Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4519
EURO
43,9177
IMKB
9.225,000
ALTIN
4.109,620
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CÜBBELİ HOCADAN MEKTUP VAR!
CÜBBELİ HOCADAN MEKTUP VAR!
 
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden babası Yusuf Ünlü aracılığıyla mektup gönderdi. Cübbeli mektubu bu kez Milli gazeteye gönderdi
 
16.2.2012 - 18:27
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden babası Yusuf Ünlü aracılığıyla mektup gönderdi. Cübbeli mektubu bu kez Milli gazeteye gönderdi.
 
Cübbeli Ahmet Hoca, iki aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde bir mektup kaleme aldı ve mektubu Milli Gazete'ye babası Yusuf Ünlü aracılığıyla mektup gönderdi. Kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektupta durumu hakkında bilgi veren Cübbeli Ahmet Hoca, aynı zamanda da sevenlerine bazı tavsiyelerde bulunuyor.
 
Cübbeli Ahmet Hoca, "Rabbim iki cihanda maddeten ve manen bu camianın kalkınmasını ve birçok hayırlara vesile olmasını müyesser eylesin. Rabbim gücü zalimlerden alıp muzlumlara en yakın zamanda iade eylesin. Amin."
 
KOMPLO KESİNLİKLE MASUMUM
 
Daha önceki açıklamalarında masum olduğunu kesin ifadelerle dile getiren ve "Komplo ile karşı karşıyayım. Kesinlikle masumum" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, mektubunda kendisinden bahsederken 'bu fakir' ifadesini kullandı.
 
İşte o mektup 
 
Merhum Erbakan Hocamız tarafından kurulan bu gazete (Rabbime hamdolsun) genel manada ehl-i sünnet çizgisinden ve ehl-i sünneti müdafaa edenleri müdafaadan hiçbir zaman geri durmamıştır. Bugün de bu fakir hakkında bu vazifeyi ifa etmektedir.
 
Fakir, her hafta Perşembe akşamı Ahmet Yesevi Derneği'nde okunmak üzere gönderdiğim mektuplarla halkımızı hakkımda bilgilendirmekteyim. Yatsı namazından sonra (7.30 sularında) mektuplarım 88.4 frekansındaki Lalegül FM'den de dinlenilebilmektedir. Ayrıca genel durumumu Arifan Dergisi'nin şubat sayısında yazdım.
 
Merak edenler bu adreslerden bilgi alabilirler. Bu vesileyle tüm Milli Gazete okurlarına, yöneticilerine ve Milli Görüş camiasına şükranlarımı arz ederim.
 
Rabbim iki cihanda maddeten ve manen bu camianın kalkınmasını ve birçok hayırlara vesile olmasını müyesser eylesin!
 
Rabbim, gücü zalimlerden alıp mazlumlara en yakın zamanda iade eylesin. Amin!  (Cübbeli)
 


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İNSAN HAKLARINDA BDP-MHP KAVGASI

SARAYDA SEKS İDDİASINA YANIT GELDİ!

SAVCI SARIKAYA İNCELEMESİNE ONAY!
»  MALATYA,TUNCELİ VE ELAZIĞ SALLANDI!
»  MECLİS'TEN MAKAN ARAÇLARINA 131 BİN TL!
»  ARINÇ'A MAAŞ MÜJDESİ
»  ŞAFAK PAVEY'E ÇİRKİN SALDIRI
»  GÜLEN CEMAATİNİN GÜCÜ NE KADAR?
»  GÖKÇEK'E,'HALKLA DALGA GEÇME' DAVASI!
»  ''VAHŞET, PİSİPİSİNE ÖLMÜŞLER''
»  ŞAMİL TAYYAR'DAN ILICAK'A ŞOK SÖZLER!
»  BALYOZ DAVASINDA ÖNEMLİ GELİŞME!
»  BAŞBUĞ'A ÇARPICI SUÇLAMA!
»  "İRAN'IN VURULMASI AN MESELESİ"
»  BEYEDİYE BAŞKANINDAN ŞAŞIRTAN UYGULAMA!
»  MECLİS'TE HERON GÖRÜNTÜLERİ ALARMI!
»  BOZDAĞ'A MERAK EDİLEN SORUYU SORDU!
»  UZMAN JANDARMA YÜKSEK ÖĞRENİMLİ OLACAK
»  AKP'Lİ VEKİLE DOKUNULMAZLIK ŞOKU
»  BAŞBUĞ HAKKINDAKİ İDDİANAME KABUL EDİLDİ
»  PKK'NIN BÜYÜK SIRRI DEŞİFRE OLDU!
»  PKK BM İLE PROTOKOL MÜ İMZALADI?-
»  '' HER TÜRLÜ GİRİŞİM MİT’İN GÖREVİ''
»  EMEKLİLİK YAŞI BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.