Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
IMKB
9.771,000
ALTIN
2.727,450
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli Ekonomiyi Övdü CHP'yi Eleştirdi
Bahçeli Ekonomiyi Övdü CHP yi Eleştirdi
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sürpriz basın toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Özel'i hedef alan Bahçeli, "CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. " dedi
 
23.7.2024 - 11:34


MHP Genel Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00’de Genel Merkez binasında basın toplantısı düzenleyeceği duyurulmuş, toplantının içeriğine dair açıklama yapılmazken sürpriz basın toplantının içeriği merak konusu olmuştu. MHP lideri, saat 11.00 itibarıyla kameraların karşısına geçti.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milli birlik ve beraberlik içinde bu fırsatları yakalayacağımız düşüncesindeyim. Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir.

Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi etkileri olacak bir gelişmedir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve iktidarını devirme planları yapanların kendileri tasfiye olmaktadır. Güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen bağlantı noktaları kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle berhava edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla hiçbir terör örgütü nefes alamayacaktır.

Bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır. Bu tahrikleri dikkatle takip ettiğimiz herkes tarafından bilinmelidir. Kapalı devre işbirliği halinde olan ve siyasi ortaklık kuran CHP ile DEM ateşle oynadığı malumlarınızdır. Tam bu günlerde CHP Genel Başkanı’nın ‘Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz’ açıklaması yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır.

Türkiye'nin bölünmesi hususunda iş birliği halinde olan DEM ve CHP'nin ateşle oynadığı malumlarınızdır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu kundaklamaktadır. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır.

Karamsar tablolar çizenler kötümser telkinlerle vakit geçirenler gerçek manada Türkiye’nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP genel başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine ve milletine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Halbuki Türkiye ekonomisi güven verici hamlelerle istikrarlı bir yükseklik kulvarındadır.

Azalan dış finansman ihtiyacı ile artan uluslararası rezervler ekonomik dengelemeyi tetiklemektedir. Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellemelerine takılmadan hızla ilerleme kaydetmektedir. Toplumun her kesimi büyümenin nimetlerinden elbette istifade edecek özellikle istismar eden emeklilerimiz hak ettikleri sosyal seviyeye kavuşacaklardır. MHP’nin ve Cumhur ittifakının ortak gayesi budur.

Rotasını kaybeden CHP yönetiminin yumuşama veya normalleşme çağrıları zemzem diye ikram edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir.

."EKONOMİK KRİZ İDDİASI SAÇMADIR"


CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir."

CHP genel başkanının Kıbrıs sorununun çözümünü vatan toprağından pay vermekle mümkün olacağını söyleyen eski Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaret etmesi akıl tutulmasıdır.

Öteden beri açık veya gizli hesaplaşmaların medeniyetler ve milletlerarası süre gelen milli mücadelelerin ağırlık merkezi Kıbrıs’tır. Egemenlik haklarını yok sayan hatta imhası için fırsat kollayan karanlık çevrelerin tuzakları ve tacizleri hiç bitmemiştir.

kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıldönümü nedeniyle Kıbrıs Türk halkıyla kucaklaşmak kuşkusuz milli bir heyecan yaratmıştır. Kıbrıs Türklüğünün zulümden kurtuluş gününde soydaşlarımızla birlikte olmaktan şahsım adına büyük bir memnuniyet duyduğumu açıklamak boynumun borcudur. Kıbrıs Türk milletinin kardeşlik anıtıdır. Kıbrıs, bölgenin kilit taşıdır. Tüm dikkatlerin odağı Kıbrıs’tır. Kıbrıs Türklüğünün egemenlik haklarını yok sayan tacizler bitmemiştir. Kıbrıs’ta barıştan ödü kopanlar var.

Bir Yunan şarkıcının Çeşme’de Türk bayrağına ve Atatürk posterine karşı sergilediği saygısızlık ile egemenliğimiz altındaki bazı adalarda fiili durum yaratması sabrımızı zorlayan ilkel ve istilacı ahlaksızlığa bir başka örnektir.  Bu kafa yapısı ile iyi komşuluk hukuku ilişkisi kurması ne kadar muhtemel olduğu ayrıca ele alınmak durumundadır.

Kıbrıs Türk devleti tanınmalıdır bunun dışında her temenni ölü doğmaya müstahaktır.

Ana vatan Türkiye Kıbrıs Türk vatanını her şart altında bağrına basmaya acıda da sevinçte de bir olmaya her aman olduğu gibi hazırdır kararlıdır. Türkiye Yüzyılı hedeflerine birlikte ulaşılacaktır.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Türk Vatandaşı Olmada Yeni Dönem

Osman Kavala'dan "Tuğrul Türkeş" Mesajı

Türkiye'ye İşkence,Ermönistan'a Kıyak!
»  "Büyük Balık Şimşek'i Yedi"
»  Meclis Koridorunda Oturma Eylemi
»  MHP'den Hedef Gösterir Gibi Liste
»  LGS Tercih Sonuçları Açıklandı
»  Biden'ın Çekilmesine Rusya'dan İlk Yorum
»   CHP ve AKP'nin Oylarında Son Durum ?
»  Kanal İstanbul Hattında Taşınmaz Satışı!
»  Tarihi Zafere Coşkulu Kutlama
»  Erbaş'tan 'Evlendirin' Fetvası!
»  Marmara Sallandı,İstanbul Korktu!
»  Sinan Ateş Davası Ertelendi!
»  Dünya Çapında Kriz, Microsotf Çöktü
»  AFAD’da Dikkat Çrkrn Grlişme
»  Soylu'dan 'Yeni Parti' Açıklaması
»  Emeklilik Yaşı Sil Baştan
»  Destici'yi Çileden Çıaran Yayın!
»  Özdağ Hakkında 7 Yıla Kadar Hapis İstemi
»  CHP'li Belediyelere Ötenazi Talimatı!
»  Tanju Özcan, Disipline Sevk Edildi
»  Selvi'den Sarıgül Videosuna Yorum!
»  AK PARTİ'de 100 Vekil Krizi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.