Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1776
EURO
37,8340
IMKB
9.066,000
ALTIN
2.907,610
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KENDİ ŞEHİT OLMAYA YANAŞMAYAN GAZETECİ
KENDİ ŞEHİT OLMAYA YANAŞMAYAN GAZETECİ
 
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, "Şifahen Değil Acilen" sloganıyla "Filistin’le Dayanışma Gecesi" düzenledi. Geceye, Anadolu’da Vakit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak’ın konuşması damgasını vurdu.
 
18.3.2008 - 02:45

Dilipak, Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen gecede, cennete gitmenin yolunun savaşmaktan geçtiğini söyledi. Şu anda Üçüncü Dünya Savaşı’nda asker olduğunu belirten Abdurrahman Dilipak, şehitliğin en yüce mertebe olduiğunu sürekli söyledi ama kendisinin bu yüce mertebe erişmek için en ufak bir gayreti olmadığı gibi başkalarının şehit olması için bakın neler istedi. "Allah sizin şehit olmanızı istiyor. Bu Allah’a ulaşmanın en kolay yoludur. Allah sizinle zulmedenleri cezalandırmak istiyor. Eğer bunları yapmazsanız kendi cenazenize odun taşırsınız. Allah’ın ipini bırakırsanız o da sizin ipinizi bırakır" diye konuştu.

Dilipak'ın konuşması bir çok kişiyi galeyena getirirken bunların arasından bir kişide çıkıp " önümüze düş şahadet şerbetini birlikte içelim, sen bizden ayrı kalma. Senide yanımızda görmek istiyoruz. Bizi gönderirken sen neden gelmiyorsun" diyemedi.

 

İLK ÖNÇE ŞEHİT OLMAK İÇİN SEN ÇIKSANA!

Diyemezlerdi de çünkü yapı oydu. Mademki insanların şehit olmalarını istiyordun sen neden ilk başta ortaya çıkıp kendi adını listeye yazdırmıyorsun Dilipak, varmı öyle milleti gaza getirip göndermek. Babayiğit adamsın senin gibilere cephede çok ihtiyaç var ama sen kendini değil başkalarını göndermeyi yeğliyorsun.Şehitlik bizimde kutsalımız ama senin yaptığın hiçte hoş değil Hazreti peygamber efendimiz bile savaşlara kendiside katılıyordu. Peki siz neden geride kalıyorsunuz milletin çocuklarına gaz veriyorsunuz. Ayıptır günahtır. Eğer şehit olunacaksa bu topraklar için olunur ve bunuda aziz mehmetçiklerimiz her zaman ispatlamışlardır. Din iman ve kitap arkasına sığınıp malı götürüyorsunuz. Ama şehitliğe gelince siz gitmeyip başkalarını itekliyorsunuz. Olmadı bay Dilipak olmadı. Önce siz ve o çalıştığınız gazetedeki hizmetliye kadar hepiniz öne düşüp gitmelisiniz. Bunu yapamıyorsanız. Ortaya çıkıp abuk sabuk konuşmayın. Önce önde siz olun.Hiç bir zamanda yapazsınız çünkü sizin asıl meseleniz milleti gaza getirmek.   Hadi bakalım halep oradaysa arşın burada sıkıyorsa sizde gidin bakalımda millet sizin ne yiğitler olduğunuzu görsün. Özelliklede şehit olun ki sizin söylediklerinizin değeri anlaşılsın ve bir an önce Cennetteki yerinizi alın. Hazır elinizde fırsat varkende kaçırmayın. İstediğiniz oraya gitmek değil mi? Korkuyorsanız bir daha da çıkıp boyunuzdan büyük laflar etmeyin. Milletin manevi duygularınıda kendinize yem yapmayın. Maneviyat sömürücüleri.

HAMAS’A SELAM

Geceye, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Filistinli yazar Dr. İbrahim Hammami’nin yanısıra yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Konuşmacılar, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını, uyguladığı ambargo ve ablukayı anlatıp, Filistin’e yardım çağrısında bulundular. Salonu dolduranlar, Filistin bayrakları sallayıp, "Hamas’a selam direnişe devam" ve "Kahrolsun İsrail" sloganları attılar. Gece duayla sona erdi.

En son duyumlarımıza göre şehit olmak kendi gitmeyip başkalarına gaz veren ve şehit olmalarını isteyen Dilipak, sürekli odun toplamaya başlamış.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DENİZ BAYKAL, NEDEN 3 GÜN BEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI..!

ÇANAKKALE KAHRAMANLARI İÇİN AFİŞLİ ANMA

SEZER,ÜNİVERSİTEDE TOSTÇU İLE TARTIŞTI
»  KÜLTÜR BAKANI GÜNAY'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA
»  ERDOĞAN: "KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"
»  MHP ESKİ GENEL SEKRETERİ GÖZ ALTINA ALINDI
»  RUH HALİNİZ NASIL SAYIN BAŞBAKAN'IM?
»  GERGİN DÖNEMDE KRİTİK ZİYARET
»  YARGITAY'IN SABRINI TAŞIRDILAR
»  BAYKAL:"ÜLKEYİ, İRTİCAYA KARŞI KORUYACAĞIZ"
»  BAŞSAVCI HAKKINDA İLK ŞİKAYET
»  "BUNLAR BİZİM TOPRAĞIMIZA BEREKET EKİYORLAR"
»  BAKAN GÜNAY: ERGENEKON'UN ÖNÜ KESİLDİ
»  SÜRÜCÜLER İÇİN 1 NİSAN'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
»  MHP'NİN TEK ŞARTI VAR
»  "AK PARTİ KAPANIR, PAK PARTİ KURULUR"
»  AK PARTİ'DE VEKİLLERE KONUŞMA YASAĞI
»  YARGITAY DAVAYI ELEŞTİRECEKLERİ UYARDI
»  UĞUR DÜNDAR'IN İLK KONUĞU DENİZ BAYKAL OLACAK
»  KAPATMA DAVASINA TEPKİLER EK DELİL OLABİLECEK
»  ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN, 'SANSASYON' UYARISI
»  GÜNAY'A GÖRE SUÇLAMALARIN HİÇBİRİ ‘SUÇ’ DEĞİL
»  YARGITAY'DA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI
»  "İKİ HAFTA İÇİNDE KORKUNÇ OLAY OLACAK"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.