Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2911
EURO
34,8128
IMKB
10.248,000
ALTIN
2.397,150
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan'dan Flaş İstanbul Açıklaması
Erdoğan dan Flaş İstanbul Açıklaması
 
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un kamuoyuna açıkladığı 'örgütlü usulsüzlük' iddialarına ilişkin konuşan Erdoğan, "Neredeyse bütünü usulsüz" dedi.
 
8.4.2019 - 10:48

Erdoğan, "Biz burada organize bazı suçlar gördük görüyoruz dedik. Bizlerde siyasi parti olarak bu organize suçları tespit etmiş durumdayız. Zaten YSK'ya giderken bu belge ve bilgilerle, hatta ve hatta televizyon tespitleri var" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"İkili ilişkilerimizi değerlendireceğiz, Suriye başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası ilişkilerimizi ele alacağız. Ticaret hacmimiz geçen yıl yüzde 15'lik artışla 26 milyar dolara ulaşmış bulunuyor. Bu rakamın çok daha üzerinde bir potansiyele sahip olduğumuzu biliyorum. Ticaret hacmimizi nasıl geliştirebileceğimizi ele alma fırsatımız olacak.

"Bütün hazırlıklarımız yapılmış durumda. Bütün sınır boyundaki hazırlıklarımız olması gerekenle hazır durumdayız. O cümle var ya masadadır. Bir gece ansızın girilmesi gereken yere girebiliriz. Bu seyahatimizde ikili görüşmemizde ele alacağımız konulardır.

"(Netanyahu'nun Batı Şeria vaadi) Netanyahu'nun yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır. Yasal olarak 48'den bu yana yasal olan hiçbir şey yok. BM'nin almış olduğu kararlara da aykırıdır. Tabii Amerika'yı arkalarına aldılar.

Seçim öncesi bir seçim yatırımı noktasında böyle bir adımın atılması, Ortadoğu'ya yeniden karanlık bir gelecek hazırlamaları kabul edilebilecek bir şey değildir. Bunu da ayrıca görüşeceğiz. Kesinlikle Batı Şeria Filistinlilerin topraklarıdır. Filistinlilerin yanında olmaya devam edeceğiz.

"(Yerel seçimlerin yeniden gerçekleştirilmesi ihtimali) Neredeyse bütünü usulsüz. Böyle bir şey olduğu için bu yola başvuruluyor. Bu işin seçim süreci bitti. Bundan sonraki süreç bunun yargı sürecidir. Yargı sürecinde de bu işin patronajı YSK'dır. Burada YSK özellikle tüm siyasi partilerin, sadece Ak Parti'ye ait olan bir şey değil. Bize gönül vermişlerin demokratik haklarını kullanma noktasında bizim yine hukuk çerçevesinde koruma görevimiz var. Biz burada organize bazı suçlar gördük görüyoruz dedik. Bizlerde siyasi parti olarak bu organize suçları tespit etmiş durumdayız. Zaten YSK'ya giderken bu belge ve bilgilerle, hatta ve hatta televizyon tespitleri var. Bunlarla beraber nerede, nasıl, ne gibi yolsuzluklar yapılmış; veya boş apartmanlar, araziler ikamet olarak gösterilmek suretiyle oy kullanılmış; bütün bunlarla beraber bu adımı atacağız. Geçmişte Türkiye'de Yalova'da Ağrı'da bunların örnekleri var. Yapılan seçimler var. Avrupa'ya bakıyorsunuz bazı eyaletlerde yeniden seçime gidiliyor. Çok az bir farkla seçimin kazanılması halkı rahatlatmaz diye düşünüyorum. Kalkıp da 13, 14 bin farkla seçimi kazandım havasına girmeye kimsenin hakkı yoktur. Burada bütün yasal olarak müracaat edilmesi gereken yer YSK'dır, il seçim kuruludur. Bu itiraz mercileri biter, netice de başımız gözümüz üstünedir.

"Savcılıklara duyurular var. Onu zaten savcılıklar gereğini delillere dayanarak zaten yapacaktır. Bu işin hırsızlık boyutu. Bir de sandıklarda hırsızlıklar var. Sandıktaki örgütlü müdahaledir bizim YSK'ya gittiğimiz. İkisi de ayrı konudur. Her iki kanalda da bu yürütülecektir.

"Bizim İstanbul halkına teşekkür etmekten daha doğal ne olabilir; Bay Kemal de asabilir"
"(İstanbul'u kazandıklarına ait pankarta ilişkin yorum) Yasalara ters bir pankart asılmadıktan sonra kimsenin söyleyecek bir şeyi yoktur. Niçin teşekkürler İstanbul megabordlara asıldı diye soruyorlar, koca koca önünde kariyerleri olan tipler. Bir seçim geçmiş, bunun neticesinde , ben genel başkanım biz bu seçimde her türlü iradesini ortaya koyan İstanbulluya teşekkür etmekten daha doğal ne olabilir. Bay Kemal de adayıyla asabilir. Bizim İstanbul halkına teşekkür etmekten daha doğal ne olabilir.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İnce'den 'seçim iptali' uyarısı

İtiraz Maratonunda Son Viraj

MHP'li ilçe başkanına silahlı saldırı
»  Ömer Çeik'ten CHP'ye:Bu Telaş Niye
»  Ve Mansur Yavaş Mazbatasını Alıyor
»  "Kaybettiniz Ama Demokrasi Böyle BirŞey"
»  YSK'dan Flaş Ankara Kararı
»  Ak Parti'den Flaş İstanbul Talebi
»  Ankara'da Büyükşehir'den Kaçış
»  MHP'li Vekilden Çok Konuşulacak Sözler
»  İstanbul Sonuçlarında Son Durum
»  40 ‘sivil imam’a gözaltı kararı
»  İtirafçı teröristen Dehşet Sözler
»  Hatay Sınırından Acı Haber,1 Şehit
»  Yavaş: Kaybedecek Bir Günümüz Yok
»  Sayım Sürüypr, Fark Kapanmıyor.
»  Kırlareli'nde Zafer Kesimoğlu'nun
»  21 İlde Fetö Operasyonu,40 Gözaltı
»  CHP'li BaşkanMazbatayı Aldı Konser Verdi
»  Kuran’a El Basıp Göreve Başladı
»  Bahçeli Teşekkür Turuna Çıkıyor
»  Suruç'ta Oylar Yeniden Sayılayacak
»  Fazıl Say'dan İmamoğlu Mesajı
»   Ekrem İmamoğlu Hakkında Suç Duyurusu
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.