Yarışmaya İzmir-Torbalı'dan katılan ve "Popstar Alaturka"nın favorisi olarak gösterilen Armağan'ın büyük finalde birinciliği Hasret'e kaptırması, jüri üyesi Bülent Ersoy'u şok etti.
Yarışmada birinciliği elde ettiği için son derece mutlu olduğunu dile getiren Hasret, "Birinciliği kesinlikle beklemiyordum. Çok güçlü bir rakip olarak Armağan vardı karşımda. Bu nedenle sürpriz oldu açıkcası" dedi. Kazandığı parayla eğitimini sürdüreceğini söyleyen Hasret, şu an için albüm yapmayı düşünmediğini belirtti: "Şu anda okulum var, lise son sınıftayım ve üniversite sınavlarına hazırlanmam lazım. Konservatuvara girmek istiyorum. Elimden geldiği kadar konservatuvar için çalışacağım ve bu parayı da dediğim gibi eğitimim ve ev için harcayacağım..."
Haftalardır Armağan'a olan aşkıyla konuşulan, hatta bayramda ellerini öpmek üzere genç finalistin ailesinin yanına gittiği bile ileri sürülen Ersoy, memnuniyetsizliği gizleyemedi. Ünlü sanatçı ile Armağan, final sonrası Baltalimanı Portaxe'de düzenlenen kutlama partisine de katılmadı.

Hasret ve yarışmanın ikincisi olan Armağan ile. Hasret jüri üyelerinden Bülent Ersoy'un yanına giderek elini öptü.