Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,0126
EURO
37,1718
IMKB
9.774,000
ALTIN
3.268,180
 
Hava Durumu ANKARA
1 / 7 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BOTAŞ'TAN PARASINI ALAMAYINCA
BOTAŞ TAN PARASINI ALAMAYINCA
 
BOTAŞ'a yaptığı işin karşılığında alacağı 350 bin TL paranın kendisine ödenmediğini söyleyen 57 yaşındaki Ali Osman Öksüz, Eskişehir'den Ankara'ya yürüyüş eylemi başlattı.
 
2.8.2010 - 23:45

Sivas'ta 3yıl önce BOTAŞ'ın yüklenici firmasından ihaleyle aldığı işi kısa sürede bitirip teslim etmesine rağmen 350 bin TL alacağını tahsil edemediğini belirten Ali Osman Öksüz, Eskişehir'den yürüyerek Ankara'ya gideceğini söyledi. Valilik önünden yürüyüşünü başlattığını ifade eden Öksüz, Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşebilmesi halinde derdiğini anlatacağını söyledi.

Parasını alamadığı için iflas ettiğini anlatan Ali Osman Öksüz daha önce de Sivas'tan ve Adana'dan Ankara'ya iki kez yürüdüğünü belirterek şöyle konuştu:

"3 sene önce Sivas'ta BOTAŞ'a yapmış olduğum kompresör istasyonu sonrasında paramı alamadım ve iflas ettim. İflas edince ortada kaldım. Her şeyim gitti. Bu benim üçüncü yürüyüşüm. Sivas'tan Ankara'ya yürüdüm. Fakat Cumhurbaşkanı ile görüşme imkanı bulamadım. Daha sonra Adana'dan Ankara'ya yürüdüm yine görüşme sağlayamadım. Şimdi Eskişehir-Ankara arasında yürüyorum. Bu sefer Cumhurbaşkanı ile görüşmeden vazgeçmeyeceğim. Cumhurbaşkanı ile görüşene kadar Cumhurbaşkanlığı Köşkü önünde oturacağım. Yürüyüşüm için polislerden gerekli izni aldım. Eskişehir yürüyüşünde aynı zamanda ölüm orucuna da giriyorum. Çay, sigara ve su haricinde bir şey yiyip, içmeyeceğim. Eskişehir'den Ankara'ya 10 gün içerisinde varmayı düşünüyorum. Ben BOTAŞ'a iş yaparken yanımda çalışan işçilerin parasını ödediğim halde ben ortada kaldım. Emekli maaşıma da kadar el kondu. Daha önce intihar girişiminde bulundum. Hayatımı Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun kurtardı."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


EMNİYET AMİRLİĞİ'NE ROKETATARLI SALDIRI

KÖYLÜLER MAÇ BİTİNCE BİRBİRLERİNE GİRDİ

ÖLÜ DENİZ GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?
»  5 BİN 300 YILLIK ŞİFREYİ ÇÖZDÜLER!
»  BOĞAZ'IN ALTINDA DEV NEHİR'
»  SERVİSLERE PARANIZI KAPTIRMAYIN!
»  "İNTİHARDAN VAZ GEÇTİM NE OLUR KURTARIN"
»  SAĞLIK BAKANLIĞINDAN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA
»  TAMDA BUNDAN BAHSEDİYORDU Kİ...!
»  ANZER BALININ KİLOSU 550 TL!
»  MANGAL YASAĞINI İŞTE BÖYLE DELDİ
»  FLAŞ.. ADANA'DA SICAKLIK 50 DERECE'YE YAKLAŞTI!
»  PKK, SİVİLLERİ VURDU: 4 ÖLÜ
»  ÖRÜMCEK HATİCEYE RAKİP GELDİ ABDÜLKADİR
»  CEP'TE KONUŞMA YÜZDE 88 UCUZLAYACAK!
»  HEM KÜRT, HEM TRAVESTİ, HEM FEMİNİST!
»  DİKKAT! TÜRKİYE BUGÜN KAVRULACAK!
»  MUTLULUĞUN SIRRI BULUNDU
»  LÜTFEN ÇİMLERE BASINIZ!
»  İLAÇSIZ ORGAN NAKLİ YAPILDI
»  TEKERLEKLİ SANDALYEDE DEVRİM
»  TÜRKİYE'DE FİŞLEME TARİHE KARIŞMIŞTI HANİ
»  DÜŞÜK BEL GİYMEK SUÇ DEĞİL, APTALLIK!
»  TÜRKİYE YÜKSEK SICAKLARA TESLİM OLDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.