Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4552
EURO
38,1739
IMKB
9.602,000
ALTIN
3.441,650
 
Hava Durumu ANKARA
-9 / -2 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP'li Mücahit Avcı'ya, MHP Dayağı
CHP li Mücahit Avcı ya, MHP Dayağı
 
Avcı, Devlet Bahçeli'yi eleştirdiği bir paylaşımı sonrası tehdit aldığını açıklamıştı
 
28.9.2019 - 00:01

CHP'li Mücahit Avcı, Ülkü Ocakları üyesi bir grup tarafından darp edildi. Avcı, olayın dün yaşandığını ve darp raporu aldığını belirtirken, tespit edilen saldırganların gözaltına alındığını, bugün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kırmızı halıda yürürken düştüğü videoyu "Kırmızı halıda kafası üzerinde yürüyen şahıs" notuyla paylaşan ve ardından MHP'liler tarafından tehdit edildiğini duyuran CHP'li Mücahit Avcı, Ülkü Ocakları üyesi bir grup tarafından darp edildi.

"MHP'li üst düzey yöneticilerin azmettirdiğine eminim"

T24'ün ulaştığı Avcı, olayın dün yaşandığını ve darp raporu aldığını söylerken, tespit edilen saldırganların gözaltına alındığını, bugün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıklarını açıkladı. Avcı, saldırganların Ülkü Ocakları kadrolarından olduğunu söylerken, "Bu şahıslar birçok MHP'li üst düzey yöneticinin tehdit içeren tweetleriyle hareket geçti. MHP İl Başkan Yardımcıları, MHP MYK üyeleri, İlçe Başkanları'nın tehdit mesajlarını 10 gün önce Twitter'da yayınlamıştım. Onların azmettirdiğine eminim" dedi.

CHP'li Mücahit Avcı, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Devlet Bahçeli'nin kırmızı halıda yürürken düştüğü videoyu "Kırmızı halıda kafası üzerinde yürüyen şahıs" notuyla paylaşmış, ardından kendisine gelen tehditler olduğunu belirtmişti. Avcı, kendisini tehdit edenler arasında MHP MYK Üyesi, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı gibi isimlerin olduğunu da açıklamış, kendisini tehdit edenleri "Liderlerinizi ve ideolojinizi tanrı yerine koymayın. Gerektiğinde liderlerinizi eleştirebilin onlar da insanlar. Üstelik bu tehditleri açık kimlikleriyle yapamayacak kadar da korkak bir güruh bunlar" şeklinde eleştirmişti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İstanbul Üniversitesinde Deprem İsyanı

Güvenli Bölgeye Miçotakis de Karıştı!

Erdoğan'dan ABD Dönüşü Kritik Mesaj
»  106 Artçı Sarsıntı Daha Yaşandı
»  "20 Yılda Deprem Alanları Yok Olmuş"
»  İstanbul'da Eğitime Devam Edilecek
»  İstanbullular Sokakta
»  İstanbul'da Korkutan Artçılar Sürüyor
»  Kesinti HatlarınYoğunluğundanmış!
»  Metrobüs Seferlerine Deprem Ayarı
»  Erdoğan'dan İstanbul Depremi Açıklaması
»  İmamoğlu: Önemli Bir İkaz Yaşadık
»  İstanbul'da Okullara Deprem Tatili
»  AFAD’dan Uyarı: Hasarlı Evlere Girmeyin
»  İstanbul 5.8 İle Sallandı
»  Erdoğan'dan Fox News'te Flaş Sözler
»  "Cumhurbaşkanı Rakibim Değil"
»  MHP İl Başkanlığı'na Terör Saldırısı
»  AKP’li Vekilden 'Mansur Yavaş' Paylaşımı
»  Kılıçdaroğlu'ndan Kritik Açıklamalar
»  Darbe Raporu Mecliste Kayboldu
»  Bahçeli'den Erdoğan'a Tebrik Telefonu
»   Çevik Kuvvet Otobüsüne Hain Saldırı
»  Trump’a Kongre’den Şok Haber!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.