Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
IMKB
8.876,000
ALTIN
2.926,150
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KADIKÖY'DE SALTANATA SON, F.BAHÇE 2- BJK- 1
KADIKÖY DE SALTANATA SON, F.BAHÇE 2- BJK- 1
 
Turkcell Süper Lig'in 11. hafta maçında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'yi 7 yıl sonra Beşiktaş karşısında galibiyete taşıyan golleri 29. Deivid ve 60. dakikada Semih Şentürk atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 3. dakikada Bobo kaydetti.
 
3.11.2007 - 21:04

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçeli taraftarların takımlarına büyük desteği var.

İki takımda son derece temkinli başladı karşılaşmaya.

Ve gooooooooolll... Dakika 3, gol Bobo... Delgado'dan harika bir ara pası... Bobo sağ çaprazda topla buluştu... Bobo vurdu, Volkan'ın kolunun altından filelere gidiyor top...  Fenerbahçe sol kanattan Roberto Carlos'la geldi... Vederson'a yerden bir pas... Vederson son çizgiye kadar indi... Ön direğe doğru bir orta... Beşiktaş defansı uzaklaştırıyor...

Fenerbahçe sol kanattan faul atışı kullanacak... Ali Tandoğan'ın Roberto Carlos'a arkadan bir müdehalesi var... Dakika 6...

Alex geldi topun başına... Ceza sahası içerisine bir orta... Bir anlık karambol yaşanıyor...Golden sonra Fenerbahçe  rakip sahadaki baskısını arttırıyor.Vederson ceza sahası dışından çok sert vurdu... Hakan'ın kucağında kalıyor top...Maçın ilk 10 dakikası geride kaldı, konuk ekip Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü var.12. dakikada Vederson'dan savunmanın arkasına bir top... Semih koşuyor... Hakan çıktı ve topu aldı.Koray çok uzaklardan vurdu... Top farklı şekilde üstten dışarıya gidiyor. Gökhan Zan bir sakatlık geçiriyor... Gökhan yerde.. Maçta 14. dakika içerisindeyiz...Gökhan Zan'ın tedavisi saha kenarında devam ediyor... Oyun tekrar başladı.

Roberto Carlos sol kanattan ceza sahası içerisine çok sert bir orta yapıyor... Deivid altıpasın hemen önünde topla buluştu... Deivid topun kontrolünü kaybediyor.Ve Gökhan Zan oyuna devam edemiyor... 17. dakikada Gökhan'ın yerine Diatta oyunda... Gökhan az önce savunmadan topu çıkarmak isterken bir anda yerde kalmıştı.Aureli sağ köşe gönderine yakın bir yerde yerde kaldı... Hakem Beşiktaş  lehine çift vuruş veriyor... Bu karara Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki var.İbrahim Toraman 21. dakikada Semih'e yaptığı faulden sonra sarı kart görüyor.Semih hala yerden kalkamadı... Saha içerisinde tedavisi devam ediyor...Semih saha kenarına alındı, tedavisi orda devam edecek..

.

Fenerbahçe  hemen başlyor... Sağ kanattaki Gökhan Gönül'e uzun bir pas... Gökhan ceza sahasına girmek istiyor ama Beşiktaş savunması başarılı.Semih tekrar oyunda. Diatta, Semih'e faul yapıyor... Fenerbahçe, Beşiktaş'ın  yarı sahasının tam ortasında bir serbest vuruş kullanacak..

Alex topun başında... Alex ceza sahası içerisen ortalıyor... Aurelio altıpasın hemen önünde kafayı vurdu... Top az farkla yandan dışarıya gidiyor... Ev sahibi ekip etkili geldi bu dakikada Beşiktaş  kalesine.

 

Beşiktaş  sol kanattan Delgado'yla korneri kullandı... Diatta arka direkte kafayı vuruyor... Direğin dibinde Roberto Carlos topu çıkartıyor.Roberto Carlos sol kanattan ceza sahası içerisine ortalıyor... Top kimseye değmeden kale sahası üzerinden geçiyor... goolll... Dakika 29, gol Deivid... Fenerbahçe  sağ taraftan Alex'le korner atışını kullandı... Ön direkte seken top arka direkteki Deivid'e doğru geliyor... Deivid uçarak harika bir kafa vuruşu yapıyor ve top filelerde... Golden sonra Fenerbahçe daha baskılı bir oyun sergiliyor... .34. dakikada Cisse sarı kart görüyor.Deniz ceza sahası dışından vuruyor, savunmaya çarpan top kornere gitti... Maçta 36. dakika...Alex kullandı köşe vuruşunu... Hakan arıkan çift yumrukla uzaklaştırıyor... Ama daha öncesinde hakemin bir düdüğü var... Lugano'nun Cisse'ye bir faulü var.

Beşiktaş  hızlı çıktı... Bobo sağ kanattan ceza sahasına girdi... Bir çalım... Vuruşunu yaptı... Volkan yerden gelen topu yattı ve aldı.Vederson ceza sahası dışından çok sert bir vuruş daha yapıyor... Top farklı şekilde üstten dışarıya gitti.40. dakikada Gökhan Gönül orta sahadan kaptığı topla üç Beşiktaşlı futbolcuyu geçti... Gökhan ceza sahası ön çizgisine kadar geldi... Alex'e bir pas... Alex çizgi üzerinden çok sert vuruyor...

Gökhan Gönül'den Deivid'e harika bir pas... Deivid koşuyor... Hakan penaltı noktası üzerinde dokundu topa... POzisyon devam ediyor... Alex aşırtıyor... Deivid kafayı vurdu... Ve top

Ve ilk yarının son düdüğü... İlk yarı sonucu;  1-1 İkinci yarıda ilk 5 dakika geride kaldı, ilk yarıda ki tempo şu an yok.Roberto Carlos sol kanattan geliyor... Ceza sahası içerisine bir orta... Semih koşuyor... Beşiktaş  defansı araya girdi.53. dakikada Delgado ceza sahası dışından vuruyor... Top Volkan'da kaldı.55. dakikada Gökhan Gönül, İbrahim Üzülmez'le girdiği mücadelede yerde kaldı... Gökhan'ın tedavisi devam ediyor... Gökhan saha kenarına alınıyor.Alex kullandı serbest vuruşu... Altıpas üzerine doğru... Hakan, Edu'dan önce çıktı ve aldı topu.

Gökhan tekrar oyunda.Alex'ten Semih'e bir ara pası... semih koşuyor... Semih ceza sahası sağ çaprazından bir vuruş, Hakan'dan döndü... Şuttan önce hakemin ofsayt düdüğü var.59. dakikada Aurelio ceza sahası dışından çok sert vurdu, Hakan güçlükle çıkartıyor... Dönen top... Bu kez Deivid vuruyor, savunmadan döndü. Top yine Fenerbahçeli oyuncularda kalıyor... Deniz hareketlendi, Burak faul yapıyor... Hakem Burak'a sarı kartı gösteriyor.

Roberto Carlos topun başında... Carlos yaklaşık 35 metreden çok sert vurdu... Beşiktaşlı oyunculardan dönüyor... Top yine Brezilyalı oyuncunun önünde kalıyor... Carlos vurdu, ceza sahası önünde Edu'dan sekti... Deivid sağ çaprazdan vurdu, Hakan'dan döndü... Semih'in önünde kalıyor... Semih vurdu... Ve gooooooooooolllll... Dakika 60, gol Semih Şentürk...  2-1 ...Semih golden sonra formasını çıkartıyor... Hakem, Semih'e bu hareketinden sonra sarı kart gösterdi.65. dakikada Delgado ceza sahası ön çizgisinden vuruyor... Top Volkan'da kaldı.

Maçta 67. dakika ve Deivid ve İbrahim Üzülmez arasında bir tartışma yaşanıyor... Hakem iki futbolcuya da sarı kart gösteriyor.

Maçta son 20 dakikaya girdik,Fenerbahçe'nin nlüğü var.

Fener'de oyuncu değişikliği. 20 numaralı formasıyla Alex çıktı, 11 numaralı forma numarasıyla Tümer Metin oyunda. Alex çıkarken kaptanlık pazu bandını Semih'e teslim etti.Tümer girer girmez Beşiktaş  kalesinde etkili oluoyor... Tümer sağ taraftan  Beşiktaş ceza sahası içerisine girdi... Tümer vurdu, Hakan gole izin vermiyor.72. dakikada FFenerbahçe  kalesinde büyük tehlike... Delgado'dan Bobo'ya harika pas... Bobo, Volkan'la karşı karşıya... Bobo vurdu, top az farkla yandan dışarıya gidiyor. Fener 74. dakikada Deivid'le çok net bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Roberto Carlos'un sol kanattan getirdiği topta Semih ceza sahası ön çizgisinde topla buluştu... Sağ çaprazdaki Deivid'e harika bir pas... Deivid bekletmeden vuruyor ama çok kötü bir vuruş... Top kimseye değmeden taca çıkıyor. Fenerde oyuncu değişikliği. . Deniz çıktı, Appiah oyunda.

Tümer Metin 80. dakikada sol kanattan ceza sahasına giriyor... Beşiktaş  defansının yerinde müdehalesi var.

Sol kanattan korner atışını Roberto Carlos'la kullandı Fenerbahçe ... Tümer'e yerden bir pas... Tümer tekrar Carlos'a dönüyor... Carlos çok sert vurdu, üstten dışarıya.fener'de bir oyuncu değişikliği daha yapılıyor. Semih Şentür çıktı, Colin Kazım oyunda.

Kaptanlık pazu bandı kaleci Volkan'da.İsmet Arzuman 5 dakikalık kaybolan zaman işareti veriyor.

93. dakikada Fenerbahçe  kalesinde çok büyük bir hata... Appiah'ın geri pasında Batuhan topa yetişti... Volkan kalesini terk etti... Volkan'ı geçti genç oyuncu... Bir vuruş... Edu çizgi üzerinde çıkartıyor topu...

Ve Beşiktaş'ın 'ın golü geliyor... Ama öncesinde hakemin düdüğü var... 95. dakika...

İsmet Arzuman ofsayt gerekçesiyle golü vermiyor...

Ve maçın son düdüğü geliyor...Fenerbahçe , 7 yıldır Kadıköy'de mağlup edemediğiBeşiktaş'ı 'ı Deivid ve Semih Şentürk'le bulduğu gollerle mağlup ediyor...  2-1 

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FENERBAHÇE :0 BEŞİKTAŞ:1

İSRAİL HARİTASI TÜRKİYE'Yİ NASIL BÖLÜYOR?

ANKARA'DA "EŞİTLİKÇİ BİR TÜRKİYE" MİTİNGİ
»  KANADOĞLU, BU KEZ DTP İÇİN KONUŞTU
»  MECLİS'TE CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİ TARTIŞMASI
»  MALİYE KAÇAKÇILIĞI KÖRÜKLÜYOR
»  GENEL SEKRETER İSEN:"CUMHURBAŞKANLIĞI KÖŞK'Ü BAKIMSIZ"
»  "MECLİSTE YEMEKLERİN TADI TUZU KALMADI"
»  IRAK SÖZCÜSÜ:"BUGÜNDEN İTİBAREN HER ŞEY DEĞİŞECEK"
»  DTP'Lİ VEKİLLER KAYIP TÜRK ASKERLERİ İÇİN KUZEY IRAK'TA
»  PKK', BÜROLARINI KAPATMA KANDIRMACASI
»  "70 MHP'Lİ 340 AKP'LİDEN DAHA ÇOK SES ÇIKARIYOR"
»  SEZER, AYLAR SONRA İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI
»  VEKİLLERE MESAJLA, 'ISITMA' TEKLİFİ
»  ERDOĞAN:"ATEŞ, SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKMAZ"
»  MİLLETVEKİLLERİNE TOKİ’DEN EV
»  MUHALİFLER, İNÖNÜ'NÜN CENAZESİNDE BULUŞTU
»  MALİYE, 130 BİN ESNAFA 'PARDON' DEDİ
»  TBMM BAŞKANI TOPTAN, MECLİS'İN KALABALIĞINDAN YAKINDI
»  HAYRUNNİSA GÜL'E TÜRBAN DAVASI
»  EMEKLİ PAŞA'DAN GECİKEN İTİRAF
»  İNÖNÜ'YÜ ÖLÜMDEN DENİZ KURTARMIŞ
»  İNÖNÜ AİLESİ GÜL'Ü KABUL ETMEDİ Mİ?
»  MECLİS'TE KAMER GENÇ ŞOV
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.