Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
IMKB
9.109,000
ALTIN
2.922,340
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den Kayyım Kararına Destek!
Bahçeli den Kayyım Kararına Destek!
 
MHP lideri Bahçeli, "Dünya alemin derdi biz olmuşuz, anlaşılan alayına külahları ters giydirmişiz" dedi. Bahçeli, kayyıma da destek verdi.
 
4.6.2024 - 11:24


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyıma destek verdi, CHP'ye tepki gösterdi.

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili açılan davaya da değinen Bahçeli, hesaplaşma çağrısını yineledi.

'Yumuşama' tartışması
Bahçeli, "Yumuşama kisvesi altında lafla peynir gemisi yüzdürenlerin ne yapacağı ayrıca ele alınmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi, başkalarının gündeminde konu mankeni değil; kendi gündemini inşa ve ihya etmede mahir ve muvaffakiyet sahibidir. Sözde 'demokrat' özde 'demagog' olanların 40 fırın ekmek yemeleri bile faydasızdır" dedi.


Özel'e yanıt: Dünya alemin derdi biz olmuşuz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri Pınarbaşı'nda yenilenen seçimlerin ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a yönelik eleştiriler dile getirip, "MHP'nin oradaki Milletvekili önce orada terör estirdi hakimleri tehdit etti, küfürler etti, olmadık şeyler oldu. Seçimler tekrar edildi. Ne oldu?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, grup konuşmasında, Özgür Özel'e yanıt verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'nın yenilenen Pınarbaşı Belediye Başkanı'nın seçiminin ithamında Milliyetçi Hareketçi Partisi'ne ve Kayseri Milletvekilimize karşı sergilediği nezaketsiz ve sevimsiz tutum yakışıksız olduğu kadar mesnetsiz ve temelsizdir. Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimlerinde usulsüzlüklerin ve hukuksuzlukların olduğunu iddia etmiş; bu iddianın ispatıyla da seçimin tekrarı kararlaştırılmıştır. Kayseri Milletvekilimizin terör estirdiği, küfürler eşliğinde önüne geleni tehdit ettiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı müfteriliğine yeni bir halka eklemiştir.

Dünya alemin derdi biz olmuşuz, anlaşılan alayına külahları ters giydirmişiz, uykuyu da haram etmişiz. Allah’ın izniyle buna da devam edeceğiz."

Hakkari'ye atanan kayyıma destek
Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyım kararını destekleyen Bahçeli, şunları kaydetti:

"İçişleri Bakanlığımız hukuk sınırları dahilinde devreye girmiştir. Bir PKK'lının seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır. Terörist belediye başkanı, terörist milletvekili istemiyoruz.

'Kayyuma karşıyız' sözleriyle bölücü terör örgütüne açıkça hizmet eden kimlik yoksunları bellidir. Türkiye muz cumhuriyeti kabile devleti değildir. Güney sınırlarımız boyunca terör devleti hayalleri kuranları hevesleri kursaklarında kalacaktır.

DEM'lenmiş CHP'ye sormak isterim bizim hangi konuda yüksek huylu olmamızı bekliyorsunuz? Nasıl bir normalleşme vasatı kafanızdan geçiriyorsunuz? Yumuşayarak hangi karara varacaksınız? Şehitlerimize nasıl ihanet edeceğinizi mi? DEM'le övgüler yağdıranlar sorarım maksadınız bunlardan hangisidir?"

AB Raportörü Amor'dan Hakkari açıklaması: Kayyımla umutları yok ediyor AB Raportörü Amor'dan Hakkari açıklaması: Kayyımla umutları yok ediyor

'Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz'
Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili davaya değinen MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Yargıya intikal eden cinayette partimizin ve ülkü ocaklarının suçlanması tesadüf değildir. Hepsini biliyoruz. Verilmeyecek bir hesabımızın olmadığını cümle aleme paylaşıyoruz. Dostumuzu da düşmanımızı da tefrik edecek karakter bizde vardır. Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz. Bugüne kadar sessiz kalışımız ülkücü katillerini unuttuğumuz anlamına asla gelmemelidir" dedi.

'Aramızda açık hesap olanlar sanmasınlar ki kapandı defterler'
Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün kanımızı dökenlerin bugün mahkeme kurmaları utanmazlığın sınır tanımadığına acıklı örnektir. Ülkücülüğü terörle ilişkilendirenler eninde sonunda mağlup olacak. İlk mermiyi atanların binlerce dava arkadaşımızın kanına girdiğini biliyoruz. Onlarla her seviyede hesaplaşacağız.

Hesaplaşma teklifimizi tekrar ediyorum. Hatta hodri meydan diyorum, bir ara partimizde yer alsa da neyin hesaplaşması diyen çürüklerin ipliğini pazara çıkarmak davamıza vefa borcudur. Aramızda açık hesap olanlar sanmasınlar ki kapandı defterler.

Pirinç taşlarının içindeki beyaz taşları ayıkladık. Davamız ağırdır, davamız zordur. Davamız Türk milliyetçiliği davasıdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz kurşun gibi ağır dönemlerin tanığıdır. Kutlu davamız dua ile koruma altındadır."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kayseri'de Eğitim Uçağı Düştü:

CHP Hakkari'ye Gidiyor

AKP'nin Kızılcahamam Kampında Neler Oldu
»  AK Parti Kampından Emekliye Kötü Haber
»  Bayramı Tatili 9 Gün Olacak mı?
»  Ahmet Türk'ten Kayyum Değerlendirmesi
»  Hakkari Belediyesine Kayyum Atandı
»  Hakkari Belediyesine Polis Baskını
»  Selvi'den Yine Çok Konuşulacak Bir Yazı!
»  Erdoğan 30 İlde Tura Çıkacak
»  AKP'de Kongre Süreci Ekim'de Başlıyor
»  İmamlar Arasında Tiyatro Yarışması!
»  Tansu Çiller'in Eşi Hayatını Kaybetti
»  Biden'dan Flaş Orta Doğu Açıklaması
»  Bahçeli ve Arkadaşları Vakıf Kurdu
»  FETÖ Elebaşıyla İlgili Büyü İddiası!
»  Bomba Abdullah Gül İddiası
»  Trump'ı Tarihre Geçiren Karar
»  Fetö Elebaşısı Hakkında Flaş İddia
»  17 İl'de Fetö'ye 'Kıskaç' Operasyonu!
»  Ballı İhalelere Lüks Gezi Şartı
»   K.Maraş Sabaha Kadar Sallandı
»  Bakan Uraloğlu’nun İtirafı Şok Etti!
»  Mayıs Ayı Enflasyonunda Zirve Beklentisi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.