıldığını anlayınca kaçıp jandarmaya sığındı ve şikayetçi oldu. Genç kız ifadesinde, 25 Kasım 2006’da uydudan yayın yapan tv kanalında, imam Y.’nin alt yazıdan geçen mesajını gördüğünü ve verilen telefonu aradığını belirterek şöyle dedi:
“Kendisiyle arkadaş olmak istedim. 25 Kasım'dan 7 Aralık gününe kadar defalarca telefonla görüştük. Benimle evlenmek istediğini, bekar ve imamlık yaptığını söyledi. Buluşmak istedi, Mersin’e geldi ve buluştuk. Beni de yanına alarak kaçmak istedi. Beni ailemden istemesini söyledim. Kaçmamızı istedi. Ben de nasıl olsa evleniriz diye kaçarak onunla birlikte Ordu’ya geldim. Evinin içinde küçük çocukları gördüm. Kim olduklarını sorduğumda, yurt dışına gitmek istediğini, bunun için yabancı bir kadınla evlendiğini ve çocukların da bu kadından olduğunu, daha sonra kadının çocukları kendisine bırakıp kaçtığını söyledi. Ardından kendi isteğimle bir defa ilişkiye girdik. Evlenmeyeceğini anlayınca da pişman oldum, ailemin yanına gitmek istiyorum.”
Bunun üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan İmam Hacı Mahmut Y., genç kızın "kendi rızamla kaçıp beraber oldum" şeklinde ifade vermesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
USLANMADI
Ancak imam Y. bu kez de Gölköy’de yaşayan 18 yaşındaki K.K.'yı aynı yöntemle kandırdı. Evlenmek vaadiyle kaçırdığı K.K. ile cinsel ilişkiye giren imam, bir süre sonra onu da terk etti. Genç kızın ailesinin şikayeti üzerine Yücetepe bir kez daha gözaltına alındı. Ancak K.K., kendi rızasıyla kaçıp cinsel ilişkiye girdiği için imam Yücetepe bir kez daha serbest kaldı.
İmam Hacı Mahmut Yücetepe’nin aynı yöntemlerle Giresun, Kars ve Ordu’dan tanıştığı başka genç kızları da evlenmek vaadiyle kandırdığı öne sürüldü.
|
|
|
|
|
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
|
Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
|
Bu kategorideki diğer haberler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÇOK OKUNANLAR |
|
|
-
|
|
|
|
MHP lideri Bahçeli'nin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü. Gazeteci ... |
|
|
|
|
|
Fenerbahçe, Talisca'nın siftah ettiği Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta maçında farka koştu; sakatlıklar maça damga vurdu |
|
|
|
|
|
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın antrenör kardeşi Gürsoy Yalçın tedavi gördüğü hastanede vefat etti. |
|
|
|
|
|
TÜİK tarihinde ilk kez düşük emekli zammı nedeniyle açılan mahkemede hakim karşısında. Duruşmaya ... |
|
-
-
-
|
|
|
|
|
|
|
YAZARLAR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÇOK YORUMLANANLAR |
|
|
-
|
|
|
|
MHP lideri Bahçeli'nin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü. Gazeteci ... |
|
|
|
|
|
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın antrenör kardeşi Gürsoy Yalçın tedavi gördüğü hastanede vefat etti. |
|
|
|
|
|
Fenerbahçe, Talisca'nın siftah ettiği Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta maçında farka koştu; sakatlıklar maça damga vurdu |
|
|
|
|
|
TÜİK tarihinde ilk kez düşük emekli zammı nedeniyle açılan mahkemede hakim karşısında. Duruşmaya ... |
|
-
-
-
|
|
|
|
|
|
|
ANKET |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
|
|
|
|