Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4757
EURO
43,8658
IMKB
9.225,000
ALTIN
4.098,570
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KAFATASINDAN SEKEN KURŞUN İNTİHARDAN VAZ GEÇİRDİ
KAFATASINDAN SEKEN KURŞUN İNTİHARDAN VAZ GEÇİRDİ
 
2 defa intihara teşebbüs eden genç kızı, kafasından seken kurşun hayata bağladı
 
4.2.2008 - 03:08
Eskişehir'de iki defa intihar girişiminde bulunan ve bir kaza sonucu başına isabet edip kafatası kemiğini kırdıktan sonra dışarı çıkan kurşunla yaralanan Anadolu Üniversitesi öğrencisi genç kız, bu olayı kendisine bahşedilen ikinci hayat şansı olarak gördü ve yaşama tutundu.
Üniversite öğrencisi Selma Kot, anne ve babasının ayrılmasının ardından zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdiğini belirterek, öğrencilik yıllarının da maddî sıkıntılarla dolu olduğunu kaydetti.
Yaşadığı sorunlar nedeniyle 2 defa intihar girişiminde bulunduğunu ifade eden Kot, şöyle konuştu:
"Evde arkadaşımla otururken bir anda başımda acı hissettim. O ânı tam olarak hatırlamıyorum. Elimi başıma götürdüm. Kanı görünce çok korktum. Havluyu başımı bastırarak hastaneye geldim. Arkadaşımın oynadığı tabancasından çıkan bir kurşun kazayla başıma isabet etmiş. Başıma isabet eden kurşun kafatasımdan sekerek inanılmaz bir şekilde dışarı çıkmış. Bu olaydan birkaç gün önce intihar gibi çok aptalca düşüncelerim vardı. Bana karşı acımasız olduğunu düşündüğüm hayata karşı isyan ediyordum. Bu olaydan sonra yaşamın ne kadar değerli olduğunu öğrendim. Hiçbir şeyin ölmeye değmeyeceğini anladım. Hiçbir şey yaşamak kadar güzel değil. Dolayısıyla aptalca düşünceleri kafamdan atmış oldum." .
Kot, kendine söz verdiğini ve hiçbir zaman sorunlar karşısında pes etmeyeceğini anlatarak, şöyle devam etti:
"Artık benim için yalnız içinde yaşanılan şu an var. Anı yaşamaya başladım. Yaşadığım olay bana ders oldu. Hayallerime sahip çıkacağım. Uluslararası bir şirkette çalışmak istiyorum. Hep söylediğim bir sözüm vardı. 'Bir türkü tutturup yürümeye başlasam hayallerime varabilir miyim?' diye. Hayallerime doğru yürümeye başlayacağım. Şu an çok sağlıklıyım. Kafatasımda bir çatlak ve başımda iki çukur olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum."
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Arslantaş da Selma'nın ateşli silah yaralanması tanısıyla hastaneye geldiğini belirtti. Doç. Dr. Arslantaş, şöyle konuştu:
"Bu bir mucize. İmkansız değil ama çok nadir görülen bir olay. Çünkü kurşunun kafatası kemiğini kırıp tekrar geriye dönüp 4-5 santimetre uzaklıktan deriden geri çıkması adeta Selma'ya verilmiş ikinci yaşama müjdesi olmuş. Deriden girip deriden çıkan kurşun literatürde çok nadir görülür. Şu anda sağlık durumu çok iyi. Yakında taburcu edeceğiz. Selma için 'dipten, zirveye çıktı' diyebiliriz. Karamsar, depresif ve intihar düşüncesi olan Selma, şu anda yaşamla yeşermiş duyguları var. İkinci yaşamında çok daha mutlu olacağını düşünüyorum. Çünkü bir mucize ile ikinci yaşam bahşedildi. Selma'nın bu fırsatı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum."
 


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TRENLER BBG EVİNE DÖNDÜRÜLECEK

AYDIN ÇOK BÜYÜK BİR FACİAYI UCUZ ATLATTI..!

PATLAYAN İŞYERİNİN SAHİBİNDEN İZ YOK!
»  PKK'DAN KAÇAN EVLİ ÇİFTİN ŞOK İTİRAFLARI
»  KAMU'DAN ÖZEL HASTANELERE DOKTOR GÖÇÜ
»  NİHAT GENÇ, FETULLAHÇI SİTELERE SESLENDİ!
»  YILDIRIMIN ÇARPTIĞI 200 KOYUN TELEF OLDU
»  PARMAĞIYLA TÜP YAKAN ADAM!
»  BEYİN YIKAMAK MÜMKÜN MÜ?
»  GLOCK, ALMAK İÇİN YIĞILMA OLDU."HERKESE BİR TANE" DEDİLER
»  SANAL ALEMDE TÜRBAN SAVAŞLARI
»  ELEKTRİK ADAM VÜCUT ELEKTRİĞİYLE TÜPÜ YAKIYOR
»  PİLOT OLACAKTI, MELEK OLDU...
»  RUS KADINLARININ 'KARA TÜRK' LİSTESİ
»  SARHOŞ CERRAH, DİKİŞ ATARKEN BAYILDI
»  BAŞI AÇIK GEZMEK ABDESTİ BOZAR MI?
»  ÜŞÜYEN YILAN KALORİFERE SARILDI
»  ORANGUTAN YAVRUSUNUN EN BÜYÜK ZEVKİ YÜZMEK
»  5 MİLYON KİŞİ EKSİK MİYİZ, FAZLAMIYIZ BİLEN YOK?
»  TÜRBAN KAVGASI SOKAĞA TAŞTI
»  ESKİ GÜZELLİK KRALİÇESİ HAYAT KADINI OLDU
»  İSTANBUL'DAKİ PATLAMADA 4 ÖLÜ 34 YARALI
»  KAYIP HAFIZA GERİ GELDİ
»  ÇIĞ ALTINDA KALAN ANNE KIZ 19 SAAT SONRA KURTARILDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.