Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0895
EURO
38,1027
IMKB
9.976,000
ALTIN
2.842,390
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli Livaneli'yi Hedef Aldı
Bahçeli Livaneli yi Hedef Aldı
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'de grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Konuşmasını yaklaşan 31 Mart seçimleri üzerine yoğunlaştıran Bahçeli'nin hedifinde ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve sanatçı Zülfü Livaneli vardı.
 
16.1.2024 - 11:32

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

* Geçen hafta bir televizyon kanalında yayımlanan ve bir derginin düzenlediği “Cumhuriyet’in Aydınlık Yüzleri” ödül töreninde konuşan, Türkiye’ye yabancıların gözüyle bakan Livaneli soy isimli bir zat, beş para etmez aklının dibine çöreklenmiş kiri pası bayağı bir dille açık etmiştir.

* Neymiş, 31 Mart seçimlerinde, “Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacakmış” Bildiğimiz ve takip ettiğimiz kadarıyla Türkiye’de gerici ordu değil,
kahraman Türk silahlı Kuvvetleri vardır ve düşman çatlamaktadır. Yine avcı taburları diye bir şeyi ne gören, ne duyan, ne de şahit olan söz konusudur.

* Meselenin püf noktası, Livaneli’nin bu tarihi çarpıtmasını ve milli iradeye layık gördüğü alçak iftirasını gülümseyerek ve hatta sevinç içinde dinleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan sadra şifa tek bir itiraz gelmemiş olmasıdır.

* Çünkü alın birisini vurun ötekine. Çünkü bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, millete en ağır hakaretleri reva gören, sandığı ve demokrasiyi küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyetlerdir.

(İstanbul'da 1909 yılında yaşanan 31 Mart olaylarına gönderme yapan Zülfü Livaneli "31 Mart yerel seçimlerinde ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" ifadelerini kullandı.)

* Livaneli'nin çarpıtmasını gülümseyerek dinleyen İBB başkanından tek bir itiraz gelmemiştir. Alın birini vurun ötekine. Bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyettir.

* Millete gerici demek küfürdür. Türkiye'ye geriden bakmaktır. Millete gerici demek su katılmamış soysuzluktur. Firavunca sözlerin cevabını İstanbullu kardeşlerim sandığın başında verecektir.

"MEVSİMLİK BELEDİYE BAŞKANI"

* Bizde laf cambazlığı emperyalizm candanlığı ve milli değerler cahilliği değil, milli değerlerle dolu bir yürek vardır.

* 31 Mart’ta İstanbul Allah’ın izniyle Muradına kavuşacak, avcı taburları hezeyanını toplumsal bünyeye aşılamak isteyen asıl gerici ve kör taassup mağlup ve mahcup edilecektir.

* Mevsimlik belediye başkanlığı yapan, boş zamanlarında belediyeye uğrayan, bunun dışında her taşın altından çıkan, politikada ayak oyunlarıyla meşgul olan şahsa İstanbullu kardeşlerimin son yapacağı, tezkeresini eline tutuşturup Saraçhane’den yollamaktır. Sonrasında nereye gidiyorsa gitmeli, bir daha da İstanbul’un yıllarını çalmaya cüret etmemelidir.

* İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in, Adana’nın, Aydın’ın, Antalya’nın, Mersin’in, Muğla’nın, Hatay’ın, Eskişehir’in, Tekirdağ’ın, Diyarbakır’ın, Mardin’in, Van’ın makus ve meyus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek, emanet ehline teslim edilecektir.

* Milliyetçi Hareket Partisi olarak var olan belediye başkanlığı sayımızı hem artırmak hem de Cumhur İttifakı’nın kesin ve ezici başarıya ulaşması için insanüstü bir emekle çalışmak öncelikli görev ve sorumluluğumuzdur.

"CAN ATALAY KARARI DERHAL MECLİS'TE OKUNLMALI"

Anayasa Mahkemesi kararlarını uygulamamanın gerekçesi olmaz diyen Bay Zühtü’ye sormak isterim ki, acaba şehitlerimizin dökülen kanlarının gerekçesini, feryat figan eden analarımızın gözyaşlarını izah edecek yürek sende ve senin gibi düşünen diğer mahkeme üyelerinde var mıdır?

Sen yanlış mahkeme kararının derdindesin, biz aziz vatanın derdindeyiz. Sen ve senin gibileri PKK hukukunun kafesindesiniz, biz Türkiye Cumhuriyeti’nin var oluş ve istiklal hukukunun peşindeyiz.

Yani anlayacağınız geceyle gündüz gibi ayrıyız. Mahkum Can Atalay’la ilgili kararın da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde derhal okunmasını istiyoruz



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Bahçeli: Mecliste Terörist İstemiyoruz

"Makam Aracınızı Satıp TOGG Alın"

İYİ Parti'de Ankara'da'Kadın Aday' Planı
»  MHP 55 Adayını Daha Açıkladı
»  YSK'dan Aday Listesi Kararı
»  İmamoğlu: Ak Parti Zordurumda
»  ÖSYM Sınav Ücretlerine Yüzde 164 Zam
»  Ahmet Türk Adaylıktan Çekildi!
»   PKK-YPG'nin Tesislerini Havaya Uçuruldu
»  37 TİM İle Teröristlere Operasyon
»  Bolu'da Deprem Meydana Geldi
»  Erdoğan: Teröristan'a İzin Verilmeyecek
»  CHP Tandoğan Mitingi İptal Edildi
»  MİT'ten 160 Km Derinlikte Operasyon!
»  Bahçeli'den Hain Saldırıya Sert Tepki
»  Türkiye Şehitlerine Ağlıyor!
»  Terör Propagandası Yapanlara Operasyon
»  Flaş..29 Terör Yuvası İmha Edildi
»  Dolmabahçe’de Güvenlik Zrvesi
»  Özgür Özel, Manisa Programını İptal Etti
»  İyi Parti de Aday Tanıtımını İptal Etti
»  AKP Aday Tanıtım Toplantısını Erteledi
»  Hainleri Öven hesaplara İnceleme
»  Pençe-Kilit Harekât Acı Haber
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.