Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,7006
EURO
40,1977
IMKB
10.802,000
ALTIN
3.580,920
 
Hava Durumu ANKARA
-3 / 5 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HER ÜNLÜNÜN CEVAPLAYAMAYACAĞI BİR SORU VARDIR
HER ÜNLÜNÜN CEVAPLAYAMAYACAĞI BİR SORU VARDIR
 
Hülya Avşar'ın bir magazin muhabiri ile yaşadığı tartışma hâlâ gündemde... Her ünlünün cevap veremeyeceği sorular araştırıldı.
 
12.1.2007 - 03:26

Yeni Aktüel'de yer alan haberde hem Avşar'ın bu tutumu değerlendirildi hem de hangi ünlünün hangi soruya çok kızdığı, cevap vermediği araştırıldı.

Kurban Bayramı tatili için Antalya'ya giden Hülya Avşar'ın, magazin muhabiri Seyhan Erdağ ile yaşadığı tartışma, gündeme bomba gibi düştü! Yeni Aktüel'in bu haftaki sayısında ele aldığı konu, şöyle gelişti... Avşar; kızı Zehra, ayrıldığı eşi Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç ile Antalya'daydı. Olaylar, sahne aldığı otelde mikrofonların Avşar'a yönelmesiyle başladı. Magazin muhabirlerinden Seyhan Erdağ'ın "Bu gruba Sadettin Saran da dahil olacak mı?" sorusuna sinirlenen Avşar, önce muhabirin gitmesini istedi, o gitmeyince kendisi mekanı terk etti. Ertesi gün havaalanında Erdağ'ı yeniden karşısında görünce de onu görmek istemediğini, kendisini ona yasakladığını belirtti.

Yıldızları barışmıyordu
Herkes Avşar'ın neden bu kadar kızdığını merak ederken, Kanal 1 Magazin Şefi Reşat Balcıoğlu bu konuyu şöyle yorumladı: "Üç yıl Hülya Hanım'ın bir tenis maçı vardı. Yanımıza gelip bizi selamladı. Tokalaşmak için hepimiz ayağa kalktık. Ama Seyhan başında şapka, elinde sigara, bacak bacak üstüne oturmaya devam ediyordu. Avşar, 'Senin önce kendine saygın yok' dedi. Seyhan 'Kalkmak zorunda mıyım?' diye sorunca 'Bana saygı duymuyorsan, duymak zorunda da değilsin, benim işime gelme' dedi. Bu olaydan önce de yıldızlarının barışmadığını biliyorduk." Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Nurettin Soydan ise bu polemiği iki taraf açısından da yorumluyor: "Gazeteci, aldığı duyumla ilgili her soruyu sorar. Karşı taraf cevaplamayabilir. Soruş şekli önemli. Belki art niyet yok ama soru sorma biçiminde hata var. Türkçe'de bazı kelimeler lastik gibidir. Avşar'ın isyan etmesinin nedeni biraz da o..." Soydan, ayrıca Avşar'ın kameralar önünde tartışmasını doğru bulmadığını, böyle davranınca gazetecinin avantajlı duruma geçtiğini söyledi.

sabah



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FİLM 118 DAKİKAYDI SEX SAHNESİ 7 SANİYE

BÖYLEDE YALAN GÖRÜLMEDİ TAA DUBAİYE BEBEK SEVMEYE GİTMİŞ

İTALYA'DAKİ TÜRK KÖYÜNDEN DAVET VAR
»  YETİŞKİNLER İÇİN SEX FUARI
»  ASENA REKLAM ARASINDA SEVGİLİNE KOŞTU
»  EN RÜKÜŞLER LİSTESİNDE BİRİNCİLİĞİ KAPTILAR
»  HÜLYA AVŞAR'A ÇIPLAK FOTOĞRAF ŞANTAJI İDDİASI
»  RONALDO'NUN ESKİ KARISINA AİT EROTİK GÖRÜNTÜ YASAĞI KALKTI
»  ATKİNSON'UN RONALDA İLE AŞK İTİRAFI
»  ''FAZIL'LA 2 AYDIR BİRLİKTEYİZ''
»  ÜNLÜ ŞARKICI'NIN TUVALET KORKUSU
»  BÜLENT ERSOY'U ŞOK EDEN SONUÇ
»  KOCASINA STRİPTİZCİ GETİREN ÜNLÜ
»  BİZİM İNSANIMIZ EŞKİYA SEVER
»  HÜLYA AVŞAR'IN AŞK KAÇAMAĞI
»  ABD'NİN EN SAÇMA ÜRÜN UYARI ÖDÜLLERİ
»  YOUTUBE'DE EN ÇOK İZLENEN TÜRK VİDEOSU
»  AVRUPA YAKASI'NIN KUBİLAY'I NASIL DOLANDIRILDI?
»  İSTANBUL'DA LEZBİYEN BAR
»  GELİNİN NİKAH MASASINDA ESPRİ YAPINCA!
»  PARİS HİLTON'A AHLAKSIZ TEKLİF
»  TUĞBA EKİNCİ, HAVAALANINDA REZALET ÇIKARDI
»  ORHAN GENCEBAY, KIRKPINAR AĞGASI OLMAK İSTİYOR
»  PARİS'E 'SEKS BEBEĞİ' TEKLİFİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.