Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4263
EURO
38,2278
IMKB
9.911,000
ALTIN
3.381,000
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 8 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GAZİANTEP'TE SERGEN YALÇIN PATLAMASI 3-1
GAZİANTEP TE SERGEN YALÇIN PATLAMASI 3-1
 
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantepspor, evinde Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Sergen Yalçın'lı Gazziantep, 4 maç sonra yeniden üç puanla tanıiştı. Gaziantep, kendi evinde Elazığspor'u 3-1 yenerek 3 puanı alan taraf oldu.
 
24.11.2013 - 17:54

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 2. dakikada Cenk Tosun'un şık kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Golden sonra Elazığspor rakip yarı sahada baskı kurarak uzun süre Antep kalesini yokladı. 31. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortaya ters vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderen Marius Stankevicius, skora denge getirdi.

İlk yarı bu sonuçla sona ererken ikinci yarıya ev sahibi ekip baskılı bir oyunla başladı. 58. dakikada oyuna dahil olan Turgut Doğan Şahin, 6 dakika sonra takımını öne geçiren golü attı. Bu dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü tamamen ele geçiren ev sahibi ekip, 71. dakikada penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Elazığ kalecisi Vanja Ivesa tarafından düşürülen Muhammet Demir, penaltıyı gole çevirerek maçın skorunu tayin etti. Bu arada 81. dakikada Elazığspor'un Senagalli yıldızı Tidiane Sane kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Gaziantepspor 11 puanla 16. sıraya yükselirken, Elazığspor 7 puanda kalarak ligin son sırasına demir attı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CÜNEYT ÇAKIR'A ZORLU GÖREV!

K.ERCİYES, GENÇLERİ TEK GOLLE GEÇTİ 1-0

BURSA, PAŞA'YI BOŞ ÇEVİRMEDİ 1-1
»  BURAK YILMAZ TARİHE GEÇTİ!
»  BURSASPOR'DA ŞOK, BATALLA KADRO DIŞI
»  CARLOS ÖNCE ÇILDIRDI, SONRA GÖNÜL ALDI!
»  RIDVAN DİLMEN'DEN ŞOK DROGBA YORUMU
»  ARENA'DA SARI KIRMIZI GECE 2-1
»  KAYSERİ 94 GÜN SONRA GÜLDÜ 2-O
»  SERGEN YALÇIN'A AYLIK 100 BİN DOLAR!
»  SALİH UÇAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
»  MİLLİLER MERSİN'DE GÜLDÜ 2-1
»  MUSTAFA PEKTEMEK'E TRABZON KANCASI
»  FENER'DE İLK YOLCU BELLİ OLDU!
»  MİLLİLERDEN ADANA'DA TEK KURŞUN 1-0
»  GAZİANTEP'TE SERGEN YALÇIN SESLERİ
»  MİLLİ TAKIM 7 YIL FATİH TERİM'E EMANET!
»  PFDK'DAN F.BAHÇE'YE 150 BİN TL CEZA
»  ALEX'İN TAKIMI KÜME DÜŞÜYOR!
»  YANAL'IN GÖNLÜNDEKİ SAMBACI!
»  SÜPER LİG FUTBOLCUSU ÖLÜMDEN DÖNDÜ
»  KIRIKKALE'DE KOCA DEHŞETİ, 2 ÖLÜ
»  TÜRKİYE KUPASINDA KİM, KİMİNLE EŞLEŞTİ?
»  MİLLİ TAKIM'DA SÜRPRİZ İSİMLER!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.