Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2166
EURO
37,8897
IMKB
9.013,000
ALTIN
2.920,080
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEYBEKÇİ'DEN TUHAF BENZETME
DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEYBEKÇİ DEN TUHAF BENZETME
 
Denizli Belediye Başkanı AKP'li Nihat Zeybekci, partisinin İl Danışma Meclisi'ndeki toplantısında CHP'yi şu sözlerle eleştirdi.
 
27.7.2008 - 19:05

DENİZLİ Belediye Başkanı AKP'li Nihat Zeybekci, partisinin İl Danışma Meclisi'ndeki toplantısında yerel seçimde belediye başkanlığına kapıdaki görevliyi bile gösterseler CHP adayını hezimete uğratacağını ileri sürdü. Zeybekci CHP'yi eleştirirken, “Millet, Hz. Muhammed ile Atatürk'ü ayırt edemediğinizi görüyor. Biz din üzerine siyaset yapmadık, yapmayacağız” dedi.

Denizli'de AKP'nin cumartesi günü yapılan temmuz ayı İl Danışma Meclis toplantısına AKP milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksel ile Denizli Belediye Başkanı AKP'li Nihat Zeybekci, AKP İl Başkanı Bilal Uçar, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Zeybekci, kendisine ihtiyacının kalmadığına kanaat getirdiğinde, parti büyüklerinden ve halktan müsaade isteyeceğini söyledi. Kendisinin aday olmayacağı haberleri karşısında CHP'lilerin kendilerine gün doğduğunu düşündüklerini ileri süren Zeybekci, şöyle dedi:

“Onlar, başkan gidiyor, bize gün doğdu diye düşündüler. Ancak yanılıyorlar. Seçimlerde ben veya bir başkasının aday olması önemli değil. Milletimiz AKP'yi tanıyor. Karşılarına belediye başkan adayı olarak, kapıda duran görevlimizi çıkarsak, o bile onları hezimete uğratır. Denizli'de belediye başkanlığını alacağız diye hiç heveslenmesinler.”

Siyaseti temiz tutmak zorunda olduklarını belirten Zeybekci, CHP'ye eleştirilerini, “Millet sizin ne olduğunuzu biliyor. Milletin değerleriyle ilgili ne düşündüğünüzü biliyor. Millet, Hz. Muhammed ile Atatürk'ü ayırt edemediğinizi görüyor. Biz din üzerine siyaset yapmadık, yapmayacağız” ifadelyeriyle sürdürdü.

Başkan Nihat Zeybekci, CHP İl Başkanı Ali Kavak'ın “Atatürk Anıtı'nda bulunan atın cinsel organını belediye kestirdi” iddiasını hatırlatarak, “Onlar Atatürk'ün yüzüne bakmaya utandıkları için atına bakıyorlar. Denizli Belediyesi'nin AKP dönemindeki yaptıkları hizmetlere onların hayalleri bile yetmez” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Bilal Uçar da, Denizli Belediyesi'nin yaptığı yol ve kavşaklardan muhalefetin rahatsızlık duyduğunu öne sürerek, “Bu nasıl bir zihniyettir. Yol medeniyettir. Onların medeniyet anlayışı bu kadar. CHP İl Başkanı Kavak, ‘Belediyenin orda ne işi var' diyor. Bunlara alternatif bir şey yapamayınca iftira ve karalama çabasına giriyorlar” dedi.

Bilal Uçar, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin yerel seçimlerde aday olup olmayacağı haberleriyle ilgili muhalefetin ‘Kaçmasın, sandıkta hesap versin’ açıklamalarını hatırlatarak, “Şu an Nihat Zeybekci'nin karşısına çıkacak adayları bile yok. Başkan Zeybekci'nin karşısına aday bile çıkaramayacaklar. Bu birlik ve beraberlikle yerel seçimleri kazanacağız” diye konuştu.

AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ise AKP'nin 24 saat teyakkuz halinde çalıştığını söyleyerek, “Ülkeyi karış karış geziyoruz. Böyle bir çalışma hiçbir partide yok, olması da mümkün değil. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, ne yaparsa yapsın rakiplerimiz görmezden geliyor” diye yakındı.

Konuşmaların ardından AKP'nin ‘Siyaset Akademisi’ni başarıyla bitiren 105 kişi sertifikalarını aldı.

PEKİ BUNLARI YAPAN HANGİ KAFA
 
BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Denizli'de doğal gaz dağıtım işini OFER-KUTMAN ikilisinin şirketleri yapıyor.


Yedi milyon dolara kamulaştırılan Sümerbank arazisinin de OFER-KUTMAN ikilisinin 200 milyon dolarlık “Sümerpark” rant projesine peşkeş çekildiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

Denizli'nin, Tayip Bey'e yakınlığı ile bilinen belediye
Başkanı Nihat Zeybekçi, bu rantı sağlamak üzere söz konusu alan üzerinde tam 11 imar değişikliği yaptı. Bu değişikliklerle arazinin etrafına 35 metrelik yollar açılıyor, görüntüyü bozar kaygısı ile dükkanlar yıkılıyor, trafolar kaldırılıyor, ana yola dik ve tren yolunun altından geçen alt geçitle kent içi trafik Sümerpark'a yönlendiriliyor,
Sümer Koruluğu “Sümerpark Rezidanslarının” özel parkı haline getiriliyor, alan içerisindeki Sümer ilköğretim okulu müteahhit  firmanın bağışladığı başka bir alana kaydırılıp, arsası Milli Eğitim'e başvurmadan Belediye Başkanı inisiyatifi ile şirkete devrediliveriyor.

Denizli'de son günlerde, Demokrasi Meydanı ve Pamukkale
ovasındaki jeotermal kaynakların da yakında OFER-KUTMAN'a peşkeş çekileceği yoğun biçimde konuşuluyor. Nihat Zeybekçi'nin jeotermal kaynaklarının olduğu bölgeleri
belediye mücavir alanına katmaya çalışırken,

“Buraların ihalesini oradaki küçük belediyeler beceremez, bu ihaleleri benim yapmam gerek”  dediğini kulağıyla
duymuş birisi olarak, bunlar olursa hiç şaşırmayacağım.

Geçtiğimiz yıl bir sokaktaki şehit ismini kaldırmayı meclis gündemine getiren Nihat Zeybekçi, günün birinde Denizli ismini de OFERLİ olarak değiştirmeye kalkarsa da hiç şaşırmayacağım.

Kısacası, Zeybekçi Tayip Erdoğan'ın “ekonomik programını” Denizli'de de  aynen yaşama geçiriyor.

Denizli'de olup bitenleri kamuoyu ve basınımızın dikkatine sunuyorum.

Cumhuriyetimizin 83. yılı Türk Ulusu'na kutlu olsun.

Prof.Dr.Mehmet Neşşar

CUMHURİYET HALK PARTİSİ

Denizli Milletvekili
 
29 Ekim 2006'de  yayınlanan bu iddialara ise hiç bir zaman cevap vermedi veremedi.
Zihniyet belli

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İP: İDDİANAME ASLINDA 100 SAYFA

RÜZGAR ENERJİSİNDE HEDEF BİRİNCİLİK

EMNİYET'TEN ABD'Lİ FİRMAYA TAZMİNAT DAVASI
»  YASADIŞI DİNLEME YAPAN KAMU GÖREVLİLERİ VAR
»  "AKDAMAR'I RESTORE ETTİRİRKEN ÇOK TEHDİT ALDIM"
»  KOCAELİ POLİSİ KASK "NUMARALANDIRMASI"NA GEÇTİ
»  BAYKAL: TÜRKİYE'NİN MAYASI SAĞLAM KARILMIŞ
»  SAVUNMA VE UZAY ARAŞTIRMALARINA 508 MİLYON YTL
»  DÜNYA'NIN EN KALIN GAZETESİ RESMİ GAZETE OLDU
»  İŞTE DURUŞMALARIN YAPILACAĞI SALON
»  BAŞBAKAN'IN 2 SAATLİK KAYBOLUŞ SIRRI!
»  ORAL ÇELİK : BU BANA HAKARETTİR
»  AKP DAVASINDA İLK GÖRÜŞME BUGÜN
»  VELİ KÜÇÜK'ÜN AĞIRINA GİDEN İDDİA..!
»  İLHAN SELÇUK, İDDİALARI KÖŞESİNDE YANITLADI
»  DİNLEMENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ
»  KAPATMA OLMAZSA SİYASİ YASAK YOK
»  İDDİANAME'DE 2 RÜŞVET DEDİKODUSU
»  YAPMADIKLARI KİRLİ İŞ KALMAMIŞ
»  MHP'Lİ VEKİL'E AĞIR SUÇLAMA
»  ŞAHİN: İDDAİNAMEDE SÜRPRİZLER VAR
»  ERDOĞAN ERGENEKON İDDANAMESİ İÇİN: HAYIRLI OLSUN
»  EVDE ELEKTRİK ÜRET DEVLETE SAT
»  TANRI ZEUS'U "DEYYUS" YAPAN MÜZE MÜDÜRÜ'NE FIRÇA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.