Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
EŞİNİ AŞIĞINA ÖLDÜRTEN KADIN VERİLEN CEZAYA GÜLDÜ
EŞİNİ AŞIĞINA ÖLDÜRTEN KADIN VERİLEN CEZAYA GÜLDÜ
 
Ensesinden vurularak öldürülen polis memuru Levent Sezer'in eşi 27 yaşındaki Canan Sezer,"Verilecek ceza umurumda değil" diyerek güldü.
 
11.3.2008 - 04:28

Kahramanmaraş'ta, kayınpederinin evinde ensesinden vurularak öldürülen polis memuru 37 yaşındaki Levent Sezer'in eşi 27 yaşındaki Canan Sezer, olaydan sonra intihar eden katil zanlısı sevgilisi 19 yaşındaki Medeni Akdeniz'i azmettirdiği iddiasıyla yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Dava 2'inci celsede son bulurken, Canan Sezer'in "Verilecek ceza umurumda değil" demesi şaşırttı.

Manisa'nın Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Levent Sezer, 24 Aralık'ta Kurban Bayramı tatilini geçirmek için geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta kayınpederi Ahmet Yıldırım'ın evinde ensesinden vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olaydan 2 gün sonra intihar eden aynı mahallede market işleten Medeni Akdeniz'in, polis memurunu öldürdüğü anlaşıldı. Akdeniz ile gizli ilişki yaşadığı ortaya çıkan Canan Sezer de eşini öldürttüğü iddiasıyla tutuklandı. Sezer, daha önceki ifadelerinde eşinin kendisini aldattığını, iç çamaşırlarını sevgililerine giydirdiğini, 1996'da eşinin İstanbul'da görev yaptığı dönemde, Karakol Amiri olarak bildiği İbrahim adlı kişinin evine gelerek kendisine tecavüz ettiğini, eşinin buna ses çıkartmadığını, bu duygusal boşluk sırasında tanıştığı Medeni Akdeniz ile ilişkiye girdiğini, Akdeniz, kendisini kıskandığı için eşini öldürdüğünü, bu konuda da sevgilisine yardım ettiğini itiraf etti. Hakkında `Eşini tasarlayarak öldürmeye azmettirmek' suçundan ömür boyu hapis cezasıyla istemiyle dava açılan Sezer, bugün Kahramanmaraş 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıktı.

TAKDİR EDİLEN BİR KİŞİ DEĞİLDİ

Duruşmada son sözleri sorulan Canan Sezer, sevgilisinin öldürdüğü eşinin takdir edilen bir kişi olmadığını ileri sürerek, "Ailesi bile takdir etmemektedir. İçlerinde evlat acısı hissettiklerini düşünmüyorum. Verilecek ceza da umurumda değil. Ancak bir gün çocukları, `Baba bunu neden bize yaptın' diye eşime soracaktır. Ben eşimi sevmediğim için pişmanım. Sevmiş olsaydım, bana yaptıklarından sonra ben onu kendim Öldürürdüm. Teşekkür ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti kısa bir aradan sonra, Canan Sezer'i `Planlayarak nikahlı eşini öldürtmek suçundan' ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Heyet bu cezayı, Sezer'in duruşmadaki samimi itirafları nedeniyle `ömür boyu hapis cezasına' çevirdi.

Silahları koydum, kapıyı açık bıraktım

Sevgilisi Medeni Akdeniz'in intihar etmesi üzerine olay itiraf eden Canan Sezer ifadesinde şunları söyledi;

"Beni sık sık Kahramanmaraş'taki ailemin yanına gönderiyordu. Döndüğümde bana ait iç çamaşırları ve diğer kıyafetlerimi başka kadınlara giydirdiğini, kirli olarak sağa sola atılmasından anladım. Beni aldattığını sorduğumda, `Asmalarda üzüm, yosmalarda gözüm, biraz daha büyürsem çapkınlıkta gözüm' şeklindeki türküyü söylerdi. Boşanmak istedim kendisi ve ailem buna izin vermedi. Bu psikolojik ortamda Medeni Akdeniz ile tanıştık. Medeni ile imam nikahı da kıyıp birlikte olduk. Medeni'ye bir keresinde, `Arabasına bomba koyacaksın ve araba ile birlikte uçup gidecek' dedim. O da `O şekilde olmaz ben hallederim' dedi. Şaka amaçla telefonla bu konuyu görüşmüştük. Bana açıkça öldürebileceğini söylemedi. Kahramanmaraş'a gelince 2 kez birlikte olduk. Medeni bana, `Onunla yatmana tahammül edemiyorum. Ya onu öldüreceğim ya da ikimizi' diyordu. Beni kocamdan kıskanıyordu. Medeni, bana eşimi sokağa çıkartmamı söyledi. Ben de eşime arabasının lastiğini patladığını söyleyip dışarı çıkmasını sağladım. Bir süre bekledim gelen olmayınca içeri girdim. Bana, `Lanet olsun, olmadı. Orada başka birisi vardı' diye mesaj çekti. Olayın olduğu gün bana `Yengeni al, başka eve git, ben o işi halledeceğim' dedi. Eşimin silahlarını da kolay bulunabilecek yere koymamı istedi. Ben de dediklerini yaptım. Kardeşimin evinden Medeni'yi aradım bana `O iş tamam. Eve git, kapı kollarını sil, olaya hırsızlık süsü vermek için değerli eşyaları al bana getir' dedi. Dediğini yapıp eve dönünce ağabeyime eve hırsız girdiğini eşimi vurduğunu söyledim."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KAVŞAK YAPIMI SIRASINDA ÇOK SAYIDA EL BOMBASI ÇIKTI

YILIN ANNESİ FUHUŞ PAZARLAMACISI ÇIKTI

AHMET ÖZAL SERBEST BIRAKILDI..
»  YOLCU OTOBÜSÜ BU ŞEKİLDE TRAFİĞE ÇIKTI.
»  FUHUŞ OPERASYONU YAPILDI POLİSLERDE GÖZALTINA ALINDI
»  1500 KM YOLCULUK YAPTI, YANLIŞ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ
»  DHKP-C'DEN ERDOĞAN'A SUİKAST PLANI
»  AKP'Lİ VEKİLİN BACANAĞINA KKTC'DE İNFAZ
»  EVİNE GELEN MİSAFİRİNİ BAŞINA ÇEKİÇ VURUP ÖLDÜRDÜ
»  DTP'Lİ BULDAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
»  "AMPUL TAYYİP" DEMEK 920 YTL
»  ÇAPKIN MÜDÜR'E YOU TUBE ŞOKU
»  İŞTE ADALET! DEVLETİ DOLANDIRANI TAHLİYE ETTİLER...
»  ALMANYA'DA KUMARBAZ TÜRKLER BİRBİRİNİ BOĞAZLADI
»  ÇOBAN, ÖZÜRLÜ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ
»  AHMET ÖZAL, GÖZALTINA ALINDI
»  ERGENEKON'CULARIN TAHSİLAT SAVAŞI
»  ELEKTRİK KESİLİNCE TACİZ ORTAYA ÇIKTI
»  ÇIPLAK ŞANTAJA POLİS "HELVA"SI İYİ GELDİ
»  TECAVÜZE NİYET BİLE ONU İŞLEMİŞ SAYILACAK
»  ŞEHİR EŞKİYALARI BİR MÜZİSYENİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER
»  ULUSLARARASI DOLANDIRICI KART ÇETESİ YAKALANDI
»  LEYLA ZANA VE 3 DEP'Lİ'NİN HAPSİ ONAYLANDI
»  İTHAL KART ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.