Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2248
EURO
37,5185
IMKB
9.132,000
ALTIN
2.878,380
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HİLLARY CLİNTON'A TECAVÜZ!!
HİLLARY CLİNTON A TECAVÜZ!!
 
BEYAZ Saray'da neden olduğu seks skandalıyla tüm dünyada günlerce konuşulan eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın, 1979 yılında, şu an senatör olan eşi Hillary Rodham Clinton’a tecavüz ettiği öne sürüldü
 
14.6.2005 - 00:43
. ABD’nin en çok okunan yazarlarından Edward Klein’ın yeni kitabında ortaya attığı iddiaya göre, Clinton çiftinin kızı Chelsea de bu ’tecavüz’ sonucunda dünyaya geldi.
      ABD merkezli haber sitesi Drudge Report’un özel haberinde, Hillary Clinton’ın bu kitapta anlatılanlar karşısında ’çılgına döndüğü’ ve Klein’a dava açmayı düşündüğü ifade edildi. Kendisine yakın bir kaynağa göre eski First Lady, "Yazar Klein bunun için cehennemde çürüyecek" ifadesini kullandı.
     
     'ODALARI 3’ÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI’NDAN ÇIKMIŞ GİBİYDİ’

      ABD gündemini hayli meşgul edecek gibi görünen iddia, Klein’ın gelecek hafta piyasaya çıkacak olan ’The Truth About Hillary: What She Knew, When She Knew It, And How Far She’ll Go To Become President’ (Hillary Hakkındaki Gerçekler: Ne Biliyordu, Ne Zaman Biliyordu, Başkan Olmak İçin Ne Kadar İleri Gidecek) adlı kitabında ortaya atıldı.
      İsmi açıklanmayan bir kaynağın ifadelerine yer veren kitaba göre, Clinton çifti 1979’da Bermuda’da bir ’kaçamak’ yaparken Bill Clinton, "Şimdi karıma tecavüz etmek için kulübeye geri dönüyorum" dedi. Aynı kaynağa göre ertesi sabah Clinton çiftinin odası ’3’üncü Dünya Savaşı’ndan çıkmış gibi görünüyordu. Odada yastıklar ve eşyalar darmadağın olmuştu’.
      Klein’ın kaynağı, eski ABD Başkanı’nın, Hillary’nin hamile olduğuna ilişkin haberi de Arkansas Gazette adlı gazetede okuduğunu iddia ederken, çiftin kızı Chelsea Clinton’ın o geceki ilişki sonucu dünyaya geldiği öne sürüldü.
     
     YAZAR, NEWSWEEK VE NEW YORK TIMES’TA YÖNETİCİLİK YAPTI

      Drudge Report’un haberinde, Hillary Clinton’a yakın bir kaynağın, "Bayan Clinton bana gelip, Klein’a iftira davası açmayı düşündüğünü söyledi" dediği de bildirildi. ’The Truth About Hillary’ adlı kitabın yazarı Newsweek dergisinin eski dış haberler şefi, ayrıca New York Times eski genel yayın müdürü olan sağ görüşlü Edward Klein’ın kitabının, Hillary aleyhinde yapılmış en sert girişim olduğu yorumları yapılıyor.
     
     HILLARY, KİTABIN YAZARINI MAHKEMEYE VERECEK

      ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton'ın eşi ve New York Senatörü Hillary Rodham Clinton, kitabında Bill Clinton'ın kendisine tecavüz ettiğini ve böylece Chelsea'ye hamile kaldığını ileri süren yazar Ed Klein'a dava açmaya karar verdi.
      "The Truth About Hillary" adlı kitaptaki iddiaları görünce "çılgına dönen" ve yasal yöntemlere başvurmaya karar veren Hillary Clinton'ın yazar Klein için "Cehennemde geberecek" dediği bildirildi.
      Kitabında, Bill Clinton'ın 1979'da bir Bermuda kaçamağı sırasında "Bungalovda karıma tecavüz edeceğim" dediğini ileri süren Klein, ismi açıklanmayan bir kaynağa göre, "ertesi sabah Clintonların odasının Üçüncü Dünya Savaşı çıkmış gibi göründüğünü, yastıkların, mahvolmuş ev eşyalarının her yere dağıldığını" yazdı.
      Drudge Report internet gazetesi, Klein'in iddialarının bununla bitmediğini ve "The Truth about Hillary"nin Hillary'ye yönelik saldırgan bir tutum içerdiğini bildirdi.
      Eski First Lady'nin, eski Newsweek ve New York Times yazı işleri müdürü Klein'in iddialarının arkasında yakın bir yardımcısının bulunduğunu düşündüğü belirtildi.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MİCHAEL JACKSON SUÇSUZ BULUNDU

İTALYA'DAKİ REFERANDUM FİYASKO İLE SONUÇLANDI...

HİNDİSTAN'IN BEŞ YAŞINDAKİ POLİSİ
»  İRAN'DA İKİ PATLAMA!!!
»  KIRGIZİSTAN'DA BAŞKANLIK İÇİN 7 ADAY YARIŞACAK
»  ÖZEL IRAK MAHKEMESİ SADDAM'I SORGULADI
»  SADDAM İSVİÇ'TE YARGILANMAK İSTİYOR
»  FRANSIZ REHİNE 5 AY YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI
»  İRAN'DAN ABD'YE 'TERÖRİSTLERİ EĞİTİYOR' SUÇLAMASI
»  GUANANAMO'DA MÜSLÜMAN'A GAVUR EZİYETİ!!!
»  FİLİSTİNDE 4 MAHKUM İDAM EDİLDİ...
»  PORTEKİZ'DE PLAJ SOYGUNU
»  ZENGİN ÜLKELER, YOKSULLARIN BORCUNU SİLECEK
»  ESAD YENİDEN BAAS PARTİSİ GENEL BAŞKANI SEÇİLDİ
»  SÜHA ARAFAT BİR TÜRK İLE EVLENDİ
»  MÜZAYEDE'DE CAM MASA İÇİN İNANILMAZ FİYAT
»  BUSH, LONDRA'YA GALERİCİ ATADI
»  YUNANİSTAN 46 BİN BATI TRAKYALI TÜRK'Ü VATANDAŞLIKTAN ATTI!!!
»  İRAN'DA SEÇİM KAMPANYASI HIZLANDI
»  IRAK'TA TIR KONVOYUNA SALDIRI
»  ÇİN'DE İLKOKULU SEL BASTI: EN AZ 40 ÖĞRENCİ ÖLDÜ
»  TALABANİ ATEİST ÇIKTI
»  İTALYALARDAN SONRA HOLLAND&DA AVRO'YU İSTEMEDİ
»  ABD PKK'YA KARŞI İLK HAREKATA BAŞLIYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.