Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,1008
EURO
43,4851
IMKB
9.317,000
ALTIN
4.076,870
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HÜLYA AVŞAR'A 1,5 TRİLYONLUK TAZMİNAT ŞOKU
HÜLYA AVŞAR A 1,5 TRİLYONLUK  TAZMİNAT ŞOKU
 
Hülya Avşar, Uzanlar'dan aldığı 300 bin doları geri vermemek için açtığı davayı kaybetti.
 
12.8.2006 - 15:20
Hülya Avşar, Uzanlar'dan film çevirmek için aldığı 300 bin doları geri vermemek için açtığı davayı kaybetti! TMSF'ye 1.5 trilyon lira geri ödeyecek
Uzanlar'dan film çevirmek için aldığı 300 bin doları TMSF'ye geri ödemeyen Hülya Avşar, açtığı davayı kaybetti.
Avşar, yurtdışına çıkış yasağı ve mallarına ihtiyati tedbir kararıyla karşı karşıya. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) aleyhine açtığı davayı kaybeden Avşar Kızı, Fon'un talep ettiği tazminatı ödemezse sıkıntılı günler geçirecek.
Peki Hülya Avşar'ı şok eden kararın hikayesi nasıl gelişti? Tarihler 2002 yılını gösterdiğinde Star TV'nin o zamanki sahibi Cem Uzan, iddialı bir projeyle reytingleri alt üst etmeyi planlıyordu.

Doğru adres ise ünlü sanatçı Hülya Avşar'dı. İki taraf, film için 300 bin dolara el sıkıştı. Hatta Avşar sözleşmeye bu filmin 2 yıl içinde çekilmesi şartını koydurttu. Ancak olaylar Hülya Avşar ve Star TV'nin beklediği gibi gelişmedi. 2003 yılının Temmuz ayında Uzanlar'a ait İmar Bankası'nın bankacılık işlemleri yapma ve mevduatı kabul etme izni kaldırıldı ve Fon'a devredildi.
Daha sonra da İmar Bankası'ndan doğan kamu alacağı nedeniyle Star TV'nin de dahil olduğu 380 şirkete el koyuldu. Böylece İbo Şov'la program yapan İbrahim Tatlıses ile film için anlaşan Hülya Avşar, TMSF'nin sanatçısı olmuş oldu. Ancak TMSF, Star'a el koyunca Avşar'ın parasını peşin olarak aldığı proje de rafa kalktı.

TAZMİNAT ÖDEYECEK

Filmin çekilmediğini ve Avşar'a 300 bin dolar ödeme yapıldığını fark eden TMSF, parayı geri alabilmek için Avşar'ı mahkemeye verdi ve 1.5 milyon YTL tazminat istedi. Avşar ise filmin iki yıl içinde çekilemediği için kendisinin mağdur olduğunu belirtti ve TMSF'ye 500 bin dolarlık karşı dava açtı. Aynı dönemde İbrahim Tatlıses de Uzanlar'dan program için aldığı ücret nedeniyle TMSF ile karşı karşıya geldi ancak iki taraf bir şekilde anlaşmaya varmıştı.
Hülya Avşar'ın açtığı davada mahkeme ise ünlü sanatçıyı haksız bularak, TMSF'nin istediği tazminatın ödenmesine karar verdi. Bu karar doğrultusunda Avşar Kızı, eğer tazminat cezasını ödemezse yurtdışına çıkmasına izin verilmeyecek ve mallarına tedbir konulacak.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SOKAKTA SEVİŞİRKEN YAKALANINCA KAMERAYI DENİZE ATTI

KIRAN KIRANA BOŞANMA PAZARLIĞI!

HÜLYA AVŞAR'A TAZMİNAT ŞOKU
»  AŞK DOKTORU MONİCA BELLUCİ
»  FILDIR FILDIR PINAR ALTUĞ!
»  TUBA ÜNSAL FENA YAKALANDI
»  TATLISES ASENA'YA YAPILAN BÜYÜ İÇİN 8 DEVE KESMİŞ!
»  YILMAZ ERDOĞAN EVLENDİ
»  "SEVGİLİ" TAKVİYELİ KLİP
»  FERAYE, SUDA DOĞURACAK!
»  PARİS HİLTON'UN ÜCRET TARİFESİ
»  YILMAZ ERDOĞAN, SERÇE PARMAĞINA KINA YAKTI
»  ORHAN GENCEBAY, RADYO SAHİBİ OLDU
»  ALİ KICA VE SEVGİLİSİ FANTEZİ YAPMIŞ!
»  VİLLA KAÇAMAĞI KAYA'YI ÇILDIRTTI
»  ASHLEY'DEN BÜYÜK FRİKİK!
»  HANDE ATAİZİ'NE VERGİ ŞOKU!
»  ''SEKSİ BİR VÜCUDUM VAR''
»  DJ'Yİ CANLI YAYINDA SOYDULAR
»  PARİS HİLTON İSTANBUL'A GELİYOR
»  PINAR, TONY'Yİ 5 AY ALDATMIŞ!
»  DÜNYA'NIN EN BÜYÜK SİHİRBAZI SEÇİLDİ
»  GÜLŞEN, "TATLISES'İN DİNİ İMANI PARA"DEDİ!
»  GÜLŞEN VE AJLAN KÖSE UÇAKTA KAVGA ETTİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.