Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4477
EURO
38,6524
IMKB
9.898,000
ALTIN
3.414,660
 
Hava Durumu ANKARA
-1 / 7 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN BU KEZ CANLI YAYINDA BOMBALADI
ERDOĞAN BU KEZ CANLI YAYINDA BOMBALADI
 
Seçime kısa bir zaman kala Başbakan Erdoğan ATV - A Haber ortak canlı yayınında.. Youtube ve Facebook'u kapatabiliriz.
 
7.3.2014 - 00:05

30 Mart seçimleri öncesi son durum ne?
Yasa dışı dinlemelerle ilgili hangi adımlar atılıyor?
Yargı ve Emniyet'teki yer değiştirmeler sürecek mi?

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün moderatörlüğünde, Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas, Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak ve Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Rasim Ozan Kütahyalı soruyor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündemin en kritik sorularını A Haber – ATV ortak canlı yayınında yanıtladı

İşte Başbakan'ın konuşmalarından satır başları;

- Bugün Elazığ ve Malatya'daydım. Gördüm ki, bu olaylar halkı çok ciddi şekilde kentlemiş.

Bütün gittiğim illerde gördüğüm ilgi alaka çok fazlaydı.

O çoşku o heyecan çok şeyi gösteriyor. Paralel yapı halkı çok ciddi bir şeklide halkı birbirine kenetlemiş.

Malatya'da emniyetin verdiği sayılara göre 100 binin üzerinde insan vardı.

Paralel yapıya girmeden meydan hemen tepkisini ortaya koyuyor.

Öbür taraftarn bakıyorsunu fotomontaj ile uğraşıyor. Bulamadıkları şeyi montaj diye yakıştırıyorlar.

Onlar bunlarla uğraşsınlar biz yolumuza devam ediyoruz. Miili irade sandıkta en güzel şekilde tecelli edecek.

Gittikçe hırçınlaşma var. Örneğin istanbulda trabzonlular gecesi var. toplum sizi kabullenmiyor. Kalkıp siz ona siyasetçi olarak yumruk atarsanız Sizin nasıl bir hazımsızlık içinde olduğunuzu gösteriyorsunuz. Üstüne o şahıS AK Partiliyim diyor.

Eğer sen İstanbula belediye başkanı olamaya karar vermişsen, sen herkesin belediye başkanı olacaksın sadece chp'nin değil. temenni ederimki bu tur şeyleri yaşamayız ve sandıktan en güzel neticeyi alırız.

Erdoğan - Koç görüşmesi

Mustafa Koç ile yapacakları yatırımları görüştük.

- Mehmet Barlas Erdoğan'a "Mustafa Koç'un sizden randevu alabilmek için yurtdışından başka bir isimden yardım istediğini duydum. Doğru mu?" şeklinde bir soru sordu.

Erdoğan bu soruya "Mustafa Koç, benimle görüşmek istedi randevu istedi ama vermedim, görüşebilmek için araya Barzani'yi soktu. Sayın Barzani evet beni aradı" dedi.Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Aydın doğan konusu
Şu andaki yayın politikarlı ile ahlaklı olmayan bir yola giriyorlar. Tamamen paralel yapının bir çalışması içinde. Köşe yazarları keza aynen öyle. Geçen günlerde ben bu yazarlardan bir tanesini deşifre ettim.
Anayasa ihlallerini savunan bir gazeteci ile nereye gidersiniz. Bu insanlara gel konuşalım diyemeyiz.
Casusluk ve ajanlık
- Şu anda yargı adil bir karar verebilecek durumda değil. Çünkü yargıyada o şekilde dizayn etmişler. Bunun o şekilde düzenlenmesi lazım önce.
İstediğini istediği zaman istediği şekilde dinliyor. Bunların hepsini yaptılar ve yapıyorlar. Yüz binlerde insanı dinlediler.
- Yaptıkları atamalar neticesinde savcılar karıştırdıkça başaka şeyler çıkmaya başladı. Bu arada bir çok CD vs kaçırılmış durumda.
- Şimdi yargıya geldiğimiz zaman orada da farklı bir düzenleme var. Bizim başımızda bilir kişi denilen bir bela var mesela. Kime göre belirlenecek bu bilir kişi. Bu kişi ajanı da kurtarıyor, casusu da kurtarıyor.
- Ulusal güvenliğimiz tehtid altındadır. Ulusal güvenliğimizi güvende altına almak için ilk yapacağımız şey yargıdaki düzenlemelerdir.
- 30 mart'tan sonra yargıda düzenleme yapacağız.
İnternet düzenlemesi
İnternet yasasına malum çevreler itiraz ettiler. Yapabileceğimiz kadarını yaptık. O alanda da 30 Mart'tan sonra atacağımız yeni adımlar var. Bu konuda kararlılığımız var. Bu milleti Youtube'a Facebook'a yediremeyiz. Kapatılmaları da dahil.
Cumhurbaşkanını da dinlemişler, arşivlerinde duruyor
Referandumda bunların çok hırslı bir çalışması oldu. Bu hırslı çalışmalarına iyi niyetle baktık. Seçimi atlattık. Seçimden sonra bu atamalar başlayınca orada bazı şeyler beni rahatsız etmeye başladı. İlgililere de ne oluyor dedim. Ama tüm bu işler bittikten sonra endişe etmeyin ifadeleri bizi aldatmıştır. Ne zaman uyandık? Mit müsteşarı ile alakalı konuda. Oradaki olayda rol alanları görünce dedik ki "Bu iş belli oldu". Yoğurdu üfleyerek yedik. Bu casusluk suçuna girer. Adamlar oraya güveniyor. Orada da imamları var ya. İmamı biz sadece camide biliyorduk. Orada da varmış. MİT sizin anladığınız manada orada da adamları var. Orada da ikili telefon görüşmelerinin dinlenmediğine inanmıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ne derse desin. Arşivlenmiş duruyor. 34 yıldır bu çark çalışıyor. Şu anda da zirve yaptığı dönemdir.
OBAMA'YA GÜLEN ŞİKAYETİ
Bunlarda takiyye meşrudur, yalan meşrudur, iftira meşrudur, fitne meşrudur. Gayeye ulaşmak için herşey meşrudur. Bu bir dini örgüt değildir, Cemaat hiç değildir. Bu bir örgüttür. Bunun içinde casusluk da vardır. Azerbaycan'daki okullarına el konuldu. Kazakistan ve Pakistan'da da okullarına el konulabilir. Obama ile konuştum. Ülkemdeki huzursuzluğun sebebi sizdedir. Pensilvanya'dadır. Sizde gerekeni yapın. Siz ABD'yi tehdit edeni benden nasıl istiyorsanız bende sizden istiyorum dedim. O da her şey yapılacak dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AZARBAYCAN'DAN CEMAAT OKULLARINA DARBE

'EY, ZAMAN, EY TARAF, EY HÜRRİYET...'

ERDOĞAN'DAN BAŞBUĞ YORUMU!
»  CHP'Lİ GENÇ'TEN ÇİÇEK'E AĞIR SÖZLER
»  GÜL'DEN ÖYM'LERİN KALDIRILMASINA ONAY
»  FLAŞ.. GEZİ İDDİANAMESİ YENİLENDİ
»  KOZMİK ODAYA FEZLEKE BASKINI
»  AYM'DEN FLAŞ BAŞBUĞ KARARI!
»  KOÇ VE ERDOĞAN'I KİM BULUŞTURDU?
»  CEMAAT PARTİ KURACAK MI? İŞTE YANITI...
»  AKP'DE 25 MART KORKUSU!
»  BU SÖZLER ÇOK TARTIŞILIR!
»  ŞIRNAK'TA MAYIN PARLADI, 1 ŞEHİT!
»  FEZLEKELERE KOZMİK ODA!
»  ANKARA'DA TEHLİKELİ SENARYOLAR!
»  MANSUR YAVAŞ: MELİH BEYDEN KORKMUYORUM
»  "ARINÇ'A SUİKASTLA SUÇLANACAKTIM"
»  MHP'Lİ YENİÇERİ'DEN BOMBA İDDİA!
»  CUMHURBAŞKANIMIZ DEVAM EDEBİLİR'DEMEMİŞ!
»  PKK 2014’Ü ÖZERKLİK YILI İLAN ETTİ
»  HUMEYNİ İDDİALARINA VİDEOLU YANIT
»  EMEKLİ ASSUBAYLAR ÖLÜM ORUCUNDA
»  CHP'DEN FLAŞ BAŞVURU
»  AKSRAY'DA HDP BİNASINA SALDIRI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.