Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BU DA NÖBETÇİ ESRARCI
BU DA NÖBETÇİ ESRARCI
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından son 16 gün içinde İstanbul'da 21 ayrı ilçede yapılan 88 operasyonda 59 kilo esrar, 43 kilo eroin, 7 kilo 700 gram afyon sakızı, 1 kilo 780 gram kokain, 160 bin 302 tablet sentetik hap ve 5 adet tabanca ele geçirildi.
 
7.2.2008 - 00:15

OPERASYONLARA KARŞI ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞLAR

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi Bursa Mahallesi'nde narkotik polisleri uyuşturucu satışı yapan 2 kişiyle alışverişe girdi. Alışverişin ardından düzenlenen operasyonda 2 kişi, uyuşturucu sattıkları evin arka tarafında açtıkları delikten kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Yakalanan Harun Gülmez ve Hakan Karakaş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan incelemede satışa hazır halde paketlenmiş 90 gram esrar ile 83 adet ectasy ele geçirilirken adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

LPG TANKINDAN 25 KİLO EROİN

İran'dan getirilerek Avrupa ülkelerine nakledilmek istenen 25 kilogram eroin maddesi polis tarafından ele geçirildi. İran uyruklu Edris Malane aracın LPG tankı içine jelatinledikten sonra paketler halinde 25 kilogram eroin zulalaldı. İstanbull'a karayolu ile gelen Malane eroini Avrupa ülkelerine çıkarıcak olan iki kişi ile Eminönü'nde buluştu. Polis tarafından takip edilen araç ile buluşan alıcılar alışveriş esnasında düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Aracın LPG tankında yapılan aramalarda 25 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Edris Malane'nin yanı sıra Nurettin Utku, Özcan Utku ve Resul Barutçu gözaltına alındı.

GİZLİ KAMERAYLA UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİ: "24 SAAT BURADAYIM"

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde Dere Boyu Caddesi'nde uyuşturucu satıldığını belirleyen polis çalışma başlattı. Üzerine gizli kamera yerleştiren narkotik timleri uyuşturucu satıcıları ile irtibata geçti. Saniye saniye kayıtlara geçen uyuşturucu alışverişinin ardından polis operasyon düğmesine bastı. Kaçmaya çalışan zanlılar havaya ateş edilip korkutulduktan sonra gözaltına alındı. İki ayrı operasyonda 8 kişi yakalanırken 87 gram esrar, 7 gram kokain ele geçirildi. Gizli kamerayla alışverişi görüntüleyen alıcı kılığındaki polis ile uyuşturucu taciri arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Sattığı esrarın kaliteli olduğunu iddia eden Erkan Tutkun memnun kalınmaması durumunda "24 saat buradayım" diyerek garanti verdi. Erkan Tutkun ile Yılmaz Şengöz, Veysel Çavdar, Necdet Yüce, Sedat Ardıç çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİSTEN RÜŞVET TUZAĞI

Avcılar'da bir otomobil tamircisine giden biri emekli iki polis durumundan şüphelendiği bir kişiyi takibe aldı. Polis ticari taksi ile gelen iki kişiden mavi bir çanta alan Ferit Yılmaz'ı gözaltına alınırken çantadan 14 kilogram eroin maddesi çıktı. Olay yerine narkotik polisleri çağrıldı. Eroini teslim eden uyuşturucu tacirlerini yakalamak için polis Ferit Yılmaz'a 5000 YTL karşılığında serbest bırakılacağını söyleyerek tuzağa düşürdü. Ferit Yılmaz eroinin teslim eden amcasının oğlu Muhittin Yılmaz ile Coşkun Tuncer'i cep telefonuyla aradı. Yılmaz ve Tuncer'e kendisinin polis tarafından yakalandığını 5000 YTL rüşvet karşılığında serbest bırakılacağını söyledi. Bunun üzerine Tuncer ve Yılmaz 5000 YTL bularak buluşma yerine geldi. Tuzağa düşürülen Coşkun Tuncer, Muhittin Yılmaz ve Ferit Yılmaz gözaltına alınırken bir minibüste ele geçirilen jant içerisinde yapılan kriminal incelemelerde eroinin stepne içerisindeki jantın arasına gizlenerek getirildiği belirlendi. 3 kişi tutuklandı.

UYUŞTURUCU EĞİTİMİ ALAN ÖZEL GÜVENLİK HAVALİMANINDA 7 KİLO EROİN YAKALADI

Atatürk Hava Limanı'nda 'nda uyuşturucu trafiğini engellemek için X-Ray kontrol cihazlarında çalışan özel güvenlik görevlilerine Narkotik polisi tarafından geçtiğimiz ay 15 gün eğitim verildi. Aldıkları eğitimin ardından göreve başlayan özel güvenlik görevlileri 3 ayrı başarıya imza attı. Ayrı ayrı tarihlerde Johannesbourg kentine gitmek isteyen 3 Güney Afrika uyruklu uyuşturucu kuryesi kadın  İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. 7 kilogram eroin ele geçirilirken adliyeye sevk edilen 3 kadın tutuklandı. (HÜRRİYET)

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MAAŞINA HACİZ GELEN EMEKLİ İNTİHAR ETTİ

POLİSTEN ŞİKAYETÇİ OLUNABİLECEK

ERGENEKON, ÖĞRENCİLERE SIÇRADI
»  KATALOĞDAN İTHAL KADIN SİPARİŞİ SERVİSİ
»  ÇOCUKLARA MUZ DAĞITAN EMNİYET AMİRİ KONUŞTU
»  BARMEN, PORTAKAL SUYU DİYE ASİT VERDİ
»  NİL DEMİRKAZIK, DELİ ÇIKTI
»  10 YIL ÖNCE MİLLETİ TİTEN TİTANCILAR SERBEST
»  TELEKOM GÖREVLİLERİNE REKOR CEZA İSTEMİ
»  ALATTİN ÇAKICI HASTANEYE KALDIRILDI
»  KAR TEMİZLERKEN ÜÇ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ
»  İNTERNET'TE KADIN AVI
»  NERONLAR EDİRNE'DE ÜÇ ARAÇ YAKTI
»  YASAK AŞK'A ÇİFTE İNFAZ
»  HUZUREVİ'NDE İNTİHAR
»  SOĞUK VURGUNUNDAN 150 MİLYON YTL KAZANDILAR
»  KADININ KOCASINA "LAN SİBOP" DEMESİ YASAK
»  BİNGÖL'DE TESLİM OLMAYAN PKK'LILAR ÇEMBERE ALINDI
»  İZMİR'DE PATLAMA
»  JANDARMA KARMASKELİ SOYGUNCULARI ŞIP DİYE YAKALADI
»  300 KİŞİYLE YATAN KADIN'NA TANIK BEYAZ HOCA
»  KONYA'DA AHTAPOT OPERASYONU
»  BARAN TURSUN'U VURAN POLİSLERE YENİ SORUŞTURMA
»  TREN KAZASI'NIN FATURASI MAKİNİSTLERE
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.