Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2439
EURO
37,6215
IMKB
9.132,000
ALTIN
2.873,020
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAY HİLMİ YAĞLAR,
BAY HİLMİ YAĞLAR,
 
Enerji Bakanı Hilmi Güler. Erdoğan'ı öve öve bitiremedi. Hızını alamadı övgülerinde az geleceğini tahmin ederek övgü ötesine geçerek methiyeler YAĞ-dırdı.
 
21.1.2008 - 21:45

Partisinin Ordu teşkilatındaki toplantıya katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, iş Başbakan Tayyip Erdoğan’ı övmeye gelince hızını alamadı. Başbakan Erdoğan’ı tarihimizin en önemli “Reis” lerinden biri diye takdim eden Güler, “Uluç Reis gibi, Barbaros Reis gibi.  O bizim için ayrı bir motivasyon oldu. Onun için de bizim reis en büyük reistir diyorum” ifadesini kullanarak methiyeler YAĞ-dırdı.

Fırtınalı hava kriteri...
HİLMİ Güler, övgülerini şöyle sürdürdü: “Reisler öyledir, tayfalarıyla birlikte hareket eder, hırçın dalgalarla mücadele ederler, birlikte yelkenleri, kürekleri, dümenleri kontrol ederler. Reisin iyisi fırtınalı denizlerde belli olur. Biz de o fırtınalı denizlerde birlikte çalışma imkanı bulduk. O’ndan muhtar bile olmaz dendi ama hepsi teker teker oldu ve çok şükür bu ülkeyi birlikte yönetiyoruz” diye konuştu.

Reis’e selam yola  devam

Güler hızını alamadı
Enerji Bakanı Erdoğan için, “Uluç Reis gibi, Barbaros Reis gibi.  O bizim için ayrı bir motivasyon oldu. Bizim reis en büyük reistir diyorum” ifadesini kullandı

Partisinin İl Danışma Kurulu ve İl Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na katılmak için Ordu’ya giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AKP İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı. Basına kapalı yapılan toplantı sonrasında, AKP İl Gençlik Kolu 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na geçildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, burada yaptığı konuşmada; “Bugün çok önemli bir gün. Partimizin gençlik kollarının seçimi için bir araya geldik. Bizim partimizde çok genç bir parti. Bugün bu genç parti, ülkenin de Dünya’nın da kaderini şekillendiriyor. Bu son derece önemli. Buradaki konuşmalar beni 80’li yıllara götürdü. O zamanlar İstanbul’da başımızda bir reis vardı. Bu reis, şu anda ülkenin ve Dünya’nın kaderine önemli katkılarda bulunuyor ve şekillendiriyor” dedi.

Reisler öyledir

“Bu reis, aynı zamanda tarihimizdeki önemli reislerden de bir tanesi. Uluç Reis gibi, Barbaros Reis gibi. Onunla çok önemli çalışmalar yaptık.” diyen Güler, “Reisler öyledir, tayfalarıyla birlikte hareket eder, hırçın dalgalarla mücadele ederler, birlikte yelkenleri, kürekleri, dümenleri kontrol ederler. Reislerin iyisi fırtınalı denizlerde belli olur. Bizde o fırtınalı denizlerde birlikte çalışma imkanı bulduk. O çileli ömür zaman zaman hapishanelere kadar uzandı, zaman zaman O’ndan muhtar bile olmaz dendi ama hepsi teker teker oldu ve çok şükür bu ülkeyi birlikte yönetiyoruz. Bizde O’nu izliyoruz” diye konuştu.  Güler, “ Ben Reisimizle, pek çok gezimizde beraber oldum. Ülkelerin Cumhurbaşkanları ve Başbakanları ile nasıl çalışmalar yaptığını ve nasıl temsil ettiğini gördüm. O bizim için ayrı bir motivasyon oldu. Onun için de bizim reis en büyük reistir diyorum” dedi.

Yol açan bir iktidar olmak istiyoruz
Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) 2. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Başbakan Erdoğan, kendisini dinleyen turizmcilere şöyle seslendi: “Yol açan bir iktidar olmak istiyoruz, yol kapatan bir iktidar olmak istemiyoruz. Bütün hesaplarımızı da yaparken, tıkanmayalım diyoruz. Çünkü bu devletin de güçlü olması lazım, yürümesi lazım. Yürürken de zulmeden değil, adil bir
devlet anlayışı ile yürümesi lazım. Onun için tabi ki bireyin hakkını öne alacak bir devlet anlayışı bizim anlayışımız.
Ve o bireyde bu devlet benim devletimdir deyip, kendi edimlerini hakkıyla yerine getirmesi lazım.” Başbakan daha sonra, Antalya’daki Antalyaspor Alt Geçiti’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile bir süre sohbet etti. 

ERDOĞAN’A ÖVGÜDE BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Öyle bir ...
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Erdoğan için şu ifadeleri ikullanmıştı: Bizim Başbakanımız vatanını seven öyle bir başbakandır ki, o bütün ülkelerin biraraya toplanıp fotoğraf çektirmek istediği bir yerde ayağının altına konan Türk Bayrağı’nı eline alıp temizleyip, öptükten sonra cebine koymuştur. Başbakanımız duygu yüklü bir insandır.

En güçlü ...
Erdoğan’ı kilitli kaldığı otomobilden kurtaran(!) balyozu satın alan, AKP eski Milletvekili Feyzi Berdibek şöyle demişti: Türkiye Cumhuriyeti’nin en güçlü Başbakan’ı büyük bir  felaketten döndü.

Sıradan değil
AKP Kırıkkale eski Milletvekili Murat Yılmazer de bir toplantıda Başbakan Edoğan’ı şu sözleri ile övmüştü: Recep Tayyip Erdoğan sıradan bir Başbakan değil, sıradan bir  Genel Başkan değil.

Enerjimiz ...
Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde adı Köşk adaylığı için geçen Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Başbakan Erdoğan’ı şöyle anlatmıştı: Hiç bir yerde bu başarı yok, ama bu başarı nereden geliyor derseniz sizlerden alınan pozitif yapıdan. Tabi ki çok özel bir liderden alıyor enerjisini, Sayın Genel Başkanımızdan alıyor. Hiç kuşkusuz önümüzde yine aydınlığın sembolü olacak.

Everest gibi
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik,“Oylarımızı Başbakanımızın karizmasına borçluyuz. Ancak, dünyanın en yüksek tepesi Everest’dir. Ve Everest varlığını Himalayalar’a borçludur” demişti.

YENİÇAĞ



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'Lİ SELVİ'DEN TÜRBAN HAZIRLIĞI

YARGITAY'DAN HÜKÜMETE "AKCİĞER" YANITI

GENELKURMAY BAŞKANI YORUM YAPMADI
»  MYO MENZUNLARINA KISA DÖNEM ASKERLİK ..
»  BÜYÜKANIT'IN SİGARA MOLASI
»  DTP'LİLER, 4 ŞUBAT'TA DAĞA ÇIKACAK!
»  ÖCALAN, YUNANISTAN'A DAVA AÇIYOR
»  YARGI: ERDOĞAN BİZİ HEDEF GÖSTERİYOR
»  BAŞBAKANLIĞA CANLI BOMBA ÖNLEMİ
»  MİLLİ EĞİTİM'İN SİTESİNDE TAKKELİ ÖĞRETMEN SKANDALI
»  YENİ CEZALAR İÇİN TBMM'DE SONA GELİNDİ..!
»  CIA NÜKLEER SIRLARI ÇALAN TÜRKLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ!
»  ADNAN HOCA, POLİS ZORUYLA DURUŞMAYA GETİRTİLECEK
»  O REKTÖR KONUŞTU..!
»  TERÖRİSTBAŞI YUNANİSTAN ALEYHİNE DAVA AÇACAK!
»  ÖDP LİDERİ UFUK URAS'IN ACI GÜNÜ
»  CHP'DEN, "KAYIP TRİLYON" İÇİN SUÇ DUYURUSU...
»  İŞTE İL, İL TÜRKİYE'NİN NÜFUSU
»  TOPTAN'DAN YARGITAY'A 'TÜRBAN'ÇIKIŞI
»  YUNANLAR TÜRK HAMAMINA DA SAHİPLENDİ..
»  BRİTANNİCA'DA KÜRDİSTAN SKANDALI
»  RADİKAL MUHABİRİ, LİSE'DE NAMAZ KILDI
»  TUĞGENERAL'İN YASAK AŞK İSTİFASI
»  TÜRKİYE'NİN NÜFUSU YERİNDE SAYDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.