Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fatih Terim'den Arda açıklaması
Fatih Terim den Arda açıklaması
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Terim, "Arda Turan'ı kamptan gönderme kararı benimdi. Susmaya gönlüm razı değil. Yarın her şeyi açıklayacağım. Milli formayı pazarlık konusu yaptırmam" ifadelerini kullandı
 
11.6.2017 - 01:31

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın milli takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak, "Uçakta hepinizin bildiği gibi kabul edilemez bir olay yaşandı. Ben gereğini yaptım. Arda'yı gönderme kararı benim, açık ve net. Bırakın onu, dünyanın en iyi futbolcuları gelse, milli formayı pazarlık konusu yaptırmam. Arda'ya kampta kalamayacağını belirtip, eşyalarını toplamasını söyledim. Gönderme kararı benim. Milli takımı bırakma kararı onun" şeklinde konuştu.
Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Kosova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. İşte Terim'in açıklamaları:
"Birçok konunun aydınlanmasını istediğinizden eminim. Günlerdir kamuoyunu, bizleri, Türk halkını meşgul eden birçok olay oldu. Hatta son bir ay diyebilirim genel baktığımızda. Ancak milli takımda görev yaptığım sürece içinde herkesten birkaç ricam oldu. Allah aşkına şu maçlar bitene kadar 'sabredelim' dedim. Sorun varsa, maçtan sonra; problem varsa, 2 gün 'sabredelim' dedim. Kavga, hakaret, iftira, çekişme... Yaşanmamış birçok olayı, tartışılacak noktaya getirmeyelim diye ricada bulunmuştum. Bunların milli takımı etkilememesini istedim. Bunu söylemekten yorgun düştüm. Her kampta ben bunları ifade etmekten yoruldum. Aynı şeyleri söyleyip farklı sonuç beklemek delilerin işi. Ne maçtan 24 saat önce TV'ye çıkan oyuncu oldu, ne de maçtan 1 gün önce demeç veren yönetici oldu. Sözümü tuttunuz."
"MİLLİ TAKIMIN BAŞARISINI ÖNLEMEK İSTEDİLER, ARTIK YETER!"
"Birçok insan milli takımın başarısını önlemek adına haraket etti. Açın bakın, kimlerin neler yaptığını göreceksiniz. Artık yeter! Yüreğim hakikaten, hem kabardı, hem de daraldı. Maç öncesinde maçla ilgili sorular dışında soru almayacağım. Yarınki maçtan sonra ne sorunuz varsa hepsine cevap vereceğim. Her şeyi açıklamak niyetindeyim. Maçın ardından istediğinizi sorabilirsiniz. Gri alan bırakmayacağız. Konuşmasam da yalanları, iftiraları, spekülasyonları gerçek zannedeceksiniz."
"SUSMAYA GÖNLÜM RAZI DEĞİL"
"Yaşanmış şeyler var, söylesem, kendime, aklıma, tecrübeme, kişiliğime, ne de karakterime uygun bulmuyorum. Sussam, konuşmuyor demek ki diyeceksiniz. Buna da gönlüm razı değil. Zaman zaman gerginlikten beslendiğimi duyduğum olmuştur. Evet, beslenmem ama, korkmam da."
"ARDA TURAN'I BEN GÖNDERDİM"
"Uçakta kabul edilemez bir olay yaşandı, gereğini yaptım. Oyuncuyu çağırdım ve kampta kalamacağını belirtip, eşyalarını toplamasını istedim. Arda Turan'ı kamptan gönderme kararı benimdir. Milli Takım'ı bırakma kararı ise onundur. Onun kararını da, benim kararımı da değerlendirirsiniz."
"MİLLİ FORMAYI PAZARLIK HALİNE GETİRTMEM. VAH BENİM MEMLEKETİM VAH..."
"Oyuncu milli takımda oynama şerefini gerekçeye bağlama niyetinde olsa bile, milli takım formasını pazarlık konusu yapar mıyım. Bırakın ona (Arda Turan'a), dünyanın en iyi oyuncularına bile milli takım formasını pazarlık konusu yaptırmam. Oyuncu, taşımanın şeref olduğu bir formayı giymek için pazarlık yapacak? Vah benim milli formam, vah benim memleketim vah... Oyuncuyu almadığım süreçte, saygı duyduğum birçok kişinin kırılmasına sebep oldum ve doğrulardan vazgeçmedim. Oyuncu benimle pazarlık yapacak, öyle mi? O dönemi hatırlayın, almayan benim. 'Hocam ben gelirim ama, bunları almazsan...' Böyle mi oldu? Oyuncular, dışarıdan kendilerine iletilen her haberi doğru adledip, ona göre hareket etmemeliler. Esas, yarın maçtan sonra hazırlanın. Herkesi doğru bildiğim şekilde aydınlatma taraftarıyım. Bu olayların gizli aktörlerini zaman ortaya çıkaracak. Ben bu pozisyonda sorun çözen kişiyim ve kimsenin merakı olmasın, çözerim. Sevgili Bilal Meşe'ye geçmiş olsun diyorum."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Arda Turan, Umreye Gitti

Sivas, Volkan Şen'e Talip Oldu

Burak Yılmaz: Ben de Bırakıyorum
»  Demirören'den Flaş VideoHakem Açıklaması
»  Ankara 19 Mayıs Stadyumu Yıkılıyor
»  Terim: 'Yaşananlardan Dolayı Çok Üzgünüm
»  Sergen Yalçın Süper Lig'e geri dönüyor!
»  Kavga sonrası Milli Takım'dan ilk poz!
»  Ozan Tufan ile yollar ayrılıyor.
»  Arda Turan'dan Saldırı Açıklaması
»  Makedonya'da Sessiz Prova
»  İzmir Sabaha kadar Uyumadı
»  Yılmaz Vural'ın Büyük Sevinci
»  Flaş, Hasret Bitti, Göztepe Süper Ligde
»  İşte Arda Turan'ın yeni adresi...
»  Rize'de Trabzon'a Büyük Öfke
»  Bursaspor Kaldı Çaykur Rizespor Düştü!
»  Fener, Adana'dan İstediğini Aldı 3-1
»  Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid
»  Vodafon Arena'da Kartal Şov!
»  Ali Koç'tan Flaş Adaylık Açıklaması
»  "Fenerbahçe'de Yarım Kalan İşlerim Var"
»  Aykut Kocaman'dan Ayrılık Kararı
»  A Mili Takım Kadrosu Açıklandı!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.