Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,5161
EURO
38,0242
IMKB
9.659,000
ALTIN
3.346,420
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 8 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
EMEKLİLERE ZAMLI MAAŞ ŞUBAT'TA!
EMEKLİLERE ZAMLI MAAŞ ŞUBAT TA!
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin, muhtemelen gelecek aylık döneminde hem vergi iadelerini hem de zamlı aylıklarını alma imkanına kavuşacaklarını söyledi.
 
23.1.2006 - 10:30

Emekli aylıklarına ilişkin yasa tasarısının, TBMM'de bulunduğuna işaret eden Başesgioğlu, şunları kaydetti: "Emekli aylıklarının artışı ve vergi iadesinin yüzde 4 oranında aylıklara yansıtılması nedeniyle bir değişiklik söz konusu. Kurban Bayramı'nın araya girmesi dolayısıyla, yasayı emekli aylıklarının ödeme zamanına yetiştiremedik. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, muhtemelen önümüzdeki aylık döneminde hem vergi iadelerini hem zamlı aylıklarını alma imkanına kavuşacaklar." Bakan Başesgioğlu, hükümetin sosyal güvenlik reformu çerçevesinde hazırlanan ve halen TBMM'de bulunan yasa tasarılarını çıkarma konusundaki kararlılığının da devam ettiğini vurguladı. Bakan Başesgioğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bulunan Emeklilik Sigortaları ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'nın, sosyal tarafların görüşlerinin tasarıya eklenebilmesi için bir kez daha alt komisyona gönderilmesinin söz konusu olduğunu da söyledi.

Gelecek ay sonu itibariyle üç tasarıyı da TBMM Genel Kurulu'ndan geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başesgioğlu, "Ama, yasaların parlamentodaki görüşme süreci önemli" dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


GERİLİM, GOOGLE'NİN HİSSELERİNİ DÜŞÜRDÜ

PRİM AFFI BU HAFTA MECLİS'TE

KAMU SEN'DEN KAMU YÖNETİMİ TEMEL KANUNU TEPKİSİ
»  DOĞALGAZ'A 10 KEZ ZAM, 4 KEZ İNDİRİM YAPILDI
»  BENZİN'E 30 BİN LİRA (3 YKR) ZAM
»  HYUNDAİ, RESMEN KAÇTI
»  BENZİN ZAMLANDI
»  ÖĞRETMEN, POLİS VE HAKİM'E ZAM HAZIRLIĞI
»  KANATLI SEKTÖRÜNE 52 MİLYON YTL'LİK DESTEK
»  AYDIN DOĞAN, ELEKRTİK İŞİNE GİRDİ
»  VERGİ İADESİ'NDE SON GÜN
»  TURKCELL'DEN KONUŞMA ÜCRETLERİNE ZAM
»  "EMEKLİNİN TÜFE FARKI ÖDENSİN"
»  TMSF FON KURULU'NUN 2 ÜYESİ DEĞİŞECEK...
»  İSTANBUL'DA EKMEĞE ZAM
»  GÜLER:"CEM UZAN'IN ÖNERİLERİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"
»  KOÇ'A ULUSLARARASI BANKALARDAN TÜPRAŞ KREDİSİ
»  CEP'TE MEMUR REKABETİ KIZIŞTI
»  "KONUT KREDİSİ ALIP KART BORCU ÖDÜYORLAR"
»  KUŞ GRİBİNİN FATURASI 300 MİLYON YTL'YE ÇIKTI
»  LOJMAN KİRALARI YÜZDE 5 ARTTI
»  İTLAF TAZMİNATI ARTIRILDI
»  TMSF, NEZ'İN SÖZLEŞMESİNİ SATIYOR!
»  ŞEHİT AİLELERİNE KONUT KREDİSİ DESTEĞİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.