Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4292
EURO
43,9436
IMKB
9.307,000
ALTIN
4.138,690
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP ADAYLARI DEĞERLENDİRİYOR, DSP LİSTE GÖNDERDİ
CHP ADAYLARI DEĞERLENDİRİYOR, DSP LİSTE GÖNDERDİ
 
Mersin’de seçim startını vermeye hazırlanan CHP’de, milletvekilli aday adaylarına ilişkin değerlendirme sürüyor. CHP’ye 3 bine yakın aday adayı başvuruda bulunduğu ifade edilirken, başvurularla parti kasasına 10 milyon YTL girdi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da gün içinde bazı aday adaylarıyla bizzat görüştüğü öğrenildi.
 
24.5.2007 - 21:50
CHP’de milletvekili aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından değerlendirmeler başladı. Aday adayları CHP Genel Merkezi’ne sürekli nabız yoklarken, başvuranların özgeçmişleri de değerlendirmeye alındı. CHP'de aday taraması bittikten sonrada mülakat yapılması bekleniyor.
BAYKAL’IN AVUKATI DA ADAY OLDU
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın avukatı Şahin Mengü de aday adaylığı başvurusunda bulundu. Mengü’nün, İzmir’den aday gösterilmesi bekleniyor. Mengü, sıkıyönetim döneminde Bülent Ecevit’in de avukatlığını yapmıştı.
Öte yandan Baykal’ın, adaylık başvurusunda bulunan bazı yakın çalışma arkadaşlarına, “Çok sıkışık bir dönemdeyiz. Biraz anlayış bekliyorum. Aday olmayın demiyorum ama süreci iyi değerlendirmemiz lazım. Alınacak kararlar konusunda anlayışlı olmanızı temenni ediyorum” diyerek telkinde bulunduğu belirtildi.
DSP LİSTE GÖNDERDİ
Seçimlerde DSP ile işbirliği yapan CHP’ye, DSP’den istifa ederek CHP listelerinden aday olacakların listesinin gönderildiği ifade edildi. DSP kulislerinde yer alan bilgilere göre, DSP’den ilk olarak 10 kişilik bir liste akşam saatlerine CHP yetkililerine ulaştırıldı. CHP’ye bildirilen isimler arasında, Ahmet Tan, Emrehan Halıcı, Hasan Macit, Mustafa Vural, Melda Bayer, Hasan Erçelebi, Recai Birgün, Hikmet Sami Türk, Süleyman Yağız ve Mehmet Öztoprak’ın isimlerinin bulunduğu belirtildi.
Diğer taraftan DSP’den istifa ederek, CHP’den aday olacaklar arasında öne çıkan diğer isimler arasında da Nami Çağan, Tayyibe Gülek, Orhan Tosun, Necdet Tekin, Hüseyin Pazarcı ve Masum Türker’in adı geçiyor.(ANKA)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAHÇELİ, TÜSİAD'I KABUL ETMEDİ

FETULLAH GÜLEN'İN AKRABASI AKP'DEN ADAY ADAYI

SİNAN AYGÜN:"SİYASETE DP'DEN GİRECEĞİM"
»  ZEKİ SEZER, RAHŞAN ECEVİT'TEN HELALLİK ALDI
»  AĞAR'I CAN EVİNDEN VURAN İSTİFALAR
»  İNÖNÜ, SHP'Yİ DE ''SOLDA BİRLİĞE ALIN ''DEDİ
»  BAHÇELİ;BU İHANET CEZASIZ KALMAYACAK
»  KÖYKORUCULARI DEVLET MEMURU YAPILACAK
»  BAHÇELİ, TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAK
»  CHP, SEÇİM STARTINI MERSİN'DEN VERİYOR
»  CEM UZAN, OY ORANLARINI AÇIKLADI
»  AKP'DE, MÜLAKATTA VEKİL ADAYLARINA NELER SORULUYOR?
»  MUMCU TSK BİLDİRİSİNİ ELEŞTİREN SÖZDE AYDINLARA YÜKLENDİ
»  ''BAYKAL İLE TV'YE ÇIKMAM''
»  MHP'DEN PATLAMAYA KINAMA
»  BAYKAL'IN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DE MİLLETVEKİLİ ADAYI
»  ''SEÇİLEMEYECEĞİMİ BİLSEM BİLE, BEN YALVAÇLI'NIN ADAYIYIM''
»  HAKEM CEM PAPİLA, CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI
»  ESAT CANAN, CHP'DEN İSTİFA ETTİ
»  İLHAN KESİCİ CHP'DE, BAYKAL: BU “VİTRİN ÇALIŞMASI DEĞİL”
»  CHP'NİN ÖZEL TEMSİLCİLİK TEPKİSİ
»  ERDOĞAN'A KARŞI CHP'NİN ADAYI KESİCİ
»  BAYKAL'DAN ERDOĞAN'A AÇIK TEKLİF
»  DYP VE ANAP, NE ZAMAN DP OLACAK?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.