Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4664
EURO
38,4777
IMKB
9.913,000
ALTIN
3.422,720
 
Hava Durumu ANKARA
-1 / 7 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DUYGU SÖMÜRÜSÜ İLE 16'LIK KIZ ÜZERİNDEN REYTİNG
DUYGU SÖMÜRÜSÜ İLE 16 LIK KIZ ÜZERİNDEN REYTİNG
 
Çağla Şikel ve Alişan proğramda ağlayarak reytinglerini yükselttikleri yardım sözü verdikleri halde yardım etmedikleri, 16 yaşındaki kız şimdi 7 bin YTL borç için 66 yaşındaki akrabasıyla evlenecek!.. '
 
15.9.2008 - 06:24

Adana'da, babasının 7 bin YTL borcunu ödeyemediği için dedesinin 66 yaşındaki dayısı tarafından eş yapılmak istenen Olga Ayık'ın hayat hikayesini, yardım sözü vererek sabah programına taşıyan ve programda gözyaşlarına boğulan Çağla Şikel ile Alişan'ın, genç kızı, programın ardından yardım vaatlerini yerine getirmeden evine gönderdikleri iddia edildi. Borcunu ödeyerek hayatının değişeceği umuduyla çıktığı televizyon programından da eli boş dönen genç kız, kendisini kandırdıkları gerekçesiyle Çağla Şikel ve Alişan hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Trafik kazasında kaybettiği babasının 7 bin YTL'lik borcuna karşılık dedesinin 66 yaşındaki dayısı tarafından eş yapılmak istenen 16 yaşındaki Olga Ayık, yaşadığı dram gazetelerde haber olunca, annesiyle birlikte Alişan ve Çağla Şikel'in sunduğu sabah programına konuk olarak çağrıldı. Maddi yardım sözü veren ikilinin sunduğu "Herşey Dahil" programına katılan genç kız ile annesinin hikayesi, stüdyodaki izleyiciler ve ekran başındakilerin yanı sıra Alişan ve Çağla Şikel'i de ağlattı. Birçok hayırsever, aileye yardım teklifiyle programı ararken, Alişan, "Kimse ödemezse o parayı ben ödeyeceğim" diyerek ailenin yanında olacağının sözünü verdi. Ancak program bitince, ne programı arayanlar ne de Alişan ve Çağla Şikel yardım etti. Ellerine tutuşturulan 500 YTL ile Adana'daki çadırlarının yolunu tutan Olga ve annesi Devlet Türker, çileli yaşamlarına geri döndü.

Olga Ayık, haber gazetelerde çıktıktan sonra tüm televizyonların sabah programlarından kendilerini aradıklarını belirterek, "Borcumuzu ödeyip, bu sıkıntıdan kurtulabilmek için programa para almadan çıkmayacağımızı belirttik. 'Herşey Dahil' programı yetkilileri, vaatlerde bulunarak bizi programa çıkarttılar. Biz annemin adına bir hesap numarası açılmasını, programa çıkmadan bu hesaba para yatırılmasını talep ettik. Bize 'tamam' dediler, 'hesap numarası açılacak' dediler. Ama bizi hep kandırmışlar" dedi.

Çağla Şikel ve Alişan'ın programına bu şartlarda çıktıklarını ifade eden Olga, "Programa katılıp hayat hikayemi anlatmamla birlikte televizyon telefon yağmuruna tutuldu. Herkes yardım etmek istiyordu. Çağla Şikel ve Alişan bile çektiğim acılar karşısında gözyaşlarını tutamadı. İzmirli bir vatandaş bize ev verecekti. 'Uçakla yarın geleyim, programa katılayım' dedi. Ancak önce kabul ettiler, sonra program bitince vazgeçtiler. Sonra Alişan bana 'Senin borcunu kimse ödemezse ben öderim' diye söz verdi. Ama program bittikten sonra verilen sözlerin hepsi unutuldu. Bize ne hesap numarası açtılar ne de para verdiler. Bizi program bittikten sonra diğer kanallara çıkarmamak için alelacele Adana'ya gönderdiler" diye konuştu.

Hayatı boyunca insanların kendi saflığından yaralandığını ve kandırdığını, babası için toplanan yardım paralarını da bir kişinin kendi hesabına aktardığını belirten Olga, son darbeyi ise Çağla Şikel ve Alişan'dan yediğini ifade ederek, "Canlı yayına çıkardılar. Ama bizi tüm Türkiye'nin önünde kandırdılar. Bize sadece kendi aralarında 500 YTL para toplayarak gönderdiler. Biz yine çadıra döndük. Yine aç ve çıplak yatıyoruz. Bizi kandırdılar, bizi kullandılar" dedi.

Anne Devlet Türker de, programdan önce verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini ileri sürerek, "Canlı yayında telefonlar kilitlendi. Tüm Türkiye yardım etmek istedi. Ancak bu yardımların hiçbiri bize ulaşmadı. Bunlar ne oldu bilmiyoruz. Üstelik canlı yayına çıkma karşılığında borcumuz ödenecek ve üste para verilecekti. Ne para verdiler ne borcu ödediler. Alişan da söz verdi, ama ödemedi. Bizi kandırdılar" şeklinde konuştu.

Kendilerini kandırdıkları için Çağla Şikel ve Alişan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten anne Devlet Türker, "Kızımla benim kaderim bu. Canlı yayında ağladılar, ama sonra bizi aldattılar. Biz tekrar çadıra geldik. Bu kez borçlular kapıya dayandı. 'Sizi izledik, siz zengin oldunuz, borcunuzu verin' diye. Bize verilen 500 YTL buradaki borçlarımı bile bitirmeye yetmedi" dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


NURGÜL YEŞİLÇAY, TESETTÜRE GİRDİ

YILMAZ ERDOĞAN'DAN HAKKARİ'YE DESTEK

BÜLENT ERSOY'A EKRAN YASAĞI GELDİ
»  DEMET AKALIN'DAN KARİZME ÇİZEN REKLAMLARA 'RET'
»  "BUGÜNE KADAR HAYATIMA 3 BİN KADINR GİRDİ"!
»  FATİH'TE TESETTÜRLÜ, NİŞANTASI'NDA ÇIPLAK
»  İZLEYİCİ ONLARI GÖRMEKTEN BIKTI
»  BAKİRE KIZLAR, AÇIK ARTTIRMADA!
»  FATİH ÜREK SAKAL BIRAKTI, KISMETİ AÇILDI
»  NECLA NAZIR'IN ŞOK TÜRBAN KARARI
»  "MANYAK, CANLI YAYINDAYIM"
»  RADİKAL İSLAMİ ÖRGÜT, GÜMÜŞ'ÜN PEŞİNDE
»  YERLİ ELVİS, 72'SİNDE TÜP BABA OLACAK!
»  "AK PARTİ'DEN TEKLİF ALMADIM, AMA ALIRSAM ONUR DUYARIM"
»  AKP VE CHP, SEVGİLİLERİ AYIRDI
»  ÖZCAN DENİZ'E ŞOK
»  ŞAFAK SEZER'LE CEM ÖZER, FİLM SETİNDE BİRBİRİNE GİRDİ
»  RECEP'İN TAVUĞUNA DOKTOR CEZASI
»  HUYSUZ VİRJİN'DEN GECİKMİŞ İTİRAF
»  TOPALOĞLU'NUN EŞİ TÜRBANLIYDI, DEKOLTELİ OLDU,
»  TUBA BÜYÜKÜSTÜN KÖPEĞİ İÇİN KORUMALI VİLLA TUTTU
»  "İPEKÇİ BİZİ TEHDİT EDİYOR"
»  AVRUPA YAKASINDAKİ AYRILIK RÜZGARININ PERDE ARKASI
»  MELTEM CUMBUL'UN BÜYÜK AŞKI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.