Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,1178
EURO
43,7107
IMKB
9.317,000
ALTIN
4.101,900
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CANAYDIN:"DİŞE DİŞ BİR MÜCADELE OLDU"
CANAYDIN: DİŞE DİŞ BİR MÜCADELE OLDU
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçında, son saniyelerde gelen golün kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ''Dişe diş bir mücadele oldu'' dedi
 
8.5.2006 - 00:22
.     Canaydın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, atılan golün, şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdığını kaydederek, ''İnşallah gelecek hafta da olaysız bir şekilde maçlar tamamlanır ve hak eden şampiyon olur'' ifadesini kullandı.
      Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'na da teşekkür eden başkan Canaydın, kendilerine BJK İnönü Stadı'nda iyi bir misafirperverlik gösterildiğini kaydetti.
     
     GÖKŞEN: ''UZATMALARDAKİ GOL SANIRIM ÇOK KİŞİYİ ÜZMÜŞTÜR''
      Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen, Beşiktaş karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, ''Sanırım uzatmalarda atılan gol birçok kişiyi üzmüştür'' dedi.
      Maçtan önce yapılan spekülasyonların, Galatasaray ve Beşiktaş camialarına yapılan ayıp olduğunu belirten Gökşen, ''Herkes bu gece ne kadar heyecanlı ve stresli bir maç yaşandığını gördü. Hiç öyle bir şey yok. Biz şampiyon olacağız'' diye konuştu.
     
     NECATİ: ''ÇOK ŞANSSIZIM''
      Galatasaray'da, maçın ilk yarısında bir penaltı atışından yararlanamayan futbolcu Necati Ateş, son haftalarda çok şanssız olmasından yakındı.
      Penaltı kaçırmasının ardından çok büyük bir üzüntü yaşadığını ifade eden golcü futbolcu, ''Eğer maç berabere ya da yenilgimizle bitseydi çok üzülürdüm. Kazandığımız için şu anda üzüntüm yok. Son haftalarda çok şanssızım. Bu sezon kaçırdığım gollerle 30 gole bile ulaşabilirdim'' dedi.
      Karşılaşmanın zor olacağın baştan bildiklerini dile getiren Necati, galibiyet golünün son saniyelerde gelmesinin hem anlamlı, hem de sevindirici olduğunu kaydetti.
     
     HAKAN ŞÜKÜR: ''FENERBAHÇE'NİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ''
      Galatasaray'ın takım kaptanı Hakan Şükür, sıkıntılarla geçen bir sezonu şampiyonlukla noktalamak istediklerini söyledi.
      Hakan, Beşiktaş karşısında maçı 2-1 kazandıklarını ve şampiyonluk mücadelesinin son haftaya taşındığını belirterek, ''Son haftaya kadar böyle bir mücadelenin olduğu bir sezonda oynamadım. Çok zor ve sıkıntılarla geçen bir sezonu inşallah şampiyonlukla taçlandırırız. Fenerbahçe'nin, Denizli'de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz de maçımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Zaten biz kendimizi şampiyon olarak addediyoruz'' dedi.
     
     BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ VARDAR: ''BEŞİKTAŞ ŞEREFLİ BİR KULÜPTÜR''
      Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, maç öncesi yapılan spekülasyonların gerçek dışı olduğunu vurgularken, ''Beşiktaş şerefli bir kulüptür'' dedi.
      Siyah-beyazlı yöneticiler, Galatasaray maçı sonrası konuşmaktan kaçınırken, gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Sinan Vardar, ''Son saniyelerde yediğimiz golle maçı kaybettik. Spekülasyonlar gerçek değil. böyle bir şey olsa, gol son 20 saniyede mi yenir? Böyle bir şeyi kimse aklından bile geçirmesin. Beşiktaş şerefli bir kulüptür'' diye konuştu.
     
     GERETS, TARAFTARLARA KOŞTU
      Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, maçtan sonra galibiyet sevincini, tribünlerdeki sarı-kırmızılı taraftarlarla paylaştı.
      Maçtan sonra futbolcuların tribündeki taraftarlarının önüne gidip sevinç yaşamalarının ardından, teknik direktör Gerets de yardımcılılarıyla birlikte taraftarlarının bulunduğu tribünün önüne giderek sevinç gösterilerinde bulundu.
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DENİZ SEKİ: "TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAM"

BAKAN ŞAHİN İLE HÜLYA AVŞAR YENİŞEMEDİ

PAMUK PRENSES'Tİ PLAYBOY KIZI OLDU
»  HÜLYA AVŞAR'DAN YENİ SOV!
»  ÜNLÜ AŞK TEK CELSEDE BİTTİ!
»  SİMİTÇİ'YE İPEKÇİ ŞIKLIĞI
»  YILDIRIM MAYRUK, PINAR TEZCAN'I AFOROZ ETTİ
»  SEKSİ ÜNLÜLERİN AŞK TARTIŞMASI
»  "ROL İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"
»  DEKOLTE'YE TÜRBANLI İLGİSİ
»  PARİS HİLTON'UN 1,7 MİLYON POUND'LUK MALİKANESİ
»  BELEK'TE TE KÖPÜK BANYOSU
»  LERZAN MUTLU'YA TACİZ EDEN ÜNLÜ TÜRKÜCÜ KİM?
»  KOLEJLİ GÜZEL, "İDOLÜM, AZRA AKIN"DEDİ
»  EN ÇOK ARZULANAN KADIN :JESSİCA ALBA
»  "BİZ ERKEKLER, KADINLARA MAHKUMUZ"
»  AYŞE HATUN ÖNEL'IN ALBÜMÜ ELİNDE KALDI!
»  TAMER KARADAĞLI'NIN CİP'İ BULUNDU
»  2006'NIN EN SEKSİ KADINLARI
»  NÜKHET DURU, "ERKEKLERİ KANDIRMAK KOLAY"DEDİ
»  'STAR AVI'NDA JÜRİ ÜYELERİ BİRBİRİNE GİRDİ
»  HIRVAT ŞARKICIYA PORNO ŞOKU
»  MELTEM CUMBUL, LOS ANGELES'TE KENDİNİ KEŞFEDİYORMUŞ
»  HÜLYA AVŞAR EMİNE ERDOĞAN'A YARANMAK İÇİN TÜRBAN TAKTI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.