Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4456
EURO
43,9263
IMKB
9.224,000
ALTIN
4.096,760
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HAVA ALANLARINA AYAK X-RAY CİHAZI
HAVA ALANLARINA AYAK X-RAY CİHAZI
 
Clear firması, havaalanlarında güvenlikte hızlı ve ayakkabı çıkartmadan geçişin sağlanması için üretilen makineleri ABD'deki büyük havaalanlarına yerleştirdi.
 
22.12.2007 - 00:19
ABD'nin Colarado eyaleti Denver Havaalanı'nda ilk denemelerine başlayan Clear'ın Yönetim Kurulu Başkanı (CEO) Steven Brill, Ocak ayında başlatılacak olan yeni hızlı güvenlik sisteminin birtakım kolaylıkları beraberinde getireceğini vurguladı. Brill, sistemin Denver Havaalanı çalışanlarının katkılarıyla geliştirildiğini belirterek, "İşadamları ve sık uçan yolcular böyle bir sistemin getirilmesinden çok memnun olduklarını bildirdi. Ayrıca American Express ve Carlson Wagonlit Travel şirketi, bu konuda bizimle stratejik ortaklık etti" dedi.
Clear üyesi Daniel Notov da, Clear kartıyla San Francisco, San Jose ve diğer havaalanlarından rahatça seyahat edebileceğini ifade ederek, "Denver Havaalanı'nın bu sistemi gerçekleştirmesi benim zamansız programlarım ve stresin ortadan kalkmış olması nedeniyle çok faydalı oldu" şeklinde konuştu.
Clear Kart üyeleri 85 bin kişiye ulaşırken, geçiş makineleri, 11 havaalanına yerleştirildi. Karta sahip olmak için devletten onay alması gereken yolcular, mürâcaatın ardından bir defaya mahsus olmak üzere parmak izi verip, gözlerini taramadan geçirtiyor. Kart, yıllık ücreti ise 99,95 dolardan satışa sunuldu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CEP TELEFONLARI KİMLİK YERİNE GEÇECEK

ARAFAT'TA 'VİP' HİZMET

DERPERMİN NEDENİ YILANTAŞI!
»  ÜLKEDEN KAÇIRTAN TECAVÜZ SAHNESİ
»  ŞEKER HASTALARINA BAYRAMDA MEYVE İKARAM EDİN
»  4 MİLYON MÜSLÜMAN HACI OLDU
»  DİLENCİ'NİN ÜZERİNDEN YARIM KİLO ALTIN ÇIKTI
»  "HABLEMİTOĞLU'NUN KATİLLERİ'Nİ BULUN"
»   TRENİN KAZA NEDENİ BİRAZ YOL HATASI BİRAZ HIZ..
»  DOĞU ANADOLU DONUYOR
»  UZAY'DA DEHŞET SALDIRISI
»  ANKARA KEDİSİNE GENETİK MÜDAHALE
»  KAYMAKAM'IN CAMİDE BAYRAMLAŞMASI İPTAL
»  TANJU ÇOLAK BULUNAMIYOR..!
»  HASTANIN KARNINDA GAZLI BEZ UNUTMAK NORMALMİŞ!
»  CAMİDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI İPTAL
»  DAMAR TIKANIKLIĞINDA YENİ YÖNTEM
»  İNGİLİZ AMİRAL'İN GÖĞSÜNDEKİ AY YILDIZ'IN SIRRI NE?
»  SANATÇI VEKİLDEN, 'SANATÇILARA ŞEVKAT EVİ' PROJESİ
»  "NİŞANLIMLA FANTEZİ YAPTIK BUNDAN KİME NE?"
»  OSMANLI'NIN İLK BANKNOTU SATIŞTA
»  YUNANLILAR İLE AKRABA OLABİLİRİZ
»  BİZİMKİLERDEN DAHA DELİKANLI ÇIKTI AB'Yİ PROTESTO ETTİ.
»  TAHLİYE KARARLARI VAR AMA CEZA EVLERİNDELER!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.