Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1374
EURO
37,9581
IMKB
9.888,000
ALTIN
2.884,540
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KARI-KOCA'DAN ÇIPLAK ŞANTAJ
KARI-KOCA DAN ÇIPLAK ŞANTAJ
 
Evlenmek Vaadiyle kandırdığı kızı evine getirip eşiyle birlikte pazarlamaya başladı. Kız kaçmasın diye de çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaptılar.
 
22.11.2007 - 02:05
Samsun'da, evlenme vaadiyle kandırdığı 19 yaşındaki Dilek Ş.'yi eşiyle birlikte para karşılığı erkeklere fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 27 yaşındaki Sinan K.'nın çıplak fotoğraflarıyla da genç kıza şantaj yaptığı ortaya çıktı.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan ve genç kıza tecavüz etmekle de suçlanan Sinan K., duruşmada “Kendisi gelmek istedi. Karım Fadime ile birlikte konsomatris olarak çalıştı. Kendisine elimi bile sürmedim ve kimseye de satmadım” dedi. Kayseri'de ailesinin yanında olan D.Ş. ise talimatla alınan ifadesinde sanıktan şikayetçi olduğunu ve 2 aydır ruhsal tedavi gördüğünü söyledi.

Kayseri'den geçen yıl Samsun'a eşi 25 yaşındaki Fadime K. ile birlikte çalışmak için gelen Sinan K., telefonla görüştüğü D.Ş.'yi evlenme vaadiyle kandırdı. İddialara göre Kayseri'de ailesiyle birlikte oturan genç kız da geçen Mart ayında kaçarak Samsun'a geldi. Sevgilisinin evli olduğunu öğrendikten sonra ailesinin yanına dönmek isteyen genç kıza, Sinan K.'nın alkol ve uyuşturucu verdikten sonra tecavüz ettiği iddia edildi. Ardından da bir gazinoda karısıyla birlikte konsomatris olarak çalışmaya gönderdi. Sinan K.'nın, zamanla da genç kızı para karşılığı erkeklere satmaya başladığı ileri sürüldü. Yaşadığı hayattan kurtulmak isteyen D.Ş. eve dönmek isteyince Sinan K. tarafından çekildiği ileri sürülen çıplak fotoğraflarla şantaj edildi. D.Ş., 3 ay süren bu hayattan sonra cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı bir kişiye başına gelenleri anlattı. Bu kişinin polise haber vermesi üzerine şantajla fuhuşa zorlanan genç kız kurtarılırken, Sinan K. karısı Fadime K. ile onlara yardımcı olan ve genç kızla ilişkiye girdikleri ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Sinan K. tutuklanırken diğer kişiler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak ve tecavüz' suçlarından tutuklu yargılanan Sinan K., 11 yıldan 22.5 yıl hapis cezası istemiyle dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasını yazılı olarak yapan tutuklu sanık Sinan K., iddiaları kabul etmeyerek, “Eşimle birlikte Samsun'a geldikten sonra D.Ş. sürekli bizi arayarak yanımıza gelmek istediğini söylüyordu. Bir gün çıkıp geldi. Ailesinin kendisini istemediği birisiyle evlendirmek istediğini ve bu yüzden evden kaçtığını söyledi. Kendisine ailesine haber vermemiz gerektiğini söyledim. Ama kabul etmedi. Eşim pavyonda konsomatris olarak çalışıyordu. Onunla birlikte D. çalışmaya başladı. Kendisine elimi bile sürmedim ve kimseye pazarlamadım. Geç saatlerde eve geliyorlardı. Ne yaptıklarını bilmiyorum” dedi.

DURUŞMAYA GELMEDİ

Kayseri'de ailesinin yanında olan D.Ş. ise duruşmaya gelmedi. Genç kız talimatla alınan ifadesinde sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek, “Benimle evleneceğini söylüyordu. Bende ona inanıp Samsun'a gittim. Ancak evli olduğunu öğrenince ailemin yanına dönmek istedim. Beni dövdü. Bana alkol içirdikten sonra tecavüz etti. Beni alkole ve uyuşturucuya alıştırdı. Erkeklerle cinsel ilişkiye girmem için beni tehdit ediyordu. Erkeklerle çekilen çıplak fotoğraflarım olduğunu belirterek, 'Sen Kayseri'ye gitmeden bu fotoğraflar babana gider' diyerek bana şantaj yapıyordu. Bu olaydan sonra ruh sağlığım bozuldu 2 aydır tedavi görüyorum” dedi.

Duruşmada tutuksuz olarak yargılanan ve genç kızla ilişkiye girdiğini kabul eden 19 yaşındaki R.T. ise “Gazinoda eğlenirken Sinan ile tanıştım. Bana Kayseri'den bir kız getirdiğini ve sattığını söyledi. 80 YTL'ye anlaştık. Sinan bizi kendi evine götürdü ve orada ilişkiye girdik” diye konuştu. Mahkeme duruşmaya gelmeyen tutuksuz sanık ve tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

GAZİANTEP'TE İNTERNETLE ŞANTAJ İDDİASI

Gaziantep'te bir kişi, web kamerasıyla kaydettiği çıplak görüntülerini internette yayınlamakla tehdit ettiği kadından 20 bin YTL istediği iddiasıyla tutuklandı.

M.S. (30), İsviçre'de yaşayan S.G. (37) ile internet aracılığıyla tanışıp arkadaş oldu. M.S. ve S.G, 8 ay süren görüşmenin ardından Bursa'da buluştu. Birkaç gün süren birlikteliğin ardından M.S. Gaziantep'e, S. G. ise Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşayan ailesinin yanına gitti.

Türkiye'den ayrılıp İsviçre'nin Utzenstof kentine dönen S.G, bir süre sonra Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe yollayarak M.S'nin kendisinden şantaj yoluyla 20 bin YTL istediğini bildirdi.

S.G, M.S'nin kendisini, 20 bin YTL göndermemesi halinde, web kamerasıyla çektiği çıplak görüntülerini internette yayınlamakla tehdit ettiğini öne sürdü.

S.G, tehdit ve şantaj içeren görüşmelerin kayıtları ile M. S'nin internette yayınlayacağını söylediği görüntüleri de şikayet dilekçesiyle birlikte Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

S.G'nin şikayet dilekçesinin Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına ulaşmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan M.S, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

M.S, internet aracılığıyla arkadaş olduğu S.G. ile kendi isteğiyle Bursa'daki bir otelde birkaç gün birlikte olduklarını, elinde S.G'nin çıplak fotoğraf ya da görüntüsünün bulunmadığını belirtti, şantaj iddiasının da doğru olmadığını savundu.
Adliyeye sevk edilen M.S, tutuklanarak cezaevine konuldu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


EMEKLİ MAAŞINDAN KESİLİNCE ÇILDIRDI

EMEKLİ ÖĞRETMEN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

KAÇAK İLAÇTA DEV VURGUN
»  KENDİSİN'DEN ŞARKI İSTEYENİ VURDU
»  SERİ KATİLLERE İKİŞER KEZ MÜEBBET
»  İBDA-C'NİN ÖLÜM LİSTESİ ELE EGEÇİRİLDİ
»  ÜNİVERSİTELİ CİNAYETİ DAVASINDA ASIRLIK CEZA
»  ALKOLÜ BIRAKMAK İÇİN ESRARA BAŞLADIM
»  SUÇSUZLUĞU'NU 3,5 YILDA ANLATABİLDİ
»  ÇETEYE RUHSATLI SİLAH VEREN VALİ'YE YENİDEN YARGILAMA
»  ESKİ MİLLETVEKİLİ HAMDİ ERİŞ TUTUKLANDI
»  İBDA C'NİN LİSTESİNDEKİ ÜNLÜLER KİMLER?
»  KAÇAK MAZOT İÇİN RAFİNERİ KURMUŞLAR!
»  ÇUVALLAR DOLUSU PKK EROİNİ ELE GEÇİRİLDİ
»  MALATYA VAHŞETİNDE SÜRPRİZ GELİŞME
»  ESKİ VEKİL VE OĞLUNUN OTOPARK KAVGASI
»  BIÇAK PARASI BİR DOKTORUN DAHA BAŞINI YEDİ
»  ÖLDÜRTTÜĞÜ EŞİNE MEVLİT YAPARKEN YAKALANDI
»  TRT'DE BİR SKANDAL DAHA
»  11 İL'DEN TOPLAM 178 ARABA ÇALDILAR
»  ÜLKÜCÜLERLE DTP'LİLER BİRBİRİNE GİRDİ
»  DTP'LİNİN ARACINDA SUİKAST SİLAHI
»  İNTERNETTEKİ HABERE HAKARET İÇEREN YORUM YAZANA CEZA
»  ''KAYINVALİDEM KIZLIK ZARIMI MUZ'LA BOZDU''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.