Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,5884
EURO
40,0037
IMKB
10.438,000
ALTIN
3.431,490
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÖKÇEK'İN SUİKAST İDDİALARINA SERT YANIT
GÖKÇEK İN SUİKAST İDDİALARINA SERT YANIT
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Esenyurt seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı 'Karşıt görüşlü grupların çatışması' olarak veren medyayı eleştirdi. Bahçeli, 'MHP'nin karşıtı PKK'dır, medyadır' dedi.
 
27.1.2014 - 15:09

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam MHP'nin Esenyurt'taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

"KARŞIT GÖRÜŞLÜ GRUPLARIN ÇATIŞMASI"

Basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, medyayı eleştirdi. Düzenlenen saldırının 'Karşıt görüşlü grupların çatışması' olarak verilmesine tepki gösteren Bahçeli, medyayı ülkenin baş belası olarak nitelendirdi ve 'MHP'nin karşıtı PKK ve medyadır' dedi.

KONUYLA EFKAN ALA İLGİLENİYOR

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın kendisini aradığını ve failleri yakın zamanda ortaya çıkaracaklarını söyleyen Bahçeli, "İçişleri Bakanı emniyet güçleriyle ilgili ne gibi çalışmalar yaptıklarına dair samimi bir bilgi verdi. Bakan faillerle ilgili kısa sürede açıklama yapacak. Bizim bu konuda konuşmamız doğru olmaz" dedi.

MEDYAYA YÜKLENDİ

Bahçeli, olayın Emniyet'teki görevden almaların yarattığı boşluktan kaynaklandığına dair suçlamalarla ilgili Bahçeli "Emniyet üzerindeki son tartışmaları buna bağlamak doğru olmaz. Bu tür olaylar her zaman olabiliyor. Basın halaki yönden en doğru haberi vermek zorunda, eğer basın halkı aldatacak bir açıklamada bulunuyorsa Türkiye'nin baş belası medya demektir. Dün akşamdan beri bazı medya mensupları olayı karşıt grupların çatışması olarak görüyor. Bu karşıt gruplar kimlerdir? Türkiye'de üniversitede olay olur, karşıt gruplar, sokalarda olay olur, karşıt gruplar. Kimdir bu karşıt gruplar? Bu sorunun cevabını bulur, kamuoyuna doğru bilgiyle aktarırsanız medya olarak saygınlığız devam eder. Karşıt gruplar medyadır ve PKK'dır. Bundan sonra MHP'nin karşıtı PKK'dır ve medyadır" dedi.

"MELİH GÖKÇEK BENİM MUHATABIM DEĞİLDİR"

ökçek'in suikastlar düzenlenecek iddiasına Bahçeli, "Melih Gökçek benim muhatabım değildir, 'bana suikast düzenlenecek' diyorsa bunu da görmek isteriz. Böyle bir suikast bilgisine sahipse artık HSYK devrede olmadığına göre, AKP'nin bu iddiaları kendisine sorması gerekir" diye yanıt verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MALİYE BAKANI İKİZ BABASI OLDU!

MHP BÜROSUNA SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME

BAHÇELİ: BU KANLI OLAY ÖRTÜLMEYECEK!
»  GÖKÇEK'TEN 'SUİKASTLER OLACAK' İDDİASI!
»  YENİ BAŞBAKANLIĞA SESSİZ ODA!
»   DUMANLI'DAN BAŞBAKAN'A HODRİ MEYDAN
»  ŞIRNAK FENA KARIŞTI
»  FETULLAH GÜLEN OYUNU KİME VERECEK?
»  ''SANA PABUÇ BIRAKIRMIYIZ''
»   "CENAZEME BEKLERİM" ŞİİRİ YÜREK DAĞLADI
»  ''DÜNYADA 1 EKSİK,CENNETTE 1 FAZLAYIZ''
»  MHP'DEN KANLI SALDIRI AÇIKLMASI
»  MHP'YE SİLAHLI SALDIRIDA 1 ÖLÜ,5 YARALI
»  ARINÇ: ''BİZ VARSAK SİZ DE VARSINIZ''
»  MHP SEÇİM BÜROSUNA KANLI SALDIRI
»  FETULLAH GÜLEN'DEN 16 YIL SONRA BİR İLK
»  ''BİZ BÜLENT ECEVİT'İ SEVİYORUZ''
»  OĞLUMA YAKIŞTIRLANLAR İFTİRA
»  SARIGÜL'DEN JET YOLSUZLUK YANITI
»  SENDİKA BAŞKANINA BAKAN DAYAĞI!
»  ERDOĞAN O BELGELERİ AÇIKLADI!
»  BALYOZ TUTUKLULARINA EV HAPSİ!
»  YANDAŞ MEDYANIN HANEFİ AVCI SEVGİSİ!
»  GÜLEN'DEN SONRA NE OLUR?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.