Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.918,510
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BUCAK TEHDİTİ: KURŞUN ADRES SORMAZ Kİ...
BUCAK TEHDİTİ: KURŞUN ADRES SORMAZ Kİ...
 
Ankara Emniyeti'nin başta Sedat Bucak olmak üzere Bucak Aşireti'ne yönelik yaptığı Kaldırım Operasyonu ile ortaya çıkan 32 ayrı suçun ilginç diyaloglarının ardından garip baskı yöntemleri de belirlendi.
 
20.6.2007 - 15:35
Bir barın sahibinden otopark işletme hakkını isteyen Veysi Ç. ve Mustafa A.'nın "Kurşun adres sormaz ki, her an başına birşey gelebilir" diyerek tehditte bulunduğu anlaşıldı. Çankaya'da bulunan bir barın sahibi olan Ö.Ş.G. ve kardeşi Ö.G. işletmecisi oldukları yere musallat olan Bucak grubuna ilişkin Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde verdikleri ifade de 2004 yılında başlayan ve sürekli büyüyen baskı, şiddet ve tehditleri şöyle anlattılar:

"2004 yılı başlarından itibaren Mehmet Veysi Ç., Mustafa A., Paşa B., Bahadır K., Sinan, Seda, Galerici Koray olarak bildiğim şahıs, Fanta lakaplı soyadını bilmediğim Murat, Oğuzhan K., Hasan Ç., Nedim Ç., Eyüp A., Emin ve Hasan isimli kişiler işyerime gelmeye başladılar. Kalabalık bir şekilde gelip gitmeye başladıkları dönünde müşterileri rahatsız etmeye başladılar. Bu arada Veysi Ç. kardeşimden Mesa Plaza'da bulunan yerimizin otopark işletmesini istedi. Biz olumsuz yanıt verince Mustafa A. ile birlikte yanımıza gelen bu şahıslar (Bu işin sonu kötüye gider. Kurşun adres sormaz ki. Her an başınıza bir iş gelebilir. Bir telefonla Siverek'ten bir kamyon adam getiririm buraya. Öbür işletmelerin de zarar görür) diyerek tehdit etti.

Mesa Plaza'daki yerin otoparkın vermek zorunda kaldık. Veysi Ç. daha önce Arjantin Caddesi üzerinde otoparkçılık yapan Levent isimli şahsın liderliğinde 5 kişiyi getirip otoparka koydu. Bu arada işletme müdürüm otoparkın teslimatı sırasında Paşa B.'nin BMW X5 marka araçla geldiğini ve araçtan kaleşnikof tabir edilen silahla indiğini gördüğünü ifade etti."

Bu tarihten sonra sürekli olarak 20-30 kişilik gruplar halinde gelen çete mensupları, uyuşturcu madde alıp, sahnede şarkıcıya yöresel şarkılarını söylemesi için baskı yapıp, bazı müşterileri de dövdüklerini anlatan, G. kardeşler şöyle devam etti:

"Hiç hesap ödemeyen bu şahıslardan bugün itibarıyla Veysi Ç.'den 15 bin 946 YTL, Mustafa A.'dan 2 bin 440, Oğuzhan K.'nin 2 bin 750 YTL, Paşa B.'den ise 11 bin 470 YTL hesap alacağımız var. Yaklaşık 1 ay önce bu paraları istediğimizde Veysi Ç.(Bizden kimse hesap alamaz) diyerek cebinden çıkardığı polis, Jandarma ve MİT'e ait olduğunu söylediği kimleri göstererek, (Bizi jandarmaya veya polise şikayet ediyorsun. Senin şikayetçi olman bizi korkutmaz. Polis, jandarma bize bir şey yapamaz. Bizimle inatlaşırsan, bizim dediğimizi yerine getirmezsen eşini, çocuklarını kim koruyacak. Bizim pis işlerimizi yapacak, bu işleri yapacak bir sürü adamımız var. Benim işlettiğim tombala salonlarında yüz tane çakal çalışıyor) dedi. Biz (devlete güveniyoruz. Bu devletin polisi, hakimi, savcısı var. Onlar sizin hakkınızdan gelir) deyince de (görüşeceğiz Ö. efendi) diyerek silah gösterip, sıkmadan gittiler."


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HIRSIZI, UĞURSUZU SALANLARIN GÜCÜ GAZETECİYE YETTİ

FİKİRLERİNİ SİLAH GİBİ KULLANDILAR

MUZAFFER TEKİN VE MAHMUT ÖZTÜRK TUTUKLANDI
»  YARGITAY'DAN ELEKTRİK HIRSIZLIĞINA İLGİNÇ KARAR
»  BUCAK OPERASYONUNUN TELEFON KAYITLARI
»  TRAŞ ÜSTÜ SEKS
»  ÇERKEZKÖY'DE 6 MAHKÜM FİRAR ETTİ
»  ANKARALI NAMIK'A KOKAİN SORUŞTURMASI
»  OTOPARK MAFYASI'NIN ARDINDAN SUSURLUK ÇETESİ ÇIKTI
»  GAZETECİLİ ÇETEDEN İMAJ HABERLERİ
»  LİSELİ KIZA SEVGİLİSİNİN YANINDA TECAVÜZ ETTİLER
»  KALPAZANLAR MERKEZ BANKASI GİBİ ÇALIŞMIŞ
»  BUCAK, AÇIKLAMA YAPMADAN ADLİYEDEN AYRILDI
»  SEDAT BUCAK,ÇETE YÖNETMEKLE SUÇLANIYOR
»  ANKARA'DA BUCAK OPERASYONU
»  ESKİ BAKAN'IN HORTUMUNUN UCU KARANLIK
»  BÖCEK ISIRIĞI SANILDI MAGANDA KURŞUNU ÇIKTI
»  İYİLİK MELEĞİ EVİNDFE BIÇAKLANDI
»  ''KARIN MANAVDA MAL MI BE ADAM''
»  İYİLİK YAPMAK İSTERKEN SOYULDU
»  ANKESÖRLÜ TELEFON BİLGİSAYAR MI, DEĞİL Mİ?
»  PROTESTOCU KÖYLÜLÜLERE SİLAH ÇEKEN PATRON
»  SEX TUZAĞI İÇİN 5 AYLIK HAMİLE KADIN KULLANDILAR.
»  ÖĞRETMEN SARITAŞ'IN KATİL ZANLILARI YAKALANDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.