Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0452
EURO
37,9468
IMKB
9.731,000
ALTIN
2.817,860
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fenerbahçe Fransa'da Uzatmada Yıkıldı
Fenerbahçe Fransa da Uzatmada Yıkıldı
 
Sarı lacivertliler Oosterwolde’nin kendi kalesine attığı şanssız golle geri düştü. İrfan Can jeneriklik frikik vuruşuyla tabelayı eşitledi. Uzatmada Zhegrova canımızı sıktı. Rövanş 13 Ağustos’ta oynanacak.
 
7.8.2024 - 07:00

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın Lille takımıyla eşleşen Fenerbahçe ilk maçta deplasmanda güçlü rakibine son anda 2-1 mağlup oldu. Rövanş 13 Ağustos’ta Kadıköy’de oynanacak. 2008 yılından bu yana süren Şampiyonlar Ligi hasretini dindirebilmek için tarihinin en güçlü kadrolarından birini kuran sarı lacivertli takım Fransa deplasmanındaki zorlu 90 dakikada âdeta iki farklı devrede iki farklı kimlikle sahadaydı.

İLK YARI KÖTÜYDÜK
Mourinho’nun Djiku ve Becao’yu kulübede oturtup, Oosterwolde’yi stoperde kullandığı karşılaşmada Saint Maximin de ilk defa Fenerbahçe formasını giydi. İlk yarı boyunca topa daha fazla sahip olan Lille, henüz 12. dakikada Oosterwolde’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçerken, Fenerbahçe’nin yaptığı basit top kayıpları ve rakibini skorda geride olmasına rağmen oldukça geride karşılaşması taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

90'DA YIKILDIK
50’de savunma arkasına iyi sarkan Saint Maximin gole çok yaklaştı ancak son vuruş beklediğimiz gibi olmadı. 70’ten sonra İrfan Can ve Oğuz’u sahaya süren Mourinho’un bu hamlesi olumluydu. 79’da ceza sahasının hemen dışında düşürülen İrfan Can kendi kazandırdığı frikikte topun başına geçti ve harika vurdu: 1-1. Fakat maçta son sözü Ferdi’nin kaptırdığı top sonrasında duraklamalarda Zhegrova söyledi: 2-1.

İLK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU
F.Bahçe’nin yeni transferi Allan Saint-Maximin Lille karşısında on birde sahaya çıktı. Futbolcu güçlü fiziği ve kıvrak bilek hareketleriyle göz doldursa da ikinci yarının başında karşı karşıya iki pozisyonda rakip kaleciyi geçemedi.

LIVAKOVİC PANTERLEŞTİ
F.Bahçe’nin zaman zaman eleştiri alan file bekçisi Livakovic dünkü kurtarışlarıyla tur umutlarını sıcak tuttu. Hırvat file bekçisi özellikle ilk yarıda dört net gol fırsatında Lille forvetlerine şans tanımadı ve takımını ayakta tutan isim oldu.

"TUR BİZİM OLACAK"
Şık bir gol atan İrfan Can Kahveci, “Hiçbir şey bitmedi, rövanş maçına odaklanacağız. Lille’i yeneceğiz ve tur bizim olacak” derken, “Yedek kulübesinde arkadaşlarıma da söyledim; biz daha iyi bir takımız. Gol atacağımı hissediyordum maçtan önce. Geçen sene de çok gol attım ama benim için sonu mutlu bitmedi. İnşallah bu defa mutlu bitiririz” sözlerini kullandı.

MOURINHO: RÖVANŞ FARKLI OLACAK
Maçı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, “Şu anda devrede 2-1 mağlubuz, turun devresindeyiz. İkinci yarıyı bizim stadyumumuzda oynayacağız. O yüzden ‘haydi’ demek istiyorum” vurgusu yaparken, “Onları Kadıköy’e bekliyoruz. 40 bin taraftarın itici gücüyle oynayacağız. Sonuç farklı olacak. Lille Kadıköy’de defans yapmaz, yapılarına ters” sözlerini kullandı.

Mou, “Çok fazla eksik var. İki tane bize çarpan top gol oldu. Kendi attığımız taçtan gol yedik. Bir de uzatmada birinci bölgede yaptığımız top kaybından ötürü gol yedik” derken, “Bunu söylemeyi sevmiyorum ama Fred’i özlüyorum. O bizim için önemli bir oyuncu” ifadelerini kullandı ve, “Fakat rövanşı unutup lig maçına odaklanacağız. Sezona iyi başlamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Flaş..Filenin Sultanları Yarı Finalde

Mete Gazoz Çeyrek Finale Yükseldi

Filenin Sultanlarına Nazar Değdi
»  Süper Kupada Tarihi Hezimet 5-0
»  Oliimpiyat Rekoruyla Altın Madalya
»  Filenin Sultanları Tam Gaz!
»  Flaş..Atıcılıkta Tarihi Başarı
»  Sultanlardan Muhteşem Geri Dönüş
»  Milli Boksöre Doping Şoku
»  Serdar Dursun Alanyaspor'da
»  Fenerbahçe'den Tarihe Geçen Tranfer
»  Olimpiyatlar Skandalla Başlado!'
»  Fenerbahçe Lugano'yu Rahat Geçti 4-3
»  Süper Lig'de Yabancı Kuralı Değişti!
»  F.Bahçe'de Youssef En-Nesyri'ye Servet
»  Ali Koç : Az Kaldı Bu Sistemi Yıkacağız
»  TFF'nin Yeni Başkanı Belli Oldu!
»  Kılıçdaroğlu'ndan TFF Seçimi Yorumu
»  Ali Koç TFF Seçimlerini Hedef Aldı
»  Fenerbahçe'd eCengiz Ünder Depremi
»  Cenk Tosun Fenerbahçe'de
»  Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a Veda Mesajı
»  EURO 2024'te Değeri Artan 10 Futbolcu
»  TFF Başkan Adayından Kumpas İddiası
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.