Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4149
EURO
43,7601
IMKB
9.433,000
ALTIN
4.100,230
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FLAŞ.. MUHALEFET MECLİS'İ KİLİTLEDİ
FLAŞ.. MUHALEFET MECLİS İ KİLİTLEDİ
 
-TBMM Genel Kurulu’nda “İçtüzük” gerginliği sürüyor. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yaşanan gerginliğin ardından oturuma 10 dakika diye ara verdi. Ancak 1 saat 5 dakika sonra oturum açıldı. Genel Kurul’un tekrar açılmasından 10 dakika sonra AKP ve CHP’li vekiller arasında yaşanan tartışmanın ardından Çiçek, ikinci kez oturuma ara vermek zorunda kaldı.
 
8.2.2012 - 21:24

-CHP’Lİ VEKİLLER ARADA DA KÜRSÜDEN AYRILMADI-

CHP’li vekiller verilen 1 saat 5 dakikalık arada da kürsüden ayrılmadı. Bazı vekiller de beklerken tavırlarını anlatan “tweet” attı.

-BDP’DEN CHP’YE KÜRSÜ DESTEĞİ-

1 saat 5 dakikalık aranın ardından TBMM Başkanı Cemil Çiçek oturumu açtı. Bu arada BDP’li vekiller oturum açılmadan kürsüde bekleyen CHP’li vekillerin yanına gelerek destek oldular.
TBMM Başkanı, oturumu açtıktan sonra İçtüzük görüşmelerine kalındığı yerden devam edileceğini açıkladı. Bu sözler AKP’li vekiller tarafından da alkış aldı. Çiçek, konuşmasını, “Durumu daha fazla germeden ne yapacaksak yürürlükteki İçtüzüğe göre yapacağız. Onun için kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyerek sürdürdü.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da, İçtüzük 68. maddeye göre oturumun kapatılmasını istedi.
Çiçek de, arayı İçtüzük 68. maddeye göre vermediğini ifade ederek, “Bir müzakere yapmak üzere ara verdik. Kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

-ÇİÇEK DEVAM EDECEĞİZ DEDİ, CHP’Lİ VEKİLLER ALKIŞLI PROTESTO YAPTI-

Çiçek’in “Devam edeceğiz” sözünü CHP’li vekiller alkışla protesto etti. Bu arada MHP’li vekillerin yerlerinden ayağa kalkarak çalışmaları izledikleri görüldü.

-AKP’Lİ VEKİLLER FOTOĞRAF ÇEKİNCE ARBEDE ÇIKTI-

CHP’li vekiller uzun süre alkışlamaya devam edince bazı AKP’li vekiller de fotoğraf çekti. AKP'li vekillerin fotoğraf çekmesine CHP'li bazı vekiler tepki gösterince tansiyon yükseldi. Karşılıklı atışmaların ardından AKP ve CHP’li vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü. Vekillerin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi.
Bu arada salonda “Eşkıya sensin”, “Neyi çekiyorsun”, “Vursan ne olur” sesleri yükseldi.
Gerginliğin büyümesi üzerine Meclis Başkanı oturuma 10 dakika ara verdi. (ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MECLİS'TE GERGİNLİK, KÜRSÜ İŞGAL EDİLDİ

TÜRKİYE, İNTERNET KULLANIMINDA 10.SIRADA

PKK'DA, EMİR KOMUTA İLE İNFAZ!
»  FLAŞ! KARACAN GRUBU'DA ŞOK OPERASYON!
»  HÜKÜMETTEN HAKAN FİDAN'A DESTEK!
»  İSTANBUL EMNİYETİNDE DEPREM
»  ERDOĞAN'DAN O GAZETECİYE TEPKİ!
»  FİDAN'IN İFADEYE ÇAĞRILMASI DOĞRDULANDI
»  İŞTE SAVCIYI ÖLDÜREN KALLEŞ!
»  MECLİSTE GENÇLİĞE HİTABE POLEMİĞİ
»  ''KAN PARASI DEĞİL, DEVLETİN ŞEFKATİ''
»  BAŞBAKAN'IN KONVOYUNA SÜPER MOTORSİKLET!
»  "GİTSİNLER İSRAİL'DE PİKNİK YAPSINLAR"
»  EMNİYET, O İDDİAYI YALANLADI!
»  İÇ TÜZÜK, DÜĞÜM OLDU!
»  CUMHURBAŞKANLIĞI'NA 1 MİLYON TL'LİK DAVA
»  FRANSA VE İTALYA'DA SURİYE'DEN ÇEKİLDİ
»  İRAN TELEVİZYONUNDAN ÇILGIN İDDİA!
»  MAL BEYANINDA BULUNMAYAN MEMUR YANDI!
»  TC BAKANINI TUTUKLAYACAK GÜÇ TANIMIYORUM
»  BAŞBUG'UN KOĞUŞ ARKADAŞI BELLİ OLDU
»  AYTAÇ DURAK TAHLİYE EDİLDİ
»  "BİZE HİÇ KİMSE ROTA GÖSTEREMEZ"
»  500 BİN KİŞİ MAAŞ İÇİN KUYRUKTA!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.