Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,8874
EURO
37,3826
IMKB
9.842,000
ALTIN
3.294,170
 
Hava Durumu ANKARA
-4 / 2 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KATİLİ OLAN KARDEŞİNİ BÖYLE ÖVMÜŞTÜ
KATİLİ OLAN KARDEŞİNİ BÖYLE ÖVMÜŞTÜ
 
Kendisini öldürmeye gelen kardeşi hakkında günlüğüne bunları yazmıştı
 
26.4.2010 - 22:30

SEVDİĞİ erkekle kaçarak evlendiği için, erkek kardeşi Ferhat Ekinci tarafından bıçaklanarak öldürülen 21 yaşındaki Esra Kaya’nın tuttuğu günlükte, katili olan kardeşinin ‘sürpriz’ yaparak gelmesinden çok mutlu olduğunu yazdığı ortaya çıktı. Esra Kaya günlüğünde, “İyi ki geldi canım benim. İçlerinde beni en iyi anlayan kardeşim Ferhat’tır. Bana hep şunu söyler. ‘Düşenin halinden düşen anlar’ diye. O da çok sevdiği için beni anlıyor. Of ya içim çok sıkılıyor” cümleleri yer aldı

Şanlıurfa’da askerlik görevini yapan Ağrılı 23 yaşındaki Cihan Nur Kaya, sürücü ehliyeti almak için Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezinde açılan kursa devam ederken, burada biçki- dikiş kursuna katılan Esra Ekinci ile tanıştı. Ekinci ailesi kızlarını vermek istemeyince iki genç Cihan Nur’un 5 ay önce terhis olmasının ardından Ağrı’ya kaçtı. Ağrı’da resmi nikah kıyarak evlenen ablası Esra Kaya’nın evine Şanlıurfa’dan konuk olarak gelen 19 yaşındaki Ferhat Ekinci, 22 Nisan günü ablasını töreye karşı çıktığı için bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında cinayeti cep telefonu ile ailesine dinleten Ferhat Ekinci tutuklanırken, ablası Ağrı’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

HER ŞEYİ GÜNLÜĞÜNE YAZMIŞ

Cihan Nur Kaya ile 25 Ekim 2009 günü ile tanışan Esra Kaya’nın duygularını ve yaşadıkları günlüğe yazdığığ belirlendi. Evlenmeden önce “Onsuz olacağıma ölürüm. Allah’ım ne olur bu acılar, özlemler mutlu bir şekilde bitsin” diye dua eden Esra daha sonraki günlerde, “Onu tanıdığıma öyle mutluyum ve öyle sevinç, huzur doluyum ki anlatamam. İyi ki ben o gün o halk eğitim kursuna gitmişim. Ve iyi ki bir tanemi o gün görmüş ve tanımışım” diye yazdı.

‘AİLEMİ HEP RÜYAMDA GÖRÜYORUM’

Evinde beş gün konuk ettiği ve daha sonra katili olan Ferhat’ın gelişine çok sevinen Esra Kaya’nın günlüğünde şu cümleler dikkat çekti:

“Kardeşim geldi, sürpriz yaptı bize. Çok sevindik. Çünkü onu çok özlemiştik. İyi ki geldi canım benim. İçlerinde beni en iyi anlayan kardeşim Ferhat’tır. Bana hep şunu söyler. ‘Düşenin halinden düşen anlar’ diye. O da çok sevdiği için beni anlıyor. Of ya içim çok sıkılıyor, Ferhat’ın telefonundan müzik dinliyorum. ‘Hasretimsin’ diye bir parça. Tam aşkıma karşı duygu ve düşüncelerimi anlatıyor. En çok olmak istediğim yerde, bir tanem Cihan Nur’un yanındayım. Şu an tam başucumda, yanımda uyuyor. Kurban olurum onu bana layık görene. Bize bıraktıkları tek çare kaçarak evlenmemizdi. Cihan Nur aslanlar gibi elimden tuttu kaçırdı. Çok da iyi yaptık. Şu an çok ama çok mutluyuz. Allah’a şükür, düğünümde hiçbir şeyimi eksik etmediler. Keşke ailem böyle mutlu bir günde yanımda olsaydı. Buraya geldiğimden beri ailemi hep rüyamda görüyorum, özellikle annemi.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAŞHEKİM'E "KI....MI BATTI" HAPSİ!

GİRESUN'DA TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMA ÇIKTI

OTOMOBİL DURAĞA DALDI: 7 YARALI
»  1 MAYIS'TA TALEPLER ORTAK
»  YANARDAĞ PATLAMASINA EN ÇOK SEVİNEN ADAM
»  AŞIRI ŞİDDET İÇEREN VİDEO OYUNU GUİNNESS'E GİRDİ
»  ÖZDEMİR ÖZOK HAYATINI KAYBETTİ!
»  HYUNDAİ KENDİ DEVRİMİNİ YAPTI
»  HER YERDE BAHAR VAR, ORADA KAR VE KIŞ
»  KÖYLÜLER KARGALARI SUÇLADI AMA..!
»  PİTBULL BİR AİLEYİ BU HALE GETİRDİ
»  DENİZOTOBÜSLERİ ELDE KALDI
»  HAPİSTEYKEN 'YOL KAPATTI, EYLEM YAPTI'
»  KOLUNA DAMGA BASIP ADLİ TIP'A GÖNDERDİLER
»  DRAMA KÖPRÜSÜ KÖPRÜ DEĞİL, SU KEMERİ ÇIKTI
»  RTÜK, SİGARA'DA GERİ ADIM ATMIYOR
»  GÜNGÖREN'DE DOĞAL GAZ PATLADI
»  BU ÇOCUĞU DOKTORUN 6'NCI HİSSİ KURTARDI
»  ALTIN MADENİ PROTESTOSUNA GECE OPERASYONU
»  ŞÜKRÜ DEDE BEKARLIĞA FAZLA DAYANAMADI
»  250 BİN TL KAZANDIĞI KAZI KAZANI ÇÖPE ATTI!
»  OTEL KORİDORUNA CİP'LE GELEN BÜYÜKELÇİ!
»  MAÇ OYNANMADAN VALİYE KUPA TÖRENİ DÜZENLEDİLER
»  HAFIZA GELİŞTİRME OYUNLARI BALON ÇIKTI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.