Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0895
EURO
38,1027
IMKB
9.976,000
ALTIN
2.842,390
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FENER LİDER AMA MUTSUZ !
FENER LİDER AMA MUTSUZ !
 
Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk defa mağlubiyetle tanışan Fenerbahçe, bir anda karıştı.
 
2.11.2004 - 07:29

Namağluptu, sezona en iyi başlayan takım olma rekoruna koşuyordu, bir mağlubiyet aldı karıştı. Daum, Alex'i suçladı. Samandıra'da olmadık olaylar yaşandı. Sümen altında bekleyen iddialar havada uçuşmaya başladı. Daum’un Lyon maçından sonra yolcu edileceği bile konuşuluyor. Yönetim ise şimdilik sessiz.

Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk defa mağlubiyetle tanışan Fenerbahçe, bir anda karıştı. Oysa cumartesiye kadar herşey güzeldi. Sahadan galip ayrılması durumunda Sarı-Lacivertli takım üst üste 10. galibiyetini alarak sezona en iyi başlayan takım unvanını da eline geçirecekti. Ancak Samandıra'da yapılan hesaplar, İnönü'ye uymadı.

İlk haftalar itibarıyla tarihindeki en kötü sezonunu yaşamasına rağmen hocasını göndermeyen Beşiktaş, sahadan galip ayrılınca Şampiyonlar Ligi'nde yarın Lyon ile oynanacak maç öncesinde F.Bahçe'nin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Geçen sezonun şampiyon kadrosuna Christoph Daum'un isteği doğrultusunda takviyeler yapan, Alex de Souza'yı 17 milyon dolarlık maliyetine rağmen kadrosuna katan F.Bahçe, Süper Lig'in zirvesindeki yerini korumasına rağmen adeta en mutsuz kulüp haline geldi.

Samandıra'da önceki gün yapılan idmanda Serkan Balcı gibi sakinliğiyle bilinen bir oyuncunun önce direğe tekme atması, ardından da kramponlarını yine kişilik olarak kendine benzetilen Murat Hacıoğlu'na fırlatması herkesi şaşırttı. Ayrıca yedeğe düşen Tuncay'ın moralsizliği, aynı şekilde Rüştü'nün gelmesiyle ikinci planda kalan kaleci Volkan'ın keyifsiz hali artık daha çok dikkat çeker hale geldi.

Sarı-Lacivertli yönetim ise Beşiktaş yenilgisinin ardından su yüzüne çıkan birçok problemi bertaraf etmenin yollarını aramaya başladı. Yönetimde bu sorunların başında Alman teknik adam Daum'un geldiği kanaati hakim. Kimileri tarafından "dâhi" olarak kabul edilen kimileri tarafından da kazanılan maçlardan sonra bile ağır bir şekilde eleştirilen Alman teknik adamın akıbeti belirsizliğini koruyor. Daha sezon başında Almanya Milli Takımı'nın başına geçmek için büyük uğraş vererek Sarı-Lacivertli camiayı karıştıran ve hâlâ takımda sistemini oturtamadığı, bazı oyuncuları mevkileri dışında oynattığı için sürekli eleştirilen Daum'un geleceği tartışma konusu oldu.

Bu yıl Avrupa'da özlenen F.Bahçe'yi taraftarlarına izletmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Aziz Yıldırım'ın da Devler Ligi'ndeki başarısız sonuçlardan sonra Daum'a olan inancını yitirdiği dile getiriliyor. Geldiğinden beri Alman hocanın bir dediğini iki etmeyen Yıldırım'ın Lyon maçından sonra yönetimle acil bir durum değerlendirmesi yapacağı da sızan haberler arasında. Bu arada Daum'un yerine getirilebilecek isimler bile şimdiden konuşulmaya başlandı. Camianın aklındaki ve gönlündeki ilk aday olarak Aykut Kocaman'ın adı geçiyor. Ancak bütün bunlar şu aşamada sadece söylenti. Henüz hiçbir resmi ağız bu arayışları teyit edici açıklama yapmadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un yanı sıra bazı futbolculardan da savunma alınması bekleniyor. Yönetim özellikle Brezilyalı yıldız futbolcu Alex'i uyarmayı düşünüyor. M.United, Lyon ve Beşiktaş gibi güçlü rakiplerle oynanan karşılaşmalarda hiçbir varlık gösteremeyen Sambacı futbolcudan bir an önce kendini toparlaması istenecek. Alex'le birlikte bu sezon oynadığı kötü futbolla hayal kırıklığına yol açan ve agresif bir an önce kendini toparlaması istenecek. Alex'le birlikte bu sezon oynadığı kötü futbolla hayal kırıklığına yol açan ve agresif davranışlar sergileyen Tuncay da uyarılacak futbolcular arasında bulunuyor. Önceki günkü antrenmanda Murat Hacıoğlu ile Serkan Balcı'nın birbirine girmesinin ardından çalışmayı terk eden genç futbolcuya ağır para cezası verilmesi gündemde.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ALMANYA'DA İLHAN MANSIZ CLAUDİA ROTH BULUŞMASI

AZİZ YILDIRIM'DAN YAYLIM ATEŞİ

RÜŞTÜ: 5 YIL DAHA FENERBAHÇEDEYİM, EMEKLİ OLMAYA NİYETİM YOK
»  AZİZ YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
»  MUSTAFA ÇULÇU, MISIR LİGİ'NDE MAÇ YÖNETECEK
»  FENER, AVERAJLA LİDER
»  ANTEP YÖNETİMİ İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
»  CAVCAV'IN ARABASINA SALDIRI
»  FİORENTİNA TARAFTARI FATİH TERİM'İ İSTİYOR
»  TOROĞLU DAUM'A ,"SEN TEKNİK DİREKTÖRSEN BEN DE BUSH'UM" DEDİ
»  MEHMET OKUR'A ABD'DE BÜYÜK ONUR
»  TRABZON'A DİYARBAKIR MORALİ 4-1
»  NEFESLER TUTULDU, BEŞİKTEŞ VE FENER MAÇ 'I BEKLİYOR
»  DERBİ'YE GENÇ HAKEM
»  ŞİKE RUSYADA DA GÜNDEMDE
»  SERGEN DALYA PEŞİNDE
»  REKOR DERBİ'Sİ...
»  ÖLÜM FUTBOLCUYU SAHADA YAKALADI
»  LİG MAÇLARINDA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN OYNUYOR
»  NİHAT KAHVECİ İSPANYA'DA GÖZDEN DÜŞTÜ MÜ?
»  FENERBAHÇE FATİH AKYEL'İ KOVDU
»  ERGUN GÜRSOY, "ŞİKE YOK, OLSA BİZ YAPARDIK" DEDİ.
»  DERBİ MAÇINDA 4 BİN POLİS GÖREV YAPACAK
»  HAKAN ŞÜKÜR, MİLLİ TAKIMI BIRAKMIYORMUŞ...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.