Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4352
EURO
38,2096
IMKB
9.911,000
ALTIN
3.384,920
 
Hava Durumu ANKARA
-1 / 7 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÖSTERİLERDE KANLI GECE, 1 KİŞİ ÖLDÜ!
GÖSTERİLERDE KANLI GECE, 1 KİŞİ ÖLDÜ!
 
İstanbul Kurtuluş Kulaksız Mahallesi'nde protesto eylemleri sırasında mahalleli ile eylemciler arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü.
 
13.3.2014 - 00:19

Polisin iddiasına göre olaylarda Burak Karamanoğlu adlı mahalleli, göstericiler tarafından açılan ateşte öldü. İki kişi de yaralandı.

 Edinilen  bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında Okmeydanı sakini oldukları belirtilen bir grup, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde toplanarak tekbir getirmeye başladı. Gruptakilerden bazılarının ellerinde sopa olduğu görüldü. Bu grup ile, Okmeydanı’nda Berkin Elvan ailesinin evinin çevresinde bekleyen başka bir grup karşı karşıya geldi. Kavga esnasında silah sesleri de duyuldu. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, biri de Kasımpaşa'daki Deniz Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve Deniz Hastanesi'nde tedavi altına alınan Burak Can Karamanoğlu kurtarılamadı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN OKMEYDANI AÇIKLAMASI
Olayın ardından İstanbul Valiliği internet sitesinden açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

"Bu akşam saat 22.30 sularında Beyoğlu ilçesi, Kulaksız Dörtyol mevkii, Çeşme Durağı mıntıkasında iki gurup arasındaki sözlü sataşmaların daha sonra silah kullanılan bir kavgaya dönüşmesi sonucunda 1992 doğumlu Burak Can Karamanoğlu adlı genç hayatını yitirmiş, yine bu silahlı saldırı sonucu 1983 doğumlu Hüseyin Taşbaşı el ayasından, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralanmış olup yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Fail ya da faillerin yakalanması yönünde emniyet birimlerimiz tarafından çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir. Hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi paylaşıyor, yaralı yurttaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar diliyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'EĞER BİRİNCİ PARTİ ÇIKMAZSAK...'

BABA ELVAN REKLAMA KADAR DAYANBİLD!

MANİFESTO GİBİ GEREKÇELİ KARAR!
»  BİBER GAZI CAN ALDI, 1 POLİS ŞEHİT!
»  FLAŞ.. CENAZE SONRASI SERT MÜDAHALE!
»  HAKAN FİDAN GÜLEN'LE GÖRÜŞTÜ İDDİASI
»  BAĞIŞ'TAN KIZDIRAN TWİTT!
»  DÜNYA'DA BERKİN YANKILARI!
»  TÜRKİYE BERKİN'İ UĞURLUYOR!
»  ANKARA'DA BERKİN EYLEMİ
»  BAŞBUĞ, AHMET HAKAN'A KONUŞTU!
»  TARAF: ''ERDOĞAN'IN YERİNE AKDOĞAN''
»  POLİS ANKARA'DA O SİLAHI KULLANDI!
»  BERKİN TÜRKİYE'Yİ AYAKLANDIRDI!
»  TOMA 2 KADINA ÇARPTI, BİRİ DURUMU AĞIR!
»  İZMİR'DE TOMA'LARA SU YOK!
»  TARKAN'DAN BERKİNLİ SONSUZLUK GRAFİĞİ!
»  BAHÇELİ'DEN BERKİN ELVAN MESAJI!
»  FETULLAH GÜLEN'DEN BERKİN'E TAZİYE!
»  TÜRKİYE BERKİN ELVAN İÇİN AYAKTA
»  FLAŞ.. VELİ KÜÇÜK'E TAHLİYE KARARI
»  FLAŞ.. KIZILAY SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
»  BAŞBAKANLIK ÖNÜNDE KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ
»  EN ACI KARŞILAMA!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.