Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1044
EURO
38,1308
IMKB
9.996,000
ALTIN
2.859,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AĞZINI EGZOZ BORUSUNA DAYAYIP ÖLDÜRDÜLER!
AĞZINI EGZOZ BORUSUNA DAYAYIP ÖLDÜRDÜLER!
 
ADANA'nın Kozan İlçesi'nde öğretmenlik yaparken peşini bırakmayan eski sevgilisi 28 yaşındaki Kenan Aslan'ı, dövdürterek öldürttüğü iddiasıyla 9 kişiyle birlikte tutuklanan anasınıfı öğretmeni 25 yaşındaki Ayşegül Karataş'ın, Aslan'dan iki kez hamile kalıp bebek aldırdığı öne sürüldü. Eski sevgilinin ağır yaralı haldeyken, ağzının çalışan otomobilin egzoz borusuna dayatılarak zehirlendiği de ortaya çıktı.
 
18.4.2008 - 15:45
Cinayetten 4 gün sonra, zanlıların adliyeye sevki ile cinayet öncesi gelişmeler de büyük oranda aydınlığa kavuştu. Galericilik yapan iki çocuk babası Kenan Aslan, 2.5 yıl önce işyerine sekreter bulmak için verdiği ilan sonrası tanıştığı Ayşegül Karataş ile gönül ilişkisine girmesinin, dramatik şekilde ölümünü hazırlamış olduğu anlaşıldı. İddiaya göre Ayşegül Karataş için nikahsız eşini terk eden Aslan, genç kızla birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra genç öğretmenin hamile kaldığını öğrenen Aslan, çevresindekilere eşi olarak tanıttığı Karataş'ın bebeği kendisinden habersiz aldırmasıyla yıkıldı. Eğitim döneminin bitmesiyle sözleşmesi feshedilen genç kadın, iddiaya göre bir kez daha hamile kaldı. Bu süreçte Kozan İlçesi'nde bir okulda sözleşmeli olarak göreve başlayan Karataş, ev tutarak ilçede yaşamaya başladı. Burada, üniversiteden arkadaşı olduğu öne sürülen merhum milletvekili Musa Öztürk'ün yeğeni Abdullah Öztürk ile karşılaşıp gönül ilişkisine giren Ayşegül Karataş, taşıdığı iddia edilen bebeği de Adana'da bir hastanede aldırıp, Aslan'ı arayarak ilişkilerinin bittiğini söyledi. Sevgilisinin kendisini terk etmesini kabullenemeyen Aslan, Kozan'a giderek barışmak ve yeniden birlikte olmak istediğini söyledi. Genç kadının itirazlarına rağmen belirli günlerde çalıştığı okula giden Aslan, 15 gün önce polis engeli ile karşılaştı.

YÜZÜK HALA PARMAĞINDAYDI

Burada elindeki yüzüğü gösterip genç kadının nişanlısı olduğunu söyleyen Aslan'ın yanına gelen Abdullah Öztürk de parmağındaki yüzüğü gösterip "Hayır benim nişanlım" dedi. Tarafların ayrılması üzerine polis de olay yerinden ayrıldı. Bu olaydan bir hafta sonra Kenan Aslan barışmak için ısrar edince Karataş, Abdullah Öztürk'e, "Kenan, beni rahatsız ediyor, gözdağı verin" dedi. Bunun üzerine Öztürk, Kenan Aslan'ın Adana'daki işyerine gitti. İkili arasında tartışma çıkınca Kenan Aslan ve beraberindekiler Öztürk'ü dövdü. Kozan'a dönen Öztürk, olayın yaşandığı geçen pazartesi günü Ayşegül Karataş'a, Kenan Aslan'ı arayıp ilçeye çağırmasını istedi. Eski sevgilisini arayan Karataş, ikinci çocuğunu aldırmak için borçlandığını söylediği Kenan Aslan'a, 1500 YTL alarak yanına gelmesini söyledi. İddiaya göre annesinden borç alan genç adam eski sevgilisi ile barışma ümidi ile gittiği Kozan'da kendisini karşılayan Abdullah Öztürk, ağabeyi Barbaros Mustafa Öztürk kardeşi Harun Öztürk ile Hüseyin Çeliker, Sami Cereci, Eren Hallaçlar, Abidin Yılmaz, Baki Şimşek, Kenan Kurt, Kemal Bolat ve Mehmet Çilingir tarafından öldüresiye dövüldü.

EGZOZ GAZI İLE ZEHİRLENDİ

Aslan baygın olarak yere düşünce Barboros ve kardeşi Abdullah Öztürk, onu otomobile bindirerek bir köy yoluna götürdü. İddiaya göre burada kardeşi ile birlikte baygın haldeki Aslan'ın ağzını çalıştırdıkları otomobilin egzozsuna dayayan zanlılar, bir süre böyle bekledi. Daha sonra nefes almayan Aslan'ı otomobile tekrar bindiren Barboros Mustafa Öztürk, kardeşini indirip gittiği hastanede, yolda dövülmüş bir kişi bulduğunu söyleyip kaçmak isterken yakalandı. Yapılan sorgunun ardından 9 kişi daha gözaltına alındı. Cinayet zanlıları keskin nişancıların da yer aldığı ekipler eşliğinde Kozan Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren zanlılardan Barboros Mustafa Öztürk'ün susma hakkını kullandığı diğer zanlılarında kaçan iki kardeşi suçladığı öğrenildi. Paylaşılamayan öğretmen Ayşegül Karataş'ın ise verdiği ifadesinde, eski sevgilisinin kendisini devamlı rahatsız ederek, yüzüne kezzap atmakla tehdit ettiğini söylediği öne sürüldü.

12 saat boyunca süren sorgulamanın ardından öğretmen Ayşegül Karataş, `cinayete azmettirmek', diğer zanlılar da `adam öldürmek' suçlaması ile sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın ardından kaçan Abdullah ve Harun Öztürk hakkında da gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı. Zanlılar adliye çıkışı yüzlerini kapatırken, öğretmen Karataş'ın çok sakin olduğu görüldü.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAKIRKÖY ADLİYESİNDE KANLI İNFAZ

OYUNCU YALÇIN DÜMER'E 33 YIL

BU SİLAHLAR KİME GİDİYORDU?
»  CİNAYETİN SIRRINI BU RESİM ÇÖZECEK..!
»  RÖFLELİ CANLI BOMBAYA 22 YIL HAPİS
»  NİKAHLI EŞE TECAVÜZ'DEN 10 YIL YEDİ
»  Ş.URFA'DA AŞİRETLER BİRBİRİNE GİRDİ, 5 ÖLÜ 4 YARALI
»  ÇALINAN BİLGİSAYARINI İNTERNETTE İZ SÜRÜP BULDU
»  FOTOMODEL'E AHLAKSIZ TEKLİF VE DAYAK YARGIDA
»  HALUK LEVENT HAKKINDA YAKALAMA EMRİ ÇIKTI!
»  ÜSKÜDAR ADLİYESİNDE CANLI BOMBA PANİĞİ
»  'BOMBA YÜKLÜ KAMYON' ASILSIZ ÇIKTI
»  BU PLAKAYA DİKKAT!
»  ESKİ EŞİNİ SIRTINDAN BIÇAKLADI BIÇAĞIDA SIRTINDA BIRAKTI
»  İKİ TECAVÜZCÜDEN BİRİSİ'DE POLİSTİ
»  AĞIZA PARMAK SOKMAK, CİNSEL TACİZ SAYILDI
»  İLAÇ VURGUNU'NA DEVAM
»  KATİLE ÖDÜL GİBİ CEZA..!
»  TACİZ ŞİKAYETİ ÖLÜMLE BİTTİ
»  UŞAK'TA, 'SERİ KADIN CİNAYETLERİ'
»  BELEDİYE BAŞKANI 29 ÇALIŞANINI İHBAR ETTİ
»  EVLENMESİNE İZİN VERMEYEN ANNESİNİ BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ
»  İZMİR DEKİ FUHUŞ ÇETESİNİ UKRAY'NA YAKALATTIRDI
»  KÜMES HAYVANLARINI KORUMA DERNEĞİ'DE HOROZ DÖVÜŞÜ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.