Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4483
EURO
43,8865
IMKB
9.307,000
ALTIN
4.087,990
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BARIŞ ÖZBEK'LE MİLLİ GERGİNLİK
BARIŞ  ÖZBEK LE MİLLİ GERGİNLİK
 
(A) Milli Futbol Takımı Antrenörü Müfit Erkasap, Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek'in yaptığı son açıklamayla futbol kamuoyunun kafasını karıştırdığını iddia etti.
 
15.12.2008 - 00:56

Erkasap, Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Barış'ın “(A) Milli Takım'da oynamak istiyorum ama hocalarım beni görmüyor herhalde, ilgilenmiyorlar” şeklindeki sözlerini şaşkınlıkla karşıladığını belirterek, şunları kaydetti: “Barış Özbek, yıllarca genç milli takımlarımızın teknik ekipleri tarafından dikkatle izlenmiş bir oyuncu. Ünal Karaman ve Ümit Davala hocalarımız, kendisini Ümit Milli Takımımızın değişik kamplarına defalarca davet ettiler ve hep 'Ben zaten Alman Ümit Milli Takımı'nda oynuyorum, (A) Milli Takım'a çağrılırsam gelirim' cevabını aldılar. Milli formayı asla pazarlık konusu yapmayan anlayışımız doğrultusunda, Barış'ın olgunlaşmasını ve son tercih hakkını kullanacağı 22 yaşına gelmesini bekledik. Kurallar gereği, çifte pasaportu olan bir sporcu 21 yaşını doldururken, hangi milli takımı seçmişse daha sonra orada devam etmek durumunda. Barış'ı bu konuda uyardık. Kendisi yol ayrımına geldiğinde, Ümit Milli Takım için yaptığımız çağrılara yine olumlu yanıt vermedi. Biz de onun tercihine saygı duyduk. Ancak Türk Milli Takımı'nda oynama şansı kalmamış bir oyuncunun şu anda kuralları bilmiyormuş gibi açıklamalar yapması ve kamuoyunu yanlış yönlendirmesi, kabul edilebilir bir şey değil.”

OĞUZ ÇETİN: ÇAĞRIMIZ CEVAPSIZ KALDI

(A) Milli Takım antrenörlerinden Oğuz Çetin de Barış'ı son olarak 21 yaşının dolmasına 15 gün kala, Ağustos 2007'de Ümit Milli Takım'a çağırdıklarını ifade ederek, “Bu davete olumlu yanıt vermemesi durumunda gelecekte Türk Milli Takımı'nda oynama şansını yitireceğini, Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin aracılığıyla kendisine ilettik. Bu çağrımız da cevapsız kaldı ve Barış'ın Türk Milli Takımı'nda forma giyme olasılığı ortadan kalktı” diye konuştu.

ÜNAL KARAMAN: BARIŞ, 'A MİLLİ TAKIM İÇİN EVET DERİM' DEDİ

Barış Özbek'i Ümit Milli Takım'a davet eden teknik direktör Ünal Karaman ise konuyla ilgili şunları dile getirdi: “Barış, Federasyonun Almanya bürosu aracılığıyla erken yaşlardan itibaren izlediğimiz bir genç. Kendisine ve ailesine ulaştırdığımız teklifleri, Türkiye'ye ancak (A) Milli Takım'a davet edilmesi halinde 'evet' diyebileceği gerekçesiyle reddetti. Bu cevabı kamuoyuna taşımadık. 'Bir insan kendini ne hissediyorsa, odur' diyerek olayı kapattık. Sanırım Barış, şimdi yanlış yaptığını düşünüyor. Bir sporcu yanlışları varsa onlara da sahip çıkmasını, dik durmasını bilmeli. İnsanların kafasını bulandırmamalı.”

BARIŞ ÖZBEK, TÜRK MİLLİ TAKIMI'NDA OYNAMASI KONUSUNDA NE DEMİŞTİ

Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Türk Milli Takımı'nda oynamayı hak ettiğini, ancak kendisine şu ana kadar herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi.

Türkiye ve Almanya milli takımları arasındaki tercihini çok önceden yaptığını vurgulayan Barış, “Ağabeylerimi Avrupa Şampiyonası'nda izledim. Ben de orada olmalıydım diye düşünüyorum. Beni görmediler mi yoksa benimle ilgilenmediler mi bilmiyorum. Ben de gidip (beni alın) diyemem ki. Beni kimse çağırmadığı için Almanya Milli Takımı'nda forma giydim” şeklinde konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


LİGİN YENİ LİDERİ SİVASSPOR

ARAGONES: "OCAK AYINDA TRANSFER İSTEMİYORUM"

FENER LİG'E DÖNDÜ
»  ESKİŞEHİR- KONYA DOSTLUĞU 0-0
»  ANTEP, KOCAELİ'NDE GOL OLDU YAĞDI 5-2
»  ANKARASPOR, DENİZLİ'Yİ 2 GOLLE UĞURLADI 2-0
»  "KENDİMİ BARCELONA İÇİN BİLE YETERLİ GÖRÜYORUM"
»  KARTAL'A ANKARAGÜCÜ MORALİ 1-0
»  SERCAN ARSENAL, İÇİN ŞOV YAPTI
»  TRABZON AĞIR YARALI
»  KAYSERİ 2- İ.BÜŞÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - 0
»  SİVAS, HACATTEPE ENGELİNİ DE GEÇTİ 2-1
»  AZİZ YILDIRIM'A AĞIR SUÇLAMA
»  LINCOLN YENİDEN DOĞDU
»  FENER, TRANSFER İÇİN TAARRUZDA
»  NOBRE, ALEX İÇİN DEVREDE
»  GALATASARAY ANKARA'DA MORAL BULDU 3-1
»  RIDVAN DİLMEN KAZA GEÇİRDİ
»  KAZIM, ARAGONES'E KÜFÜR ETTİ
»  DEDE, EN BAŞARISIZ ÜÇ ANTRENÖR'DEN BİRİ
»  FENER'İN MAZERETİ VARDI
»  "ELENDİK AMA ÖNÜMÜZDE HALA İKİ KUPA VAR"!
»  DEVLER LİGİNDE, HANGİ TAKIM NE YAPTI?
»  FENER AVRUPA'YA ELVEDA DEDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.