Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9808
EURO
37,1784
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.319,780
 
Hava Durumu ANKARA
-5 / 3 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BELEDİYE'YE KIZDI YOLU TRAFİĞE KAPATTI
BELEDİYE YE KIZDI YOLU TRAFİĞE KAPATTI
 
Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir vatandaş belediyenin ruhsatlı otoparkını mühürlemesine kızınca, tapusunun kendinde olduğu ana caddeyi trafiğe kapattı
 
29.3.2010 - 22:31
Hatay Emniyet Müdürlüğü ana binasına çıkış yolu olarak kullanılan caddenin 10 yıldır kendisine ait olduğunu ileri süren ve bu durumu mahkeme kararıyla da kanıtlayan Orhan Mansuroğlu, yolu trafiğe kapattı.

Orhan Mansuroğlu, ilginç eyleminde, caddenin kendisine ait olduğunu belgeleyen mahkeme ve tapu belgelerini gösterdikten sonra bir römork dolusu kerpici cadde girişine sıraladı. Mansuroğllu, "Bu cadde benim, kimse işgal etmesin." dedi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü binasının tek güzergâh yeri olmasının yanı sıra Aşağı Okçular köyüne yönelik ulaşımı da tamamen kapatan eylem, polisi harekete geçirdi. Polis uzun süre yolu trafiğe kapatan mal sahibi Orhan Mansuroğlu ile uzlaşma yoluna gitti. Ardından caddedeki kerpiçleri elleriyle kaldıran polisler yolu trafiğe açtı.

"ANTAKYA BELEDİYESİ İŞYERİMİ USULSÜZCE MÜHÜRLEDİ"

Gazetecilere konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Orhan Mansuroğlu, Antakya Belediyesinin, Emniyet Müdürlüğü'nün hemen bitişiğindeki, ruhsatlı otopark işletmesini yasalarla aykırı ve usulsüz bir şekilde mühürlediğini iddia etti. Belediyenin kendisini mağdur ettiğini dile getiren Mansuroğlu, kendisine ait olduğunu belirttiği caddeyi de bu amaçla trafiğe kapattığını söyledi. Mansuroğlu, kimsenin özel mülkiyetinden geçmesine izin vermeyeceğini belirterek, her türlü uzlaşı ortamına hazır olduğunu ifade etti.

Caddenin araç trafiğine açık kalabilmesi için istimlâk parasının bir an önce kendisine ödenmesini talep eden Orhan Mansuroğlu, ayrıca mühürlenen otoparkının da tekrar faaliyete geçmesine izin verilmesini istedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HAMİLE OLDUĞU İÇİN İŞTEN ATTILAR

BEDAVA SU VEREN BAŞKANA BERAAT!

TİB’DE YENİ ARAMA
»  MEMURLARIN BEKLEDİĞİ O MÜJDELİ HABER ÇIKTI!
»  UCUZ BİR ANTİBİYOTİK ÖLÜMLERİ AZALTTI
»  ZENGİLERİN TEHLİKELİ OYUNU
»  4500 ÇOCUK TEHLİKE ALTINDA
»  LEO FRANCO'DAN FENER'E HEDİYE 1-0
»  TRAVESTİ VE TRASSEKSÜELLERDE AÇILIM İSTEDİ
»  CEP TELEFONU KAMERALARINDA DEVRİM
»  KONTÖR'DEN TL'YE GEÇİŞE DİKKAT!
»  PAZARDA GEL ABLA GEL'E 100 TL CEZA GELDİ
»  SALDIRIYA UĞRAYAN GEMİNİN 4 PERSONELİ TÜRKİYE'DE
»  BİR CAMİ YAPTIRDI, KİLİSE DEYİP ÇIKTILAR
»  KÖLE PAZARINDAN SEÇER GİBİ SEÇTİLER
»  KAPKAÇÇILARI BÖYLE LİNÇ ETTİLER
»  GÖKÇEK'E KARŞI 'ULAŞIM HAKTIR,SATILMAZ' MİTİNGİ
»  AKP İL BİNASINDA YUMRUKLAR KONUŞTU
»  BULUŞU İÇİN DESTEK İSTEDİ KÖMÜR VERDİLER
»  İRLANDALILAR OSMANLI DESTEĞİNİ BÖYLE ANIYOR
»  DÜNYA KARANLIĞA GÖMÜLECEK
»  TARİŞ İŞÇİLERİ GÜL'DEN 1 DAKİKALIK RANDEVU İSTEDİ
»   ÖLDÜRÜLEN TİLKİ YAVRULARINA BELEDİYE SAHİP ÇIKTI
»  EKRANDA BUNUDA GÖRDÜK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.