Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
IMKB
10.400,000
ALTIN
2.412,060
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den Akillere: Zeka Özürlüler
Bahçeli den Akillere: Zeka Özürlüler
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubu toplantısında milletvekillerine seslendi. Türkiye'nin güney sınırında ABD öncülüğünde kurulacak gözlem noktalarını eleştiren Bahçeli, bu noktaların finansörü oldukları iddia edilen Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirliklerini hedef aldı. Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu, İYİ Parti ve Oslo'daki toplantıyla gündeme gelen 'akilllere' de sert sözlerle yüklendi.
 
4.12.2018 - 11:30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
İşte Bahçeli’nin sözlerinden satır başları:

Dün 3 Aralık Dünya Engelliler Günüydü. Engelli olmanın ne demek olduğunu samimiyetle dikkatle analiz ettik. İstiyoruz ki bütün engeller kaldırılsın.  Engelli kardeşlerimiz hayata tutunma iradeleriyle her türlü takdir ve övgüye layıktır. Sevgi varsa saygı varsa engel yoktur.  Parti olarak Engelli kardeşlerimizle ilgili yapılacak her kanuni düzenlemenin arkasında duracağız.

Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 84. Yılını yarın kutlayacağız. Kadının siyasette temsili gecikmiş olmakla birlikte alınan kararın reform niteliğinde çığır açan bir stratejik hamle olduğunu söyleyebiliriz. Kadınlarla erkekler yaşadıklarını toplumun işleyişini gözetme ve belirleme sorumluluğuna sahiptir.

“KADINLAR KADAR MEDENİYİZ. KADINLAR KADAR GÜÇLÜYÜZ, HAYSİYETLİYİZ”

Kadınlık onuru aynı zamanda insanlık onurudur. Bir taraftan kadınların seçime ve seçilme haklarıyla ilgili kazanımlarını överken diğer yanda kadına yönelik şiddeti konuşuyor olmak hüsran verici bir çelişkidir.  Şiddetin hedefi haline geliyorlar. Meşhur bir kadına yönelik şiddet günlerce medyada yer buluyorken nice talihsiz kadının yaşadığı ıstırap gün yüzüne çıkarılamıyor.

Kadınlar kadar medeniyiz. Kadınlar kadar güçlüyüz, haysiyetliyiz. Akan kan durmadan, istismarlar son bulmadan kadınların seçme ve seçilme hakkını konuşuyor olmamız avunmadır.

Dünya huzur değil hüsran istikametinde dönmektedir. Hakkaniyete saygı kalmamıştır. İnsan onuruna saygı yok hükmündedir. İçinde bulunduğumuz çağ huzursuzluk çağı olmaya şimdiden namzettir. Sefalet, açlık, yolsuzluk sadece bölgemizi pençesine almakla kalmamış yerküre için tehdit noktasına ulaşmıştır.

Zulüm bu kadar sözünün geçtiği başka bir döneme tesadüf edemezsiniz. 13. G-20 zirvesi geçtiğimiz hafta toplanmış ülkemizi temsilen de Sayın cumhurbaşkanı katılım sağlamıştır. Türkiye haklı ve meşru duruşuyla damga vurmuş, sayın cumhurbaşkanının 1 Aralık’taki sözleri etkili ve isabetli olmuştur. Biz bu düşüncelere aynen ve eksiksiz iştirak ediyoruz. Kaşıkçı cinayetinde parmak izleri bulunan faillerin maskelerinin indirilmesi takdir edilesi bir duruştur. G-20’ye katılan ülkelerden bazıları teröre verdikleri destek nasıl açıklayacaklar. İnsanlık vicdanına nasıl açıklayacaklardır.

Türkiye ile ABD müttefiktir. Müttefik olmanın karşılıklı sorumlulukları vardır. ABD müttefiklik hukukuna kayıtsızdır. Terör örgütleri ile sürekli yan yana, yanak yanağadır. Müttefik olduğumuz ülkenin PYD/YPG yerine gözcülük yapması ne hukukla, ne de ittifak onuru ile bağdaşmaktadır. Ülkemize yönelik herhangi bir tehdit gördüklerinde uyarmak istiyorlarmış. Türkiye hiç kimseni himayesine, gözetim ve koruyuculuğuna ihtiyaç duymayacak kudrete haiz bir devlettir. Gözlem noktaları kurulmasının amacı karşı tedbir geliştirmektir.

"OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR"

Bunun adı terör seviciliktir. Fırat’ın doğusu temizlenene kadar mücadeleden taviz yoktur, geri adım haramdır. Ok yaydan çıkmıştır. Gözlem noktalarından Türkiye’yi izleyen ABD derin bir çukurdadır. Bu milletin ayranı bir kabarırsa herkes kaçacak delik, canını kurtaracak yer arayacaktır.

Gözlem noktalarını finanse edecek devletin yürek burkan iddialar. Suudi Arabistan, BAE ve bazı körfez ülkelerinin ABD ile ortak hareket edeceği söylenmektedir. Türkiye husumetini gizleyemeyen BAE, ABD’ye olan diyet borçlarını bu şekilde ödeyeceklerdir. Türk milletine tuzak kuran iradesiz ve icazetsiz yönetimler İslam’ın sınırına saplanmış zehirli hançerden başka bir şey değildir. Suudi Arabistan önce işlediği vahşi, cinayetin hesabını versin. Teröristlere destek sağlamak İslam’ın neresine sığacaktır. Kabe’nin de kaosa girmesi isteniyor?

Kılıç dansı ile belki bugünler kurtarılmış olabilir, ancak bunların hiçbiri muhatabına onur sağlamaz. Gerek Suudi Arabistan’ın gerekse BAE’nin 15 Temmuz ihanetine nasıl baktıkları artık sır değildir. Şimdi de Türk düşmanlığı ile ABD’nin gözüne girebilmek için bölücü terör örgütlerine destek vermeleri su katılmamış kepazeliktir.

"KILIÇDAROĞLU SEN MANDA ÖZLEMİ ÇEKİYORSUN"

CHP genel başkanı Almanya'da pkk'lı kişilerle fotoğraf çektirmekten fırsat bulmadığı için bu skandal konferansa tek bir söz söylememiştir. Kılıçdaroğlu'nun yazdığı makale manda özleminden başka bir şey değildir.

"AKİL SANAN ZEKA ÖZÜRLÜLER KANDİL'E GİTSİN"

Yeni bir çözüm süreci için kendini akil sanan zeka özürlüler bu kış kıyamette niye Oslo'ya giderler? Kandil'e gitseler kendilerini yormazlar. Çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Şansınızı fazla zorlamayın.

25 Kasım 2018’de Azak Denizi Kerç Boğazı’nda Rusya ile Ukrayna arasında ciddi bir kriz yaşanmıştır. Kırım’a nasıl baktığımız bellidir. Temennimiz kutuplaşmaların yumuşaması, aklıselimin galip gelmesidir. Karadeniz’deki bir kıvılcımın nelere mâl olacağını öngörmek lazımdır. Son zamanlarda her yer kaos içindedir. 17 Kasım’dan bu yana Fransa sarsılmaktadır. Sokaklara çıkan sarı yelekliler her yeri yakıp yıkmaktadır. Hasta çocuğuna ekmek ve süt almaya giderken polis saldırısıyla ağır yaralanan kadının dramı Fransa’yı ayağa kaldırmıştır.

Fransa şaşkındır. Gezi olayları esnasında polisin göstericilere meşru müdahalesinden rahatsız olan Fransa, Türkiye’ye ne söylediyse yemiş yutmuştur. Temennimiz Fransa’daki tansiyonun düşmesidir. Biz başkalarının yıkımından memnuniyet duyan bir ülke değiliz. Şayet olaylar yayılırsa sokak hareketleri bütün Avrupa’yı köşeye sıkıştıracaktır.

Göstericilerin giydiği yeleklerin sarı mı siyah olduğundan daha önce şiddet olaylarını tetikleyen gizemli ellerin ortaya çıkması pek çok şeyi ortaya çıkaracaktır. Düşmanlığın hiçbir ülkeye yararı yoktur. Gün olacak devran dönecek herkes yaptığını çekecektir



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Akşener 5 Başkan Adayını Açıkladı

Flaş..Sarı Yelekliler Geri Adım Atttırdı

Flaş Sinop Nükleer Santrali İddiası
»  İnce'nin İsmi Anketlerden Siliniyor'
»  Seçim Manifestosunda'1994 Ruhu' Damgası
»  Çok Sayıda ilde FETÖ Operasyonu
»  10 vekilden Meclis'te Açlık Grevi
»  "Tarihi Bir Ziyarete Şahitlik Ediyouz"
»  İlhan Cihaner CHP Parti Meclisi'nde
»  Schengen Vizesine Zam Geliyor!
»  CHP'den TÜİK Göndermeli Enflasyon Yorumu
»  Hükümete Zamları Geri Al Çağrısı
»  "Bir Haftada 1163 Kişi Gözaltına Alındı"
»  CHP'de Gözler 6 Aralık'ta
»  Torba Yasadan Kriz Hazırlığı Çıktı
»  "Sarıgül DSP'den Aday Olabilir"
»  MHP 7 il ve TBMM Başkanlığı'nı istiyor
»  Zeybekçi'den 'İzmirli' Çıkışı
»  Ak Parti'de Ekip Çekişmesi
»  Türkiye'den Fransa'ya Seyahat Uyarısı
»  Mansur Yavaş'tan CHP'ye Rozet Yanıtı
»  Samimiyetin Nedeni 2 Milyar Dolarmış!
»  Derbiy Kartal Pençesi
»  TSK'dan İdlib'e Büyük Takviye
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.