Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,2399
EURO
44,0329
IMKB
9.322,000
ALTIN
4.228,520
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BÜLENT UYGUN'A İYİ HABER!
BÜLENT UYGUN A İYİ HABER!
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, teknik direktör Bülent Uygun'un idari tedbir kararını kaldırdı. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, kurul başkanının çağrısı üzerine bugün olağanüstü toplanan Tahkim Kurulu'nun, Bülent Uygun'un, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 29 Mart Perşembe günü idari tedbir kararının devamına dair kararına yaptığı itirazı incelediği bildirildi.
 
31.3.2012 - 12:58

Bülent Uygun vekili tarafından dosyanın duruşmalı olarak incelenmesi talebinde bulunulduğu, dosyanın mahiyeti ve özelliği nedeniyle talebin reddine karar verilerek incelemeye geçildiği belirtilerek, “Tedbir kararına esas teşkil eden dosya ve ekleri PFDK'dan istendi, incelendi. Yapılan müzakere neticesinde, tedbirli geçen süre ve FDT'nın 84. maddesindeki şartlar birlikte değerlendirildiğinde itirazın kabulüne; PFDK'nın 29.03.2012 tarihli ve 2011-2012/10-14 sayılı idari tedbirin devamına dair kararının oy birliğiyle kaldırılmasına karar verilmiştir” denildi.
Şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunmak şüphesi ve iddiası ile 15.08.2011 tarihinden itibaren idari tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Uygun hakkında PFDK, idari tedbir kararının kaldırılması yönündeki başvurusu üzerine 29 Mart Perşembe günü idari tedbir kararının kaldırılmasını gerektiren bir neden bulunmadığını belirterek, talebin reddine karar vermişti.
Bülent Uygun, 28 Mart Çarşamba günü Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor ile sözleşme imzalamıştı. (RADİKAL)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HAKAN ŞÜKÜR'DEN TARİHİ İTİRAF!

ALMEİDA'NIN KIZINI KAÇIRMAYA KALKTILAR!

AZİZ YILDIRIM NEDEN TAHLİYE EDİLMEDİ?
»  KARABÜK, DEPLASMANDA KAZANDI 2-0
»  GAZİANTEP HIZ KESMEDİ!
»  ÇAĞLAYAN'DA TARAFTAR ÖFKESİ
»  G.SARAY'IN ŞİKE İDDİASI ÖFKESİ!
»  ''AÇIKLAYIN TARİHE GEÇİN''
»  ŞİKEDE SON DAKİKA
»  ABDURRAHİM ALBAYRAK HASTANELİK OLDU
»  F.BAHÇE'DEN DEVAM, G.SARAY'DAN TAMAM!
»  DEV DERBİ OLAYLI BAŞLADI, OLAYLI BİTTİ
»  PFDK'DAN BÜLENT UYGUN'A BÜYÜK ŞOK!
»  TRABZON'DAN, FENERE PROTESTO HAZIRLIĞI
»  EMRE BELÖZOĞLU MADRİD YOLCUSU
»  TV'DE FIRÇA YEDİ,KÖŞESİNDE KÜKREDİ!
»  BARCELONA-MİLAN YENİŞEMEDİ
»  BAYERN TUR KAPISINI ARALADI
»  F.BAHÇE, İTALYAN TAKIMINI EZDİ!
»  G.SARAY, İBB'DEN WEBO'YU İSTEDİ!
»  TERİM, 2 YIL DAHA G.SARAY'DA
»  ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NEREDE OYNANACAK?
»  "TRABZON'A BAŞKANLA GİTMEK İSTİYORUZ"
»  PFDK, CEZA YAĞDIRDI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.