Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1235
EURO
38,0974
IMKB
10.030,000
ALTIN
2.905,210
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
EMNİYET'TEN STAR'A YALANLAMA
EMNİYET TEN STAR A YALANLAMA
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Star Gazetesi'nde bugün yer alan 'Gece Kuşu Operasyonu Köşk’e tayini engelledi' haberini yalanladı. Açıklamada şunlar kaydedildi:
 
16.10.2007 - 22:10

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, basında yer alan 2 ayrı habere ilişkin açıklama yaptı. İl Emniyet Müdürlüğünün ''www.iem.gov.tr'' adresli internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün bir basın organında, ''Gece Kuşu Operasyonu Köşk'e Tayini Engelledi'' başlıklı habere yer verildiği ifade edildi.

Söz konusu haberde adı geçen Komiser F.K'nin, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Taksim Polis Merkezi'nde görevliyken 12 Şubat 2007-3 Ağustos 2007 tarihleri arasında personel takviyesi amacıyla geçici olarak Koruma Şube Müdürlüğü kadrosunda görevlendirildiği ve daha sonra personel ihtiyacı bulunan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandığı ifade edilen açıklamada, ''Haberde iddia edildiği gibi söz konusu personelin Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü'nde görevlendirilmesi ile ilgili herhangi bir talep olmamıştır'' denildi.

Diğer açıklamada ise dün bir televizyon kanalının ana haber bülteninde ''Polis ile sürücü kavgası'' alt yazısı ile bir haberin yer aldığı belirtildi.

Taksim Meydanı'nda dün saat 02.30 sıralarında bulunan trafik ekibinden bir polis memurunun, Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasına müdahale etmek üzere yaya olarak olay yerine doğru giderken, yağıştan dolayı yavaş seyreden bir araçtan yüksek tonda müzik sesi geldiğini, bu durumun çevreyi rahatsız ettiğini görerek sürücü S.Ç'yi müziğin sesini kısması yönünde uyardığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

''Sürücü S.Ç, bu uyarıya olumlu yanıt vermediği gibi, uyarıyı yapan polis memuruna hakaret ve küfürler ederek karşılık vermiştir. Bu sırada görevli memura tekme ve yumruk atan S.Ç. ve arkadaşı R.M.K. adlı kişiler, gelen takviye kuvvetlerle birlikte polis merkezine götürülmüşlerdir. S.Ç'nin içerisinde yüksek sesle müzik çalarak kullandığı aracın ruhsatsız olduğu tespit edilerek S.Ç'nin ehliyetine el konulmuş ve söz konusu araç bağlanmış olup, görevli memura fiili mukavemet ve hakaret suçlarından dolayı mahkemeye sevk edilen S.Ç, tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderilmiştir. Söz konusu haberi yayınlayan televizyon kanalının olayın tamamı hakkında bilgi vermeden polisi zan altında bırakacak şekilde sadece belli bir bölümünü yayınlamasına bir anlam verilememiştir. Halkımızın huzur ve güvenini sağlamak için özveriyle çalışan polis ile ilgili yapılan haberlerde medya kuruluşlarının da sosyal sorumlulukları olduğu bilinmelidir.''

Star Gazetesi'nde bugün yayınlanan haber:

Gece Kuşu Operasyonu Köşk’e tayini engelledi

İstanbul Emniyeti’nin fuhuş çetesine yönelik yaptığı Gece Kuşu Operasyonu’na takılan komiser F.K’nın, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü’ne tayini engellendi

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 Mayıs 2007 tarihinde Beyoğlu’ndaki fuhuş çetesine yönelik ‘Gece kuşu’ adı verilen bir operasyon düzenlemişti. 12 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği operasyonda, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde komiser olarak görev yapan F.K. da, çete liderleriyle yapılan telefon görüşmelerine takılmıştı. Komiser F.K’nın kadın satıcısı F.B.O. ile teknik takibe takılan görüşmelerinde hem kendisi hem de arkadaşı için ‘kadın’ pazarlığı yaptığı belirlenmişti.

‘BU TAYİN UYGUN OLMAZ...’

BU
olaydan sonra komiser F.K. için ilginç bir tayin isteği geldiği öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü’nün F.K.’yı Cumhurbaşkanı’nı korumak için Ankara’ya istediği ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün ise ‘F.K’nın adı ‘Gece kuşu’ operasyonuna karıştı. Tayin uygun olmaz’ diyerek olumsuz görüş bildirdiği öğrenildi. Bunun üzerine F.K. Ankara’ya tayin edilmedi ve Beyoğlu’ndan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi. ÖZKAN TAMİRAK



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ADANADA BOMBA PATLADI

TÖRE UĞRUNA BİR OCAK DAHA SÖNDÜ

CANSIZ MANKENİN ÜZERİNDEKİ MONTU ÇALDI
»  15 DAKİKADA TECAVÜZ AİHM'DE
»  SINIRDA YAKALANAN PKK BOMBACISI SERBEST
»  NORVEÇ'Lİ ANNE VE KIZINA TECAVÜZ GİRİŞİMİ
»  BAYRAM KAZALARINDA 84 ÖLÜ, 403 YARALI
»  ANKARA'DA İNSANLIĞIN BİTTİĞİ GECE
»  SÜNNET YEMEĞİNDE 385 KİŞİ ZEHİRLENDİ
»  MÜLTECİLER ARASINDA İKİ'DE PKK BOMBACISI ÇIKTI
»  HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE UYUYA KALDI
»  AKP MİLLETVEKİLİ KAZA GEÇİRDİ
»  BAKİRE AVUKATI KIZDIRDILAR
»  DENİZLİSPOR ASBAŞKANI BIÇAKLANDI
»  BU VEKİLİN YALANCILIĞI İSPATLANDI
»  KAMYONDA PKK CEPHANELİĞİ ÇIKTI
»  KARISIYLA YATAN ARKADIŞININ PENİSİ KESTİ
»  13 YAŞINDA EVLENDİRİLEN KIZ İNTİHAR ETTİ
»  LİNÇTEN ZOR KURTULDU
»  50 YAŞINDAKİ ADAM KÖPEKLE İLİŞKİDE YAKALANDI
»  BİR MÜZE YAĞMASI'DA KAHRAMANMARAŞ'TAN
»  ANKARA YAMYAMI YALANCI ÇIKTI
»  EVLİLİK TARTIŞMASI KANLI BİTTİ
»  BAYRAM YOLU KAN GÖLÜNE DÖNDÜ, 28 ÖLÜ, 85 YARALI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.