Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0505
EURO
37,9774
IMKB
9.949,000
ALTIN
2.825,610
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Aziz Yıldırım:F.Bahçe Başkansız Kalmaz
Aziz Yıldırım:F.Bahçe Başkansız Kalmaz
 
Aziz Yıldırım "Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz. Benden başka aday çıkmaz' diyerek yürümek yanlıştır. Camia tehdit edilemez
 
24.6.2023 - 00:07

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı. Ali Koç'a kongre çağrısı yapan Yıldırım, "Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz. Benden başka aday çıkmaz' diyerek yürümek yanlıştır. Camia tehdit edilemez. Bu camia büyüktür ve o büyüklüğü ummadığınız anda gösterir. Aday çıksın yaparım' restlerini bırak. Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım" dedi. Yıldırım, gönlünden geçen adayın ise Murat Ülker olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında sarı lacivertli takımın gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Koç'u sert sözlerle eleştiren Yıldırım, kongre çağrısını yineledi. Kendi zamanındaki borç miktarıyla ilgili iddialara açıklık getiren Aziz Yıldırım, "Beni her konuda suçlayabilirsiniz ama mali konuda suçlayamazsanız. Varsa çalınan bir şey beni mahkemeye verirsin." diye konuştu.

 Aziz Yıldırım'ın basın toplantısındaki açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ali Bey'in şahsıyla bu iş yürümez"
"İstemesek de böyle basın toplantılar düzenliyoruz. Ben 5 yıl önceki kongreden sonra, Fenerbahçe'yle ilişkimi keserek yeni bir hayat kurdum. Siz beni rahat bırakmıyorsunuz. Ben emekli oldum. Açıklama yapsam, neden yaptı... Yapmasam, 'Ben Fenerbahçe'yim' diyen adam neden konuşmuyor... Ali Bey'i seçen kongre üyeleri ortada yok. 16 bin kişi oy verdi. Seçtiniz. 5 senede nerede verilen sözler? Neden yoksunuz kongre üyeleri? Başkan bağırıyor, 'Başkan adayı çıksın, kongre yapacağım' diyor.

"Kongrede yapılan konuşmalar bizi üzdü. Samimi konuşmalar yapacağız. Ana amaç şu. Fenerbahçe yönetimi çok güçsüz. Ali Bey'in şahsıyla bu iş yürümez. Benim yönetimdeki dönemde çok güçlü insanlar vardı. Olağanüstü kongre yap dememin buydu. Güvenoyu iste. Seçim değil, güvenoyu."

"Belki de kongre zamanı gelmeden, Fenerbahçe kongre yapacak"
"Pendikspor'a yenilip, Türkiye Kupası'ndan elendiğimiz sene kongre kararı aldık. Kimse çıkmadı, tek başıma kaldım ama güçlü bir yönetim yaptık. 2006'da Denizlispor maçı sonrasında da aynısını yaptık. Ali Bey de o dönem yönetime girdi. Güvenoyu alarak devam ettik. Metris'ten döndükten sonra da yaptık. Bunlardan korkmamak lazım. Ali Bey güvenoyu alsa, yıl sonuna kadar herkes konuşmaktan çekinir. Güvenoyu almazsanız, bir başarısızlıkta herkes ayağa kalkacak. Belki de kongre zamanı gelmeden, Fenerbahçe kongre yapacak. Bu görünüyor."

"Hiç kimse çıkmazsa ben adayım"
"2024 seçiminde adaylar çıkmalıdır. Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz, kalamaz. 50 bin kongre üyesi var. En az 15 bin tanesi başkan adayı olarak ortaya çıkabilir. 'Benden başka aday çıkmaz' diyerek yürümek yanlıştır. Camia tehdit edilemez. Bu camia büyüktür ve o büyüklüğü ummadığınız anda gösterir. Ali Bey ya kongre yap ve güvenoyu al ya da bu konuyu kapat. 'Aday çıksın yaparım' restlerini bırak. Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil. Camiayı zorlama, herkes haddini bilsin."

"Namuslu, şerefli, ahlaklı olsunlar"
"En üzüldüğüm konu, 612 milyon dolar borç bıraktığımız yönündeki laflar. Bizim o zamanki dolar ve euro borcumuz o kadar değildi ki... Bundan sonra kim yanlış konuşursa, mahkemeye vereceğim. Namuslu, şerefli, ahlaklı olsunlar. Doğru olanı anlatsınlar. Topuk Yaylası, Fenerium, basketbol salonu... Bunları basın neden yazmıyor? O söylüyor, siz de 612 yazıyorsunuz. Bu kadar mal varlığı var. Stada ne kadar para harcadık? Biz, onu yaptık. Gök kubbeden inmedi ki bunlar..."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Aziz Yıldırım'dan Adaylık Açıklaması

Azi Yıldırım'dan Basın Toplantısı Kararı

Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu Resmen Açıklad
»  Aykut Kocaman: Ben Bu Denklemde Yokum
»  Arda Güler'den Geceye Damga Vuran Gol
»  Aziz Yıldırım'a 'Mert Ol,Aday Ol'Çağrısı
»  Burak Yılmaz Yuvaya Geri Döndü!
»  Milliler Letonya'da Zirveye Oturdu 3-2
»  PSG Başkanı, Ali Koç’tan Arda’yı İstedi
»  Fenerbahçe'de 10 İsim Yolcu
»  Fenerbahçe İlk Transferini Duyurdu
»  Mbappe'den PSG'ye Ayrılık Mektubu!
»  Fenerbahçe'ye 5 Yeni Hoca Adayı
»  Fenerbahçe'nin Kupa Hasreti Sona Erdi
»  F.bahçe’de Jorge Jesus Dönemi Sona Erdi
»  Taksim’de Manchester City Coşkusu
»  Avrupa'nın En Büyüğü Manchester City
»  Süper Lig'de Sekiz İstanbul Kulübü
»  Jorge Jesus, Suudi Arabistan Yolcusu
»  Süper Ligde Gol Kralı Fenerbahçe'den
»  Transfer Dönemi Tarihleri Açıklandı
»  Beşiktaş'ın İkincilik İnadı 4-1
»  Erol Bulut İngiltere Yolcusu
»  UEFA Avrupa Ligi’nde Zafer Sevilla'nın
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.