Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0679
EURO
37,9640
IMKB
9.774,000
ALTIN
2.801,570
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
G.Saray'dan OldTrafford 'daTarihi Zafer
G.Saray dan OldTrafford  daTarihi Zafer
 
Galatasaray, iki kez geriye düştüğü, bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı karşılaşmada deplasmanda Manchester United'ı mağlup ederek resmi maçlardaki müthiş yenilmezlik serisini devam ettirdi. Manchester United, Casemiro'nun gördüğü kırmızı kart sonrası maçı 10 kişi tamamlarken, Galatasaray grupta ikinci sıraya yükseldi.
 
4.10.2023 - 00:05

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Wilfried Zaha, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 81. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Manchester United’ın gollerini 17 ve 67. dakikalarda Rasmus Hojlund kaydetti. Galatasaray, 78. dakikada Mauro Icardi ile bir penaltıdan yararlanamazken, Manchester United 77. dakikada Carlos Casemiro’nun gördüğü kırmızı kart sonrası 10 kişi kaldı.

Zorlu deplasmanda aldığı müthiş zaferle resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 21 maça çıkaran Galatasaray, grupta Bayern Münih’in ardından 4 puanla ikinci sıraya yükseldi. Henüz puanla tanışamayan Manchester United ise son sırada yer aldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 3. haftasında sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Manchester United ise aynı tarihte Kopenhag’ı ağırlayacak.

PEŞ PEŞE GOLLER
Manchester United, Rasmus Hojlund ile öne geçti. Hızlı gelişen atakta Marcus Rashford’ın ceza alanında sağdan içeri çevirdiği ortasına yükselen Rasmus Hojlund’un altıpas üzerinden gelişine yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak Fernando Muslera’nın sağından ağlarla buluştu.


Galatasaray bu gole altı dakika sonra Wilfried Zaha ile yanıt verdi. Davinson Sanchez’in savunmadan gönderdiği uzun pasla ceza alanı içerisinde buluşan Wilfried Zaha’nın yaptığı vuruş, defansında müdahalesi ile Andrea Onana’nın yetişemeyeceği köşeye giderek filelere gitti.


ŞANSIZ GOLE YANIT GECİKMEDİ
Galatasaray, ikinci yarıda şanssız bir golle maçta yeniden geriye düştü. Sergio Oliveira ile Davinson Sanchez arasındaki anlaşmazlık sonrasında sol kanatta topla buluşan Rasmus Hojlund, hızla ilerleyerek ceza alanına girdi. Rasmus Hojlund, sol çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Fernando Muslera’nın yanından ağlarla buluşturdu.

Bu gole Galatasaray’ın yanıtı gecikmedi. Hızlı gelişen atakta Barış Alper Yılmaz’ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı Andre Onana’nın sağından köşede ağlara gönderdi.

PENALTIYI KAÇIRDI, KARŞI KARŞIYA KAÇIRMADI
Galatasaray, Carlos Casemiro’nun ceza sahası içinde Dries Mertens’e yaptığı faul sonrası penaltı kazandı. Carlos Casemiro, yaptığı bu faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Mauro Icardi’nin yaptığı vuruşta top kalenin solundan auta çıktı.

Penaltıyı kaçıran Mauro Icardi, karşı karşıya kaldığı pozisyonda Galatasaray’a galibiyeti getiren golü kaydetti. Davinson Sanchez’in kafayla defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen Mauro Icardi, hızla ilerleyerek ceza alanına girer girmez yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı Andre Onana’nın üzerinden ağlarla buluşturdu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-2 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sona erdi.
Sarı kırmızılılar, Muslera, Boey, Sánchez, Abdulkerim, Angeliño, Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Kerem, Zaha, Icardi on biri ile çıktı. Manchester United ise Onana, Dalot, Lindelöf, Varane, Amrabat, Casemiro, Mount, Fernandes, Hannibal, Hojlund, Rashford on biri ile sahada yer aldı.

Manchester United'ın gollerini 17 ve 67'de Hojlund attı. Galatasaray'ın gollerini ise 23'te Zaha, 71'de Kerem Aktürkoğlu ve 81'de Mauro Icardi kaydetti.

Galatasaray, 78'de Mauro Icardi ile penaltıdan yararlanamadı. ManU'da Casemiro, 77'de ikinci sarı karttan atıldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez Manchester United'ı deplasmanda yendi. Sarı kırmızılılar, grupta ilk galibiyetini alırken puanını 4 yaptı. Manchester United ise puanla tanışamadı.

Maçtan önemli anlar
84' Galatasaray yine çok etkili geldi. Seri paslaşmalar ile sağ kanattan geldik ancak Boey'in şutu savunmaya da çarparak dışarı çıktı.

82' GOL | Icardi ile öne geçiyoruz. Davinson Sanchez gelen topu uzaklaştırırken bir anda Icardi kaleciyle karşı karşıya kaldı ve çok şık bir bitirişle topu ağlara gönderdi.

78' PENALTI KAÇTI | Mauro Icardi maalesef penaltıdan yararlanamadı.

Ads by Kiosked
77' KIRMIZI KART | Casemiro, Mertens'e yaptığı müdahalenin ardından hem penaltı yaptırdı hem de ikinci sarı karttan oyundan atıldı.

76' PENALTI | Galatasaray penaltı kazandı.

71' GOL | Sağ kanattan topu süren Barış Alper topu içeriye çevirdi ve ceza sahasında boş kalan Kerem Aktürkoğlu topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu.

70' Galatasaray gole yaklaştı. Boey'in ortasında kaleci Onana topu sektirdi ancak Kerem'in vuruşu az farkla auta çıktı.

68' GOL | Hızlı kontra atağa çıkan Hojlund topu 40 metre sürdü ve şık bir son vuruşla topu ağlara yolladı.

63' Manchester United sağ kanattan etkili geldi. Bruno Fernandes'in pasında Mount topla buluştu ancak vuruşu yandan auta çıktı.

61' SARI KART | Sacha Boey, Amrabat'a yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

60' Manchester United Rasmus Hojlund ile golü buldu ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. Ofsayt.

54' Manchester United net fırsattan yararlanamadı. Sağ kanattan Rashford hızlı çıktı. İçeriye çevirdiği topta son anda Boey araya girdi ve topu kornere yolladı.

49' Galatasaray etkili geldi. Sol kanattan topla buluşan Kerem topu içeriye çevirmek istedi ancak savunma araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

42' Galatasaray etkili geldi. Tete'nin çektiği şutta top savunmadan Kaan Ayhan'ın önüne düştü. Kaan'ın şutu üstten farklı şekilde auta çıktı.

38' SARI KART | Diogo Dalot, Wilfried Zaha'ya yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

35' SARI KART | Casemiro, Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

32' SARI KART | Torreria, Casemiro'ya yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

30' Manchester United sol kanattan etkili geldi. Hojlund'un içeriye çevirdiği topta Mount vuruşunu yaptı ancak Abdülkerim araya girdi ve topu kornere yolladı.

23' GOL | Sanchez'in uzun topunda ayakta kalan Wilfried Zaha şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve eşitliği yakaladık.

21' Manchester United yine etkili geldi. Kontra atağa çıkan United'da Hojlund savunma arkasına koşu yaptı ancak Muslera tehlikeyi sezdi ve erkenden çıkıp topa müdahale etti.

17' GOL | Maalesef top ağlarımızda. Kontra atağa çıkan Manchester United'da sağ kanattan Rashford topu içeriye çevirdi ve Rasmus Hojlund altı pasın içinden topu ağlara yolladı.

9' Galatasaray etkili geldi. Kerem Aktürkoğlu korner sonrasında topu 60 metre sürdü ancak şutu çekemeden Dalot araya girdi ve topu taca yolladı.

2' Manchester United etkili geldi. Sol kanattan atağa çıkan Hojlund'un pasında Fernandes istediği gibi vuramadı ve top auta çıktı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu Dönemi

M.United Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

UEFA'dan Tarihi Karar
»  Ankaragücü Tolunay Kafkas Dönemi Bitti
»  Kartal Konsya'da Moral Buldu 2-0
»  Fenerbahçe 7'de 7 Yaptı: 5-0
»  Galatasaray Seriyi Bozmadı 2-1
»  Fenerbahçe Başakşehir'i Rahat Geçti 4-0
»  Adana'da Güneş-Salih Uçan Gerginliği
»  Adana'da Gol Yağmuru 4-2
»  Hatayspor'dan Müthiş Geri Dönüş 3-2
»  Volkan Demirel Hatay Mucizesini Anlattı
»  Beşiktaş'ın Stat İsmi "Tüpraş" Oluyor
»   Gaziantep 7 Buçuk Ay Sonra Kazandı
»   Rıza Kayaalp Dünya İkincisi Oldu!
»  Fenerbahçe, Nordsjaelland'ı Rahat Geçti
»  Filenin Sultanları Olimpiyat Yolunda
»  Milli Takıma İtalyan Hoca!
»  Şampiyonlar Ligi’nde Tarihe Geçen Gol
»  Ankaragücü Yiğidoyu Evinde Dağıttı 3-1
»  Filenin Sultanlarından Yeni Zafer
»  Balotelli Adana'ya Geri Döndü
»  Real Madrid'de Çocuk Pornosu Şoku
»  Kuntz'dan Maç Sonu Olay Açıklamalar
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.